Hol lehet elhelyezni egy 58 éves alkoholista családtagot, akinek minimális jövedelme van? (tudásbázis)
...akkor boldog élet folyt melletted!!!! Miért untad meg az alkeszséget? hm?
Tán munkahely váltás" volt (megunt a főnökség?) vagy anya hagyott el és költözött el, vagy esetleg neked kellett menned otthonról?
Milyen mélyre ástad el magad? És mi volt az a végkorty, hogy azt mondtad magadnak elég!?
Mesélj és győzz meg bennünket, hogy 20 év után minden alkesz új életre tér! Addig meg minden körülötte élő kibírja akár féllábon is, igaz??
Mondd azoknak, akiket telviz idejen kikergetett a "csaladapa" az otthonukbol, s mi fogadtuk be nem egyszer, hogy meg ne fagyjanak. A gyermekek mar mind a harman 30-on tul vannak, de egyikuknek sem volt normalis parkapcsolatuk.... Szerettek az apjukat, nemreg halt meg. Hat en nem tudnam igy szeretni azt az embert, akinek az alkohol fontosabb, mint a gyermekei. De nyugodtan cafolj meg!
Kirakni nem a sajat hazabol, de a gyermekek helyebe Amerikaig meg sem alltam volna. Egy felnottnek sincs joga ehhez!
kivülről belülröl ismerem a témát.
aki nem akarja letenni a poharat az nem fogja.
ettől függetlenül az ember a családját nem rakja a szemétre meg az utcára.
Nem igazán.
És már régesrégen száraz vagyok.
Nem haragszom.
leszoktam az önsajnálatról meg a mások idétlenségével való együttérzésről.
mótvá.
20 évig voltam elkesz.
tudom miről beszélek.
ezt most kinek írtad?:)
hát igen, én is tudnék mesélni.... főleg, amikor már úgymond valaki májkómába esik......
..de nagy képed van apafej! Csak annyit kérdeztem tőled, mit tudsz te mások életéről, hogy megítéld itt bárkinek is a dolgait??
De tudod, mit? Csak egy napra zárnálak össze egy alkesszal....egyetlen napra és nem több évre!
További ajánlott fórumok:
- Hogy élted meg egy közelálló családtag elvesztését?
- Ti mit tennétek ha a párotok alkoholista, agressziv, lenne és bántalmazna?
- Parkinson-kór(-os betegek, családtagjaik)
- Egy 37éves alkoholista, dohányzó nő terhes, 14 hét kb. Megszakitani meddig lehet? Tud valaki valamit? És a párja agressziv...
- Szerinted alkoholista az a személy, aki minden nap megiszik egy vagy kettő doboz sört?
- Igénytelen, koszos családtag