Hol tudom beállítani Firefoxban az új lap megnyitása formátumát? (tudásbázis)
Nekem abban a sorban ahol az éppen aktuális ablakok felsorolása van az utolsó helyen van egy fekete + jel, az már eleve egy új lap.
Az nálam mindig ott van.
Tényleg... és még én is tanulok... talán, mert keveset használom a fájl-t... és látom:
Ctrl + T az új lap,
Ctrl + L az új ablak,
Ctrl + O a fájl megnyitása
Ctrl + S - oldal mentése
Ctrl + P nyomtatás... stb...stb... az összes ilyen felső résznél vannak ilyen billentyű kombinációk...
Szerintem töröld az angol verziót, és keress rá a magyar verzióra...
próbáld meg:
fent fájl katt és a legelső amit kiad:új lap -
katt
kiad egy lapot és felkínálja , hogy válasszunk a Hoxa lehetőségeiből.
éééés ha ez már meg van, a jobb felső sarokban van egy kis négyzet kockákból, arra is katt, és akkor kapsz egy üres oldalt.
nálam legalább is ez így jön elő.
próbáld meg.
Akarom mondani: bővítmények
arra azt írja ki, ha billentyű kombinációval keresel rá a bővítményekre, hogy:
Ctrl + Shift + A
Aztán bejön a kiegészítő, és ott a bővítmények, és az meg alul van bal oldalon a listában...
Te figyelj... a mozilla firefox 12-es verzió van nekem, és az magyar nyelvű... a 13-ast próbáltam már én is, de abból eddig csak angol van, így maradtam a 12-es verziónál...
Persze nekem windows7-esem van...
Az eszközök jobb oldalról a második, úgy van jobbról, hogy súgó, majd Eszközök, arra rákatt, ott alul van, hogy beállítások, nem tudom, angolul hogy van, mert nekem más is van ott, az adblock plus- szűrő, és nekem az fölött van... és azon balról a második a lapok...
és a legfelső az új lapok megnyitása új lapokon...
Az Eszközök-beállításoknál csak kezdőlapra vonatkozó lehetőség van.
Vezérlőpultban eltávolítottam a Babylon toolbart, újraindítottam a gépet, hiába.
További ajánlott fórumok:
- Tud valaki segíteni abban, hogy hol kell beállítani a kép méretet? Húzgálni kell a képet, mert "nem fér" bele a monitorba. . .
- Segitesz nekem beállitani az adatlapomat? :)
- Hogyan kell beállítani Facebookon, hogy a like-okat csak én lássam?
- Hol tudom beállítani a helyesírás ellenőrzést?
- Hogy kell facebookon beállítani, hogy csak ismerősök írhassanak üzenetet?
- Hogyan tudom ezt beállítani facebookon?