Holdvilágos éjszakán, miről álmodik a lány ...dik a lány ...dik a lány... (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Holdvilágos éjszakán, miről álmodik a lány ...dik a lány ...dik a lány...
Hát ezt igazán nem semmi élmény volt elolvasni. Jó, hogy így állsz hozzá :)
Sajnos nem mindig úgy sikerülnek a dolgok, ahogyan azt az ember szeretné.
Az én esküvőmön (ami lényegesen kisebb volt, még tánc sem volt) is voltak zavaró tényezők, de az emlék mégis szép maradt, hiszen azóta is tart a frigy, immár 16 éve, az eredmény pedig 3 szép gyerek :)
Remélem másodszorra már megtalálod a megfelelő párt magadnak :)
Figyu!
A végén leírta,hogy már elváltak!
Szia!
Nekem nagyon bejött a mesélős stílusod és az egész cécó! :) Szívesen végignéztem volna, bár vizuális típus lévén olyan volt, miközben olvastam, mintha ott lennék! :)
Hát gratulálok a frigyhez! Sok boldogságot nektek! :)
A francba! -Gondoltam az elején!
Ez a csaj is milyen jól ír!
Nem is értem miért lepődtem meg a végén,hogy Te írtad.
...nem kell nékem Toyota, inkább legyen falova... sálálá...
A falóval olcsóbban jönnénk ki. Nem fogyaszt és mindenféle adót sem kell rá fizetni. :)
Reggel képeket keresgéltem a neten, és megakadt a szemem az újabban nagyon felkapott esküvői-rendezvényes hirdetéseken. Belekukkoltam. Egy aránylag "olcsó" és "silány" "ereszdelahajam" csak!!! 900.000 huffos pízt taksál. Aztaaaa!... és ebben sehol nem láttam semmiféle különlegességet. Mondjuk olyanokat, ami az én agyamból kipattan, aztán ők majd megvalósítják, ha tudják... biztos nem tudják!... mert ugye az én ötleteim, melyek spontánok...
Ugrás a teljes írásra: Holdvilágos éjszakán, miről álmodik a lány ...dik a lány ...dik a lány...
További ajánlott fórumok:
- Miről álmodik a lány...
- NES (Night Eating Syndrome), mint uj betegseg felfedezese.Szoktal ejszakankent nassolni?
- Mit lehet tenni, ha az embernek sorozatosan rémálmai vannak éjszakánként?
- Van egy tanár aki bejön. Mit tegyek hogy vele álmodjak éjszakánként?
- Miről álmodik a lány?
- A Szép holdvilág volt az este című népdalt keresem, de NEM magyarnóta sílusban. Merre találom?