Holdnaptár - Jónás módszer (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Holdnaptár - Jónás módszer
Szia Kotk!
Szegénykém,tényleg nagyon rossz lehet!
Kitartás!így biztos jönni fog a babó!
Mielőbbi gyógyulást kivánok!
Szia Rena!
Mindenképp ha van rá mód!
Sziasztok!
Szerintetek ha tutira akarok menni, hogy kislányom legyen érdemesebb felkeresni a dokit, vagy próbálkozzak azzal a naptárral amit a neten lehet elkészíteni. Nem tudom, hogy Pánszky hány %-ra garantálja a baba nemét? Van-e olyan kismama akinek már bejött ez a módszer?
Sziasztok!
A jövő heti UH-n - ha nem "leszünk" szégyenlősek -, talán kiderül, hogy nálunk bejött-e a módszer?:)
Szia Angie75!
Igen ez az a link az astro.com amihez megvan nekem a leírás, magyarázat ahogy ki kell számolni, azoknak akik nem tudnak angolul. Az üzentben küld el az email címed.
Üdv.
Sziasztok!
Új vagyok ezen a honlapon, de nagyon tetszik. Próbáltam az utasítások alapján a Jónás naptárt elkészíteni, de nem ment. Tudna valaki segíteni? Gyula, 1977.10.22 déli 12 óra a születési időm.
Sziasztok!
Új vagyok itt, és most hallottam a napokban a Jónás módszerről..
Olvastam, hogy vannak itt olyan Kedves jelenlévők, akik segítenének kiszámolni mikor is van itt az idő...:))
Segítenétek nekem is ebben?
Szia!
A mensidet nem is találhatja el, hiszen annak nem sok köze van a születési adatokhoz...A gép vsz átlagos kezdetű és standard (28 napos) ciklusokat ír, úgyhogy ezt felejtsd is el. Ha Beleolvasol Grancha hozzászólásaiba sokat világosodik a dolog, addig is: szinte 90-100% os fogantatási valószínüség,(A Jónás-könyv adatai szerint) ha a ciklus szerinti ovulációd és a Jónás időszak egybe esik. A lényeg: a J-nap előtti napon mindenképpen legyen akció - alőtte való mindkét napon még biztosabb.(A lunariumon megadott óra/perc a J szerinti ovulációt adná meg. Az ekkor kiszabaduló petesejt 12-24 órán át életképes, a spermiumoknak kell szintén ennyi idő míg a helyszínre érnek az akciótól kezdve - csak ők kétszer annyi ideig életképesek. Szóval így kalkuláld.) De leginkább fogd föl egy újabb lehetőségként, kalandként!!!!
Na, hát a mensit azt biztos nem találta el. Iylenkor mi a teendő? Eltolódik a Jónás nap is azzal a pár nappal, ami a mensi tényleges időpontja és a naptár szerinti mensi időpont? Vagy ez nem érdekes a Jónás szempontjából?
A vicces egyébként az, hogy a tényleges ciklusom 14. napja ("hivatalos" ovu), így pont a Jónásos tartományba esik! :-))
Oké! Köszi!
Közben megnéztem, és majdnem mindegy, azaz a Jónás pontos dátumát tolja egy órával el. Az meg már akkor nem számít :-))
Üdv!
sZIA
A FEKETE PÖTTY A PETEÉRÉS A SÁRGA A MENSI
HAGYD A LONDONIN
Sziasztok!
Szeretnék egy kis segítséget kérni:megcsináltam az astro.com-on a Jónás- naptárat, az tényleg egyszerű volt, csak nem minden jellel vagyok tisztában: a fekete pöttyök mit jelentenek? A sárga pöttyök mit jelentenek?
A lunariumos oldalon a Current Time Zone-nál szintén a GMT+1 -re kell állítani az időzónát, vagy annak a londonin kell maradni? (Sztem át kell állítani, mert az vmi olyasmi lehet, hogy ahol én most vagyok (HUN), ott melyik időzóna van érvényben, nem?)
Köszi előre is!
Értem:) Végre...Amúgy lehet hogy a J napon fogok ezerrel menstruálni...
mégegyszer köszi
Igen a J nap a legtutibb,de a piros napok 1ikét se hagyd ki,ha van rá lehetőség,akciózzatok ezerrel.
lunariumon én nem pipáltam semmit!
Bocs hogy értetlenkedek...
astro.com - több az esély ha mindennap próbáljuk vagy inkább egyszer, de egy jót? A J nap tul.képpen a legtutibb nap a megtermékenyülésre?
lunarium.co.uk - be kell pipálni azt a daylight-os opciót, mert nem értem mit jelent?
Köszi, aranyos vagy. megnézem a topicot.
További ajánlott fórumok:
- Jónás módszer: fiú vagy lány?
- Szépségápolás, méregtelenítés a Holdnaptár szerint
- Esett-e teherbe valaki közületek Dr. Jonás módszerével
- Speciális holdnaptárt keresek a neten, tudtok ilyen oldalt ajánlani?
- Jónás módszer című könyvet ki írta?
- Ki tudja, hogy lehet a jónás módszerrel a biztonságosabb, kevesebb kockázattal járó jónás napokat megállapítani, kiszámolni?