Holdnaptár - Jónás módszer (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Holdnaptár - Jónás módszer
Azt tudja valaki,hogy miért pont 3 nappal a Jónás nap előtt kell elkezdeni a próbálkozást?Nem elég csak az az egy nap?
Én utólag kiszámoltam,hogy voltam már együtt a párommal Jónás napon is és mégse lett baba:-(
Szia RLindi!:-D
Képzeld,most úgy döntöttünk(a múlt hónapban),hogy mi is megpróbáljuk ezt a "Jónás-módszert",hátha!!!
Nekem most péntek 13.án lesz Jónás napom.Még jó,hogy nem vagyok babonás.Ami azt illeti,én nem nagyon hiszek az egészben,de azért reménykedem.
Akkor mostmár ti is próbálkoztok a kistesóval?:-)
Gondolom! Ha bejön ez a Jónás-nap Nálad rágyúrunk mi is:-))
Amig nem jön meg addig él a remény..ugyebár:-)
Szió:-) Hát remélem előbb-utóbb lesz válasz:-)
Már 6 napja késik:-)) Gyanús vagy már nekem...:-))
Nem válaszol nekünk senki?!
Hello Rlindi:O)
Hahó lányok!
Nagyon rég nem írt ide senki.
Nekünk ez volt az első hónapunk, hogy rágyúrtunk a Jónás napokra, és ma kellene (illetve nem kellene) megjönnie. Már napok óta úgy érzem, hogy most, de eddig semmi. Szorítsatok, hogy ne is legyen!
Szép napot mindenkinek!
Szia!
Ezen az oldalon lehet kiszámolni:www.astro.com
Ez egy angol nyelvű oldal. Ha ez nehézséget okoz, akkor a Jónás módszer: fiú vagy lány című fórum 18. hozzászólásában részletesen le van írva minden lépés. Én is az alapján csináltam meg.
Szia Grancha!
Kérlek szépen számold ki nekem is a foggantatási napokat, hogy babánk lehessen. Sajnos már egy éve nem esek teherbe és papíron semmi bajunk nincsen.
Születési hely: Nyíregyháza, 1969.03.11. délelőtt 10 óra. Köszönöm Szépen.
Szia!
Ha megvan, nem kell hogy rendszeres legyen..
:-))
Köszönöm szépen!
További ajánlott fórumok:
- Jónás módszer: fiú vagy lány?
- Szépségápolás, méregtelenítés a Holdnaptár szerint
- Esett-e teherbe valaki közületek Dr. Jonás módszerével
- Speciális holdnaptárt keresek a neten, tudtok ilyen oldalt ajánlani?
- Jónás módszer című könyvet ki írta?
- Ki tudja, hogy lehet a jónás módszerrel a biztonságosabb, kevesebb kockázattal járó jónás napokat megállapítani, kiszámolni?