Hol lehet elhelyezni egy 58 éves alkoholista családtagot, akinek minimális jövedelme van? (tudásbázis)
Elégedett lehetsz: inkább indulatokat ébresztettél mindenkiben - sajnos, túl sok az érintett.
Illetve hát bennem csak a düh és az indulat dolgozik - próbálok is szépen fogalmazni.
Egyébként: milyen alapon próbálsz te itt "gondolatokat ébreszteni" - mégis, mit képzelsz?!
Elhiszem, hogy tudod miről beszélsz.
De akkor (remélem) azt is tudod, hogy egészen más alkoholista mellett élni (gyerekként(!), szülőként, házastársként, testvérként).
Tehát nem mindegy, hogy alkoholistaként te teszed tönkre mások életét, vagy pedig te vagy a szenvedő fél, aki még ráadásul segíteni is próbálna - egy bizonyos határig. (Többen kifejtették már előttem, nem ragoznám tovább.)
viszont kívánom.
Nem szerettelek volna megbántani a soraimmal.
Inkább gondolatok mint indulatokat próbáltam ébreszteni,remélem sikerrel.
Én megköszönöm itt a hölgyek ütésváltását.
akinek kell segitség privát üzenetben megkereshet.
Szerintem nem jól értelmezted a fórumindító kérdését és a további írásait. Olvasd el még egyszer és ne csak a kirakni" szónál ragadj le.
hmm... azért mert elválsz egy alkoholistától aki esetleg már a munkahelyét is ezer éve elveszítette, az nem = az utcára dobással? Többségének már pont ez miatt sem lenne hol laknia a munkamorálról meg nem is beszélve...
Picit ütöd az egyik szavadat a másikkal :) :)
..de neked viszont igen! Mint kivülálló pont te fogod meghatározni ki hova való,míg te 20 éven keresztül boldogítottad a családi légkört otthon.
Nem kell a nagy előadás, hogy mit és hol irkálsz, mindenki ismeri a környezetében ..kinek milyen alkoholista ember jut ki.
nem támadok,racionálisan nézem az életet.
a langyos tespedés a problémák feletti átlépés az állandó halogatás az önhülyités nem segit egy alkoholistán.
helyén kell kezelni a dolgokat.
aki alkoholbeteg az megnyomorítja a környezetét.
tisztázni kell a tényeket,ha kell el kell válni el kell osztani a vagyont.
De kitenni egy anyát mert kevéske jövedelme van és iszik...
ez háboritott fel a topikinditónál.
a családjog egy érdekes történet.
nincs két egyforma alkoholista.
nem csak olyan alkesz van aki kirakja az asszonyt gyereket a hóra.
vannak olyanok is akik végigtolják az életet pár májcserével lásd Larry Hagman 3 májátültetés után nyolcvanegy évesen halt meg.
akit otthon péppé ver a részeges ura az érthetően elfogult minden alkoholistával szemben.
Ezért sem szólok vissza a tisztelt hölgyeknek.
aki kirakja a családját alkoholistaként börtönt érdemel.
aki kirakja az alkoholistát az is.
nem bonyolult az élet.
agresszivitás nem old meg semmit egyébként.
szerintem semmi közöd,hozzá.
annyit szovesen elárulok,hogy 23 éve egyfeleségű ötgyermekes családapa vagyok.
nem egy női portál fóruma az a megfelelő hely ahol biográfiát irok.
További ajánlott fórumok:
- Hogy élted meg egy közelálló családtag elvesztését?
- Ti mit tennétek ha a párotok alkoholista, agressziv, lenne és bántalmazna?
- Parkinson-kór(-os betegek, családtagjaik)
- Egy 37éves alkoholista, dohányzó nő terhes, 14 hét kb. Megszakitani meddig lehet? Tud valaki valamit? És a párja agressziv...
- Szerinted alkoholista az a személy, aki minden nap megiszik egy vagy kettő doboz sört?
- Igénytelen, koszos családtag