Holdnaptár - Jónás módszer (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Holdnaptár - Jónás módszer
Szia Helena!
Bocs a késői válaszért. Ha 0 vagy 1 a rizikó faktor, akkor az jó. Ilyenkor nagyon minimális bármilyen probléma előfordulása.
Szia!
Igen,szívesen megnézem.
kűldd el a szül hely,idődet.óra perc is kell.
és megcsinálom!
Szia!
Tényleg kiszámolnád nekem, hogy mikor van esélyem teherbe esni, mert nagyon szeretnénk babát, de eddig sajnos nem jött össze.
Sziasztok!
A sógornőmtől hallottam hogy pontosan mi is ez a Jónás- módszer. Nekem már van 3 gyermekem, és megkért hogy számoljuk vissza, hogy mi volt az akkori előrejelzés, a valósághoz képest. Mind a 3 esetben akkor estem teherbe, mikorra a naptár is jósolta, és olyan nemű gyermekem született, amilyet ígért. Szóval vegyétek ezt egy kis bíztatásnak. Szurkolok nektek!
nekem is ,háleluja.most 5 éves!
nemrég abom volt rendellenesség miatt,rá 2 hétre a J napomon terhes lettem.ami elment,költözés alatt!
JA,ÉS NAGYON SOKAN NEM IS HALLOTTAK MÉG ERRŐL A MÓDSZERRŐL.
HA AZ UTCÁN MEGÁLLÍTANÁL 10 NŐT,ABBÓL 8 TUTTI NEM TUDNÁ,KI IS AZ A DR JÓNÁS jENŐ
ÉN SEM VELE SZÁMOLTATTAM KI,ÉNIS A NETEN SZÁMOLTAM!
ÉN HISZEK AZ ITTENIBEN IS!
IGEN EZ ÍGY VAN!
ÉS NEM 85,HANEM 98%-OS PONTOSSÁGU,DE NEM A NETEN KISZÁMÓLT,HANEM AMIT DR PÁNSZKY GULA KISZÁMOL NEKED 22 EZER FT-ÉRT!
Sziasztok!
Én is kiszámoltam már a Jónás napokat és hiszek is benne,de...Tényleg lehetséges, hogy 85 %-os a sikeresség, ha így van, miért nem olvasni több teherbeesésről ebben a fórumban? Miért van még annyi gyermekre vágyó nő? A méh nyálkahártyájának el kell érni egy biz. vastagságot, hogy meg tudjon tapadni a megtermékenyített petesejt, vagy nem jól tudom? Ez pedig csak a ciklus bizonyos részében áll fenn. Tehát lehetséges, hogy csak akkor működik a dolog, ha a holdállás és a peteérés körüli időszak egybeesik? Ez tűnik logikusnak, hisz peteéréskor is mindössze 15 % esélyünk van, lehet, ha jól áll a hold,akkor megnövekszik az esélyünk? Kíváncsi vagyok a véleményetekre.
keresd meg a Jónás módszer fiú vagy lány fórumot.
Menj vissza azon az oldalon a 18-as hozzászólásra,ott szórol szóra levan írva mit hogyan kell csinálni!
Ha fenn akadnál,írj privit és segítek!
hello
Uj vagyok itt es erdekel a tema...meg nem olvastam vissza de azert megkerdem, hogyan is szamithatom ki a napjaimat? koszi:-)
SZIASZTOK!
TUDNA NEKEM VALAKI SEGÍTENI NEKEM IS KISZÁMOLNI?aZT SE TUDOM HOGY KEZDJEM EL..
DE HA VALAKI SEGÍTENE AZT NAGYON MEGKÖSZÖNNÉM!
További ajánlott fórumok:
- Jónás módszer: fiú vagy lány?
- Szépségápolás, méregtelenítés a Holdnaptár szerint
- Esett-e teherbe valaki közületek Dr. Jonás módszerével
- Speciális holdnaptárt keresek a neten, tudtok ilyen oldalt ajánlani?
- Jónás módszer című könyvet ki írta?
- Ki tudja, hogy lehet a jónás módszerrel a biztonságosabb, kevesebb kockázattal járó jónás napokat megállapítani, kiszámolni?