Hölgyeknek / lányoknak az autókról -akik nem csak vezetni szeretik az autókat (beszélgetés)
sebaj. aki ide való idetéved úgy is :)))
legalább látod én tényleg fanatik vagyok :DDD
hú.. na igen.. vannak tarifák. engem "csak" a minimummal kaszáltak el de azóta jobban odafigyelek.. megszaladt épphogy a gázpedál.. 50 helyett 72.. :)
Igen,a trafira nem árt odafigyelni. Én már csak tudom,mert az ősszel fizettem be egy súlyos csekket.
Nem tudom,hogy neked feltűnt-e,de valahogy megint csak ketten maradtunk.
A gumin is elég sok múlik,meg persze a benne lévő nyomáson.
Én azért szeretem azt a "rétest"!:) Amint lehet, be is szerzem.
a miénk ugyan csak 1200 kg körüli üresen de hát ugye nem üresen jár :D
szerintem túl nagy ellenállású az abroncs.. elég zajos is.. valószínűleg amint lesz rá keret ott kezdjük..
ó azt már nem kellett volna megcsinálniuk.. most már túl van nyújtva az a rétes.. :)
Az tényleg elég sok egy 1.4-estől,mert nekem az Omega a 1.5 tonnájával, a 3ezres motorral fogyaszt 10-11-et városban. Amúgy az Opeleknek van a legszebb hangjuk ez tény:)
Most láttam,hogy megcsinálták a halálos iramban új részét! :)
kössziiii. nyussznyussznyussz :)))
viszont neked is :)
Köszönöm:) 1979-es. 4 évvel öregebb nálam:)
Nekem lassan másfél éve megy a felújítás,mert hát ugye nem óccsó mulatság. Remélem jövő tavaszra már üzembe tudom helyezni. Én még régebben majdnem vettem egy Varszavát.
Most már tényleg érdekel az a film.
De jó is a hobby autó!
Majd ha úgy állunk, férjem is szeretne restaurálni magunknak egy old timert. Nemrég alkudozott egy Zaporozsec-re, de nem adták el. Talán akad majd egy jobb!
A film nagyon jó, nézd meg, az egyik legjobb megszólalása a csajnak, a "Nem dévuzom össze a kezem!" nálunk szállóige lett. :D
Sziasztok.
itt vagyok én is. kis szabadságon voltam :D
Én is két hete rakattam fel a nyárikat. Bár befürödtem a felnikkel amiket vettem,mert angol felnik voltak,és arra nem jók az eu gumik. Vihettem vissza a bontóba:(
Ha már család van,akkor már a biztonságra megy az ember ez egyértelmű. Nekem a Manta is csak alkalmi,hobby autó,nem napi használatú.
Az Amerikai taxit nem láttam,csak akartam nézni,de most hogy említed... :)
Hétvégén ritkán vagyok..
Végre felkerültek a 16-os felnik+nyári gumik, jobb későn, mint soha. :D
Mi már kicsit kiöregedtünk a tuningolásból, legfontosabb a biztonság. Mindenből a gyárit vesszük, a csillagok számát nézzük.
Viszont eszembe juttattatok egy jó filmet, amit újra meg fogunk nézni: az Amerikai taxit! Láttátok?
Szija :))
Látom Audi fan is vagy :)))
További ajánlott fórumok:
- Miért nem kell egy 20 éves, rendes srác a lányoknak? :(
- Nemcsak duciknak, nemcsak lányoknak
- Ennyire elítélendő ez a hölgyeknél?
- Farsangon a lányok fiúknak, a fiúk lányoknak kell hogy beöltözzenek.. Szerintetek ez normális kérés?
- Sovány lányoknak milyen ruhák állnak jól?
- Szerintetek az olyan fiú, aki mialatt barátnője volt, más lányoknak udvarolt, de a barátnőjének azt mondta őt szereti, mondhatott igazat?