Hogyan vegyek rá egy alzheimerest hogy menjen orvoshoz? (tudásbázis)
Komolyan nem értelek, azért mert leírtam, a rossz, lehet rosszabb is, vigyázzatok vele, miért nem figyelemfelhívásnak vetted, miért rosszindulatnak?
De Te tudod, attól, hogy kilépsz nem oldódik meg a problémád.
El kell keserítselek, nem vagyok jelentgetős fajta.
Írj le nekem egy olyan hsz.-t, ahol bármiben ellened voltam, megbántottalak.
Ahhoz képest hogy segíteni akartok elég sokan letámadtok és egyáltalán nem a kérdésre válaszoltok, csak örültök hogy valakibe jól bele lehet kötni.
Ez élet halál kérdése, nem csupán egy hülye kérdés amit unalmamban írtam.
Már kit, a hivatalt jelentsen fel?
Én csak segíteni próbáltam, ha ez nem jött idáig le sajnálom. :S
Próbáljátok meg az ápolási díjat Édesapád nevére kérni, addig sem esne ki az a kevés kis összeg, közben indítsátok el a leszázalékolást.
Mint írták már, háziorvostól kérjetek neurológiára beutalót, oda időpontot, és amennyiben megállapítják a betegséget indítsátok el a leszázalékolását is.
azért próbáld meg az eszedet is használni :) erőszakkal mégis hogy akarjátok elvinni, lefogjátok és erővel, balhéval bevágjátok kocsiba, majd a dokinál is végigcsináljátok ezt a cirkuszt? első körben logikus lenne beszélni a háziorvosával, nem nagy kunszt, tudod, odamész, elmondod neki a problémát, és meghallgatod a tanácsait :) biztos előfordult már nem egy ilyen eset a praxisában
de nemcsak a pénzek, ügyintézések miatt kéne minél előbb orvosnak látnia, hanem az állapota miatt is, biztos vannak gyógyszerek, amikkel legalább lassítható a romlás, vagy spéci ápolást, ápolási helyet javasolnak
jusson eszedbe, hogy sajna ha ez ilyen örökletes a családotokban női ágon, veled is könnyen megeshet. úgy intézed a dolgokat, ahogy te is még normálul vennéd
De kinek a nevére utalnak? Édesanyád, vagy Édesapád.
A hivatalt nem érdekli, besegít-e valaki, számára az a lényeg akinek a nevére folyósít milyen állapotban van.
Szakorvosi vizsgálat, javaslat nélkül nem tudjátok a munkaképesség-csökkenés megállapítását elindítani.
Szakorvoshoz pedig a háziorvos küld el.
Elméletileg a beteg is kérhetné, viszont ô már nincs valószínûleg olyan pszichés állapotban. Vagy pedig kéred, hogy te lehess a gondnoka.
Jajj, de sok okos ember van. Kár is volt feltenni a kérdést. Majd valahogy megoldjuk.
Köszi a segítséget.
További ajánlott fórumok:
- Pozitív terhességi teszt után mikor kell/érdemes orvoshoz menni?
- Hol lehet elhelyezni Alzheimeres beteget?
- Mit tudtok az Alzheimer-kórról?
- Ha genetikusan öröklődik az Alzheimer, esetleg egy MRI vizsgálat kimutathatja?
- Vizsgálattal kiszűrhető az Alzheimerre való hajlam?
- Kinek milyen tapasztalatai vannak az Alzheimerrel?