Holdnaptár - Jónás módszer (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Holdnaptár - Jónás módszer
Szia Napika!
Akkor a lunariumon csináltad meg a naptárt.
Ne azon csináld,
a másik oldalon csináld meg,
amihez pontos utasításokat találsz
Jónás,,, fiú vagy lány fórum alatt a 18-as hozzászólás alatt.
Tök érthetően le van írva.
Sok sikert
Sziasztok!
Segítséget kérek szépen tőletek!
Még új vagyok itt, és a Jónással is most találkoztam először. Nem régóta próbálkozunk teherbeeséssel,de azért érdekelne ez a módszer. Megnéztem a kalkulátor, és nem nagyon értem. Amit kidobott lehetséges napként akkor épp a mensesem második napja volt. Beírtam a szülinapomat, a másik dátumhoz mit kell írni? És a rizikószámok mit jelentenek? 1 és 3 közötti számok vannak ott nekem.
Sziasztok!
Sikerült kiszámolni a napjaimat az angol oldalon - nem túl bonyolult a magyar nyelvű power p. segítséggel - 93. hozzászólás. Egy valamire vagyok kíváncsi; mi van akkor, ha művi úton születtünk, nem épp abban az időpontban, amikor természetesen megszülettünk volna?- ez vonatkozik a horoszkópra is. Ez nem számít?- idáig erről senki nem beszélt...
Én még kezdő vagyok,most kezdtem csak el.Én ezt nem hallottam még hogy fűlbe is lehet.Én szájban mérem minden reggel ugyanabban az időben.
6:00-kor
Én most kezdtem,kb.10 napja,szóval semmi viszonyítási alapom nincs.Enyém Maybe baby,nem PG.Állítólag ennek jobb a felbontása.
Te hány hónapja nézegeted?A menzesz a latt is szoktad?Hőmérőzni fülben is lehet?
Hát,én nem tudom,énis a pg53-at használom,állítólag nem ér egy kalap sz...t sem,,,én azért használom mellette a coraxot,az szerintem megbízhatóbb!
+ hőmérőzök!
Te mióta használod?
Halika!
Igen én reggel nézem!
Az meg hogy lehet?
10 napig,akkor ott valami gáz van a mikroszkóppal,nem?
Hali!
Mikor szoktad nézni a PG-t,reggel?
Nekem már vagy 10 napja páfrányos a kép.Neked volt már ilyen?
Ja,és nekem is beleesik a Jónás napom.
GRATULÁLOK!
én most találtam rá a Jónás módszerre.
akko rágyúrunk asszem!
Köszike
Nagyon aranyos vagy,hogy segíteni akarsz.
Azt én nem bánom,na legalább már valaki érti miket írogatok én ide!
Szóval az ovu mik szerint 7-én volt..
Anaptár szerint meg ma van a J nap.
Most akkor melyik a jó!!!!!!
Erre akartam kilyukadni!
Sziasztok!
Hogy kell vagy hol lehet elkészíteni ezt a naptárt?
Várj elnéztem a dátumot. Ma van jónás napod 11-én.
Erre nekem azt mondták, hogy a jónás nap az nem feltétlenül az egyetlen időpont amikor babás lehetsz, ez csak egy plusz lehetőség a teherbe esésre. Most én nem tudom neked rendesen megmagyarázni, de ha visszanézed itt az írásokat akkor megtalálod a leányt aki mindenre tud neked válaszolni, ill ilyen jellegü kérdésre már válaszolt is. Olvasd el a hozzászólásait.
A neve:Grancha.
Bocsi, hogy csak így belegázoltam a beszélgetéseitekbe, de segíteni szerettem volna. Remélem összejön.
Szia Are. A jónás nap annyit jelent, hogy akkor tuti megfogann a bébi de a Jónás nap előtt 3 nappal kell együtt lenni ill az elötte levő 3 nap mindig. A Jónás nap lényege, hogy azon a napon már benned legyen az "anyag"
Tehát ha 7-én volt peteérésed és 9-én volt jónás napod, akkor stimmel a dolog.
igen,de nekem magas mert 7-én is az volt.2 különböző teszt szerint,+ a hőm szerint is.
Aztán semmi,ma meg megint páfrányos.
További ajánlott fórumok:
- Jónás módszer: fiú vagy lány?
- Szépségápolás, méregtelenítés a Holdnaptár szerint
- Esett-e teherbe valaki közületek Dr. Jonás módszerével
- Speciális holdnaptárt keresek a neten, tudtok ilyen oldalt ajánlani?
- Jónás módszer című könyvet ki írta?
- Ki tudja, hogy lehet a jónás módszerrel a biztonságosabb, kevesebb kockázattal járó jónás napokat megállapítani, kiszámolni?