Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Hogyan tudnék változtatni magamon? Bennem van a hiba? Annyira magam alatt vagyok, teljesen... fórum

Hogyan tudnék változtatni magamon? Bennem van a hiba? Annyira magam alatt vagyok, teljesen... (beszélgetős fórum)


1 2 3 4 5 6 7 8 9
2012. jan. 9. 20:14

sziasztok!

jaj el sem tudjátok képzelni mennyi erőt adtok így ismeretlenül is nekem! már attól megkönnyebbültem, hogy itt kiönthettem nektek a szívem! És még akkor is jó olvasni, ha valaki azt írja, hogy hagyjam el, vagy negatívumokat ír vagy rólam vagy a páromról. Mert elgondolkodom az összes hozzászóláson és nagyon sokat segít mindegyik!

már ettől is jobban vagyok, végre nem is bőgök! kezdésnek már nekem ez is iszonyú sok! KÖSZÖNÖM!

akkor mindjárt válaszolok is a kérdésekre

181. 1dc16653d6 (válaszként erre: 180. - Hebrencs)
2012. jan. 9. 14:48
Igen én is ezt írtam korábban,hogy nagyon hozza az otthoni mintát,gyerekkor...stb.Innen valóban nehéz változtatni.De a felelősségünk, az akarásunk bennünk van! Segíteni is csak úgy tudnak nekünk,ha amit mondanak,tanácsolnak avval mi dolgozunk.Kemény munka...valóban nem mindenki képes rá és nem azért mert "ügyetlen" egyszerűen nem megy...15 év meg nagyon sok....valóban.Én nem is tudom milyen egy olyan hosszú kapcsolat nekem nem volt még ilyenbe részem.
180. hebrencs (válaszként erre: 179. - 1dc16653d6)
2012. jan. 9. 14:37

lényegében egyet értek veled. valóban nem itt van a probléma gyökere és nem fog egy csapásra megoldódni ha el jár barátnőzni, sportolni. a pasi se lesz minta férj és gondoskodó apa ettől.

DE, 15 év beidegződéseit (vagy egy élet, ha belevesszük a szüleivel való kapcsolatot is) nem lehet egyik pillanatról a másikra levetkőzni. Ha idáig úgy élte az életét, hogy mindig megfelelni akart, mindenre úgymond "engedélyt" kért, jóváhagyást várt, folyamatosan hagyta magát ellenőrizni- finom a főztöm?, jól van kivasalva az inged? stb.stb., lásd alábbi hozzászólások egyikét, a férje "elengedte", vagy rácsörgött hogy hol van már, mintha csak egy gyerek lenne- nem fog tudni megváltozni, csak apró lépéseket tehet, amitől jobban érzi majd magát és talán egyszer a sarkára is tud majd állni, egyenrangú partnerként a férjével. De itt komoly alá,-felé rendelt viszonyt látok, aminek nem sok köze van egy normálisan működő párkapcsolathoz vagy házassághoz.

179. 1dc16653d6 (válaszként erre: 172. - Kistanítónéni)
2012. jan. 9. 14:09
Ebben egyetértek,de azt is gondolom,hogy akinek erre van igénye az általában ezeket a dolgokat megoldja,úgy rendezi be az életét.Például nekem ez nagyon fontos volt mindig is,és erre külön odafigyeltem és így osztottam be az időt gyerek,munka,mellett.Én úgy tudok százszázalékos anya lenni,ha feltöltődöm egyéb programoban is.De nem mindenki ilyen...és itt a történetben látható,hogy nem ez a probléma gyökere.Ettől függetlenül,ahogy korábban is írtam,fontos,hogy ápoljunk baráti kapcsolatokat.
178. tavaszilány (válaszként erre: 161. - Mandulafa)
2012. jan. 9. 13:00
Szia kedves mandulafa :)...Az elejétől olvasom ezt a fórumot, de amit most írtál, az "megütötte" a fülemet...Mi az, hogy elengedett a férjed? Egyenrangúak vagytok (?) ebben a házasságban, nem gondolom, hogy neki kéne engedélyeznie, hogy elmenj valahová...ez nem egyenlő a megbeszéléssel...mert az kell, persze, egyeztessetek, ki mikor hova megy, ki marad a gyerekekkel...Szerintem ő sem kér tőled engedélyt, ha elmegy valahova (ráadásul nem 1 órára, hanem éjszak meg külföld)...szóval nem vagy Te a lábtörlője...ha el akarsz menni, mondd el neki, de ne engedélyt kérjél..és menj, sportolj egy kicsit :)
177. a0c1361e44 (válaszként erre: 176. - D838452ed6)
2012. jan. 9. 12:44

Köszi!

17 nap múlva 3 éves leszek:) Már majd nem el is felejtettem.)))

176. d838452ed6 (válaszként erre: 175. - A0c1361e44)
2012. jan. 9. 12:38
Igen. Hú, nem semmi. El nem tudtam képzelni. Akkor jobbulást! Illetve már látom szépen gyógyult.
175. a0c1361e44 (válaszként erre: 169. - D838452ed6)
2012. jan. 9. 12:35
A nyakamra gondolsz? Volt egy pajzsmirigy műtétem. Tudom nem volt szép, de már az:)
2012. jan. 9. 11:52

Ja, hogy itt korábban is volt válás-közeli helyzet, meg elköltözés, meg pszichológus, meg el nem engedés..? Ja..

Mi az hogy nem engedett el? Hogy mi van?Én meg akkor nem engedném neki, hogy vizet igyon. Erre mit lépne? Kábé ugyanolyan hülyeség.

173. d838452ed6 (válaszként erre: 172. - Kistanítónéni)
2012. jan. 9. 11:39
Hát igen, de leht ,ohgy inkább fizetne, és felvenni még egy bébiszittert, vagy érted, most otthon ül, míg asszony el, és mondjuk bámulja a TV-t, vagy internetezik vagy telefonál míg asszony hazaér. Szóval ha kénytelen ő vigyázni a gyerekekre ,még nem azt jelenti, hogy azidő alatt foglalkozna is velük.
172. Kistanítónéni (válaszként erre: 171. - 1dc16653d6)
2012. jan. 9. 11:35
Lehet, hogy a csajos program nem megoldás, de legalább segítene egy kicsit kiszakadni az otthoni taposómalomból, meg a férje is kénytelen lenne néha a gyerekeivel lenni. Szerintem egy házasságban az a jó, ha alapvetően közös programok vannak, az erősíti a kapcsolatot, meg a családot is, de néha jó egy kicsit (pár órát) egyedül is lenni, hogy önmagunk maradhassunk és pihenhessünk egy kicsit. A több napos nyaralás a haverokkal viszont teljesen kizárt.
171. 1dc16653d6 (válaszként erre: 168. - D838452ed6)
2012. jan. 9. 11:03
Egyetértek.Szerintem sem megoldás a csajos napok...ennél itt a probléma sokkal de sokkal mélyebben van elásva.(Ettől függetlenül lehet szervezni,mert barátkra szükségünk van!!!)Másrészt,amilyen állapotban van mandulafa tuti nem töltődne fel ezektől,mert alapvetően érzelmileg elhanyagolt állapotban van a férjétől...amíg ez nem kerül a helyére addig...más nem segít.
170. 1dc16653d6 (válaszként erre: 161. - Mandulafa)
2012. jan. 9. 10:56

Szia! Ezt én írtam neked igen...és ezt nem véletlenül írtam le.Ez valóban így van,tudom,tapasztalatból mondom neked egyrészt másrészt tényleg segítő szándékkal.Csak tudod ha mondanak is nekünk valamit,de avval nem dolgozunk,akkor kitehetjük az ablakba.Én a helyedbe nagyon sok mindent átértékelnék,lecsupszítanék és próbálnám tárgyilagosan látni.

Érdekes amit ap apukádról,anyukádról írtál....mintha ugyanazt a mintát élnéd.Ott is számtalan méltatlan helyzetben voltatok és anyukád nem tudott lépni...Vajon neked is tényleg ez az egyetlen utad az életben?

169. d838452ed6 (válaszként erre: 164. - A0c1361e44)
2012. jan. 9. 10:32
Ez mi a képeid közt..?
2012. jan. 9. 10:13

Még nem volt türelmem végig olvasni az egészet. De azt nem értem, h miért gondolja bárki, hogy csajos napok kellenek? Attól még kettőjük közelebb kerül egymáshoz? Vagy a pasi leül játszani a gyerekekkel.

Az a baj, hogy már úgy összezavarodtál az elmúlt időszak miatt, hogy tényleg magad sem tudod ,hogy igazad van -e stb. Pedig igazad van.

Sok jó kapcsolatot látok, és ahol a pasi egyedül megy el haverokkal, az egész biztos, h rossz kapcsolat. Ne értsd félre, de ez meg hogy van? Ö nem a feleségével érzi jól magát?! Hát a külföldről már nem is beszélek. Az más lenne, ha munka miatt kéne mennie. Na de nyaralni haevorrakl. Kábé a válási papírokkal vártam volna haza!!!!! Ez biztos. Túl sokat megengedsz neki. Állj a sarkadra. És ne "barátnős programokkal" próbáld elterelni a problémáról a saját figyelmed. Meg hát gondolom, barátnő se sok van, azok is - ahogy írtad - gyes-es anyukák.

Figyelj, igaza van a pasinak. Ha veled meg lehet csinálni....!!! Hát naná, hogy megteszi. És egyre inkább megfogja...!!! Nője pedig tuti volt már. Gondolod, ha azt meg meri tenni, hogy lelép haverokkal külföldre... akkor nőzni nem mer? Vagy gondolod, mindig este 8-ig dolgozik (mármint amikor akkor ér haza, értem ,h ez nem mindennap van így).

Simán hagyod, hogy az legyen, amit ő aakr. Azzal nem is lenne baj, ha egy lenne a cél!! De ne haragudj, mi az, hogy nem ül le játszani azzal a sok gyerekkel.....És ezt te hagyod? És még szültél még többet??

Meg mi az, hogy tűröd, hogy már hónapok óta külön szobában alszik.... de azért szexre kapható vagy.... vagy legalábbis jól felfogott érdekedben rendelkezésre állsz.... Hát ne haragudj.... Azt mondanám, hogy ja, velem nem akarsz aludni ,de szexre jó vagyok? mi van, talán nem bírod a szagomat? Szóval ez elég megalázó! Hol itt a közelség, az intimitás? Az én férjem állandóan igényli, hogy esténként hozzábújjak!!!!

Azért nem hiszem, hogy négy gyereket saját fizetésből el tudnál tartani. Meg hát ki akar elmenni dolgozni négy gyerek mellett. Én értem, és nagyon helyes, hogy te nem a gyerekekkel akarsz kevesebbet lenin -ezért nem jó, ha valaki azt mondja, menj el dolgozni.... azzal semmi nem oldódik meg... csak a saját nyakadra veszel még több gondot... ugyanis a gyerekkel ki fog tanulni? stb., stb. nyilván a gyerekek nem láthatják kárát.

Szóval tedd helyre a pasit, mert még az se jön a kezemre, hogy azt írjam, h a "férjed", mert nem sok közötök van egymáshoz a szexen kívül.

167. hebrencs (válaszként erre: 166. - Kistanítónéni)
2012. jan. 9. 09:39

:) igen, mikor kicsik, akkor szerintem is a havi egy nap okés , de nálunk már nagyok a fiúk, így mára már szépen kialakult, hogy a csütörtök a "pasis-nap", a péntek az "Anya nap", szombat a "közös", a többi pedig a családdal együtt :)

és érdekes hogy milyen hamar meg lehet szokni, pl. csütörtökönként mikor a párom nem jön rögtön munka után haza, már a gyerekek is mondják, hogy "ja, ma pasis nap van, holnap ugye te mész a csajokkal? " :) :)

166. Kistanítónéni (válaszként erre: 165. - Hebrencs)
2012. jan. 9. 09:31
Ez az Anya-nap nagggyon jó!!! Pár órára van amikor elmegyek itthonról kávézni, illetve heti egyszer angolra is járok, az is ilyen kikapcsolódás féle. Igaz a fiaim még csak egy évesek, de lassan ez az egész nap is bevezethető. Bár szerintem havi egy nap pont elég. Azt hiszem a párom is értékelne havi egy szabadnapot.
165. hebrencs (válaszként erre: 161. - Mandulafa)
2012. jan. 9. 09:17

Őszintén remélem hogy sikerülni fog és helyre rázódtok :) És igaza van a pszichiáterednek, sokszor beleesünk abba a hibába, hogy rózsaszín ködön keresztül látjuk a kapcsolatot. Tudom miről beszélek, mert én is egy 15 éves házasságból léptem ki, hasonló gondokkal küzdve mint most te. De egy reggel arra ébredtem, hogy ott visszhangzik a fejemben a kérdés: "Így akarsz még 40 évet leélni????" A válasz "nem" volt, megpróbáltam tudatosan odafigyelni, megbeszélni, javítani, helyre hozni de az exemmel nem lehetett. Utólag azt mondom jobb is, mert azóta van egy tünemény párom, aki megad mindent amit hiányoltam a házasságból és még annál is többet. Igaz én is sokat tanultam, fejlődtem, teszek a mai napig, hogy harmonikus legyen, maradjon a kapcsolatunk. Tanulva az előzőekből, mi most megbeszéltük mit várunk egymástól, hogy képzeljük el a közös jövőt stb.stb. Például azt is, hogy vannak "szabadnapok"

Lehet hogy viccesnek fog tűnni amit most írok, de hidd el működik:

ki kell jelölni mindkettőtöknek úgymond "szabadnapokat" amikor mindenki azt csinál ami a kedvére való, oda megy ahova szeretne. (itt most nem egy nyitott/félre lépős dolgot kell elképzelni;)))

Vagy ha nincs kedve elmenni és otthon is maradna, akkor sem a családdal, gyerekekkel foglalkozik, nem főz-mos-takarít, hanem elvonul a fürdőszobába egy kis home-wellnessre, vagy simán begubózik egy könyvvel és magára csukja az ajtót. És ezt be kell tartani még ha piros hó esik akkor is! Nem könnyű, mert sajnos hajlamosak vagyunk "ugrani", ha a párunk vagy a gyerek szól, de ilyenkor én azt szoktam mondani (ha otthon vagyok és nem Ötyézünk a csajokkal) hogy ma "Anya-nap" van, most nem érek rá, oldjátok meg. Ez lehet hetente egy nap, vagy kezdetben havonta, de LEGYEN! mert senki se tud örökké pörögni, odafigyelni, megfelelni. ha kitartó és következetes vagy, egy idő után, a párod is és a gyerekek is megszokják és tiszteletben fogják tartani ezeket az "Anya-napokat" :)

164. a0c1361e44 (válaszként erre: 162. - Mandulafa)
2012. jan. 9. 06:08
Nekem 1 legjobb barátnőm van és persze van több barátnőm, akiket gyerek korom óta ismerek, de szinte mindig a legjobb barátnőmmel megyek valahová vagy a kollégáimmal. Időnként az én férjem is durcázik, hogy megyek, de nem érdekel, mert vannak időszakok, amikor szükségem van rá:) Engem is felhív a férjem elég sűrűn, ilyenkor mondom, hogy majd jövök és ennyiben maradunk. Majd belejön ne izgulj! Tudatosítsd benne, hogy ez a ti érdeketekben szükséges.
163. Ági05 (válaszként erre: 162. - Mandulafa)
2012. jan. 9. 00:13
Nehéz lesz összehozni a programokat,de sikerülni fog,szervezés kérdése.Hidd el,ha épp senki nem ér rá,akár az is jó,ha kicsit egyedül sétálsz,vásárolgatsz,vagy bármi,ami neked jó.Az jó jel,ha a férjeddel meg lehetett beszélni,remélem,elindul a változás.Ne add fel önmagad,a hozzászólásaid alapján szimpatikus,kedves,okos nő vagy,bízz magadban!
2012. jan. 8. 22:01
még az jutott eszembe, hogy hiába mennék én barátnőzni, nagyon bezárkóztam az elmúlt 15évben és soha nem is voltam bulizós fajta, 1-1 barátot szedtem fel az évek alatt, de ők meg is maradtak barátnak,velük szeretek lenni. igazából csak 3 barátnőm van(volt egy legjobb, de ő eltűnt az életemből, nagyon hiányzik:() a másik 3 közül 1 elköltözött az ország másik felére fél éve, a másik kettőnek meg van 2 gyereke. (bár pont az egyik hívott sportolni), szóval nehéz lesz összehozni találkát...
161. mandulafa (válaszként erre: 155. - Hebrencs)
2012. jan. 8. 21:48

mert a férj eddig nem volt megértő és nem mehettem sehova...ha véletlenül elengedett, jött 1 óra múlva a telefon, hogy hol a fenében vagyok...

szóval arról eddig szó sem volt, hogy ő szívesen elengedne..


Viszont, ma is átrágtuk még egyszer és megbeszéltük, hogy nekem is szükségem van kikapcsolódásra ez így nem mehet tovább, teljesen el vagyok zárva a külvilágtól.(szó szerint). Szóval el fogok járni sportolni, és szórakozni. És ketten is elmegyünk többször ide-oda. Nagyon bizakodó vagyok, remélem sikerülni fog.

Valaki írta, hogy sokszor egy kapcsolatban azt is gyászoljuk, ami nem is volt soha benne, csak bele képzeltük, ez biztos így van, mikor el akartam válni annyira kiborultam, hogy pszichiáternél kötöttem ki, aki pont ezt mondta.

160. mandulafa (válaszként erre: 152. - Hebrencs)
2012. jan. 8. 21:43

15éves korunk óta együtt vagyunk...15évesen jöttünk össze, én 3 hónap múlva szakítottam, mert nem bízott meg bennem és megölt a féltékenységével, de utána nagyon hiányzott és 16évesen ismét összejöttünk. Igazából az a baj(om), hogy a szüleim, főleg az apukám nagyon szigorú volt velünk, az egész családdal, mindennaposak voltak a kiabálások, szinte terrorizált minket(meg is vert sokszor, még 15-16évesen is, pedig "minta-gyerek" voltam..). Valószínű egyszerűen menekültem ebbe a kapcsolatba és kapaszkodtam a férjembe, ahonnan a szeretet kaphattam(sajnos anyukámnak nem volt ereje hogy a gyerekei mellé álljon, vagy elváljon). De ő volt az, aki jobban feleségül akart venni...

valahol egyébként elég érdekes a kapcsolatunk, mert neki is lett volna lehetősége simán mással élni, mégsem teszi, tipikusan a se vele se nélküle kapcsolat.

159. mandulafa (válaszként erre: 149. - Indi66)
2012. jan. 8. 21:36
igen, pont ez a bajom, jól látod. Nem zavarna, ha ő elmenne a haverjaival kikapcsolódni, hiszen mindenkinek szüksége van barátokra, stb, de közben velem is törődhetne, ami nekem elég, ha csak egy mozijegy/színházjegy, vagy szimplán egy sétában nyilvánulna meg, illetve, ha neki jár a "szabadság", akkor nekem is...legalább a töredéke...
158. mandulafa (válaszként erre: 145. - Kistanítónéni)
2012. jan. 8. 21:33
igen, ezt én is így gondolom
157. mandulafa (válaszként erre: 148. - Vacsa)
2012. jan. 8. 21:32
miért vállaltam 4 gyereket? kérdezitek sokan- az első nagyon nehezen jött össze, kb 4évet vártunk rá úgy, hogy már előtte sem védekeztünk, de valahogy nem is foglalkoztam vele, miért nem jött össze kezdetben, mert a középső napokon védekeztünk, de egyébként nem...szóval az első inszeminációs baba, a 2. gyerekkel meg nem akarunk sokat várni, de ő egyből össze is jött, így lett 1,5év közöttük. A 3. meg véletlen összejött, még szoptattam a picit és rendszertelenül jött meg, de még nem kezdtem el szedni gyógyszert. Akkor azt mondtam, ok végülis, ha ő 3 gyerkőcöt szeretne, miért ne, nagyon aranyosak a gyerekek 2 vagy 3 olyan mindegy, és nem vagyok az abortusz híve. A 4. baba pedig gyógyszer mellett jött össze, illetve pont váltani akartam egy másikra(mert szoptatás alatt mást kell szedni, mint egyébként) és ekkor nem vigyáztunk, de ki gondolta, hogy egyből összejön a 4. is? Akkor viszont nagyon kiborultam, mert én nem akartam már 4.-et, akkor már éreztem ezeket a gondokat, és titokban el akartam vetetni. De ez csak gondolat szintig jutott el, 2 napig magamban őrlődtem, majd elmondtam a férjemnek, ő persze örült. Megígérte sokkal többet fog segíteni, még szóba is jött, hogy munkát vált, ami sokkal nyugisabb, mert neki a család fontosabb, mint a karrier. Így megtartottuk a babát, amit a mai napig nem bántam meg, mert egy nagyon tüneményes kislányunk született, (a többi is nagyon aranyos, nem azért mondom, csak lehetett volna egy kis ördögfióka, aki mondjuk megnehezítené még jobban a helyzetem). De mielőtt megszületett a baba, több helyen is azzal utasították el, hogy ő ennél többre hivatott, és ekkor ajánlották fel neki, hogy főnök lehessen, amit elfogadott. És innentől kezdve elindult egy lavina, ismét kifordult önmagából, kb ennyi
156. mandulafa (válaszként erre: 146. - A0c1361e44)
2012. jan. 8. 21:24
nem, a baj az, hogy én nem tehetem meg, hogy elmegyek pár napra(bár ez nem is igényem, mert én a gyerekeimet nem hagyom itt még pár napra sem), de se sportolni, se sehova nem tudok kimozdulni. A "pihenés" számomra, ha kimozdulhatok a fogorvoshoz, fodrászhoz, szülői értekezletre. HA barátnőkkel voltam, 1 óra múlva már csörgött, hogy mikor jövök...de a szülőin is képes volt rám telefonálni, hogy hol vagyok már, és addig se vacsi, se fürcsi nem volt a gyerekeknek, amíg haza nem értem.
155. hebrencs (válaszként erre: 153. - Timycat)
2012. jan. 8. 18:38

Nem mondunk mást, sőt nagyon is hasonló, csak lehet hogy másképp fogalmaztuk meg :)

"A párkapcsolat attól működik jól, ha a két egyén kiegészíti egymást, nem feladva az EGYÉNISÉGET. A kapcsolat egy adok-kapok játék, egyenlő mértékben, szeretetet, odafigyelést, tiszteletet, megértést. Ha valahol megbillen a mérleg serpenyője, le kell(ene) ülni, felnőtt emberek módja megbeszélni, megpróbálni helyreállítani az egyensúlyt."

De ehhez az embernek tisztában kell lennie először saját magával, mielőtt másban keresné a hibákat.

Igazad van abban, hogy ők már egy család és valamiért összekötötték az életüket, gyerekeik vannak, van a "mi" ketten, de ez nem azt jelenti hogy önálló lényként már megszűnnek létezni, hanem hogy kiegészítve egymást alkotnak egy egységet. így bele kellene hogy férjen a buli a haverokkal, de ugyanúgy egy ÖTYE is a csajokkal :) csak ugye ezt akarni is kell, mármint kimozdulni otthonról és ha a férj is megértő, baby sitter is van, akkor nem értem hol a bibi, miért nem teszi meg?

154. a0c1361e44 (válaszként erre: 153. - Timycat)
2012. jan. 8. 16:35
Valami ilyesmire gondolok én is. Saját magának csinál problémákat a lány, ahelyett, hogy élne, ha már megteheti Sokan azért kínlódnak, mert mennének, de nem telik rá...
153. timycat (válaszként erre: 152. - Hebrencs)
2012. jan. 8. 15:38

Itt ezen csúsznak el a kapcsolatok; amikor a nő, aki saját magát zárja négy fal közé (mert ahogy írta a férje könnyen venné ha ő is élné az életét) és kesereg, hogy mi az Ő saját célja, igénye, mit szeretne, mit vár el. Ezzel az a gond, hogy ők már család innentől nincs te meg én, hanem mi vagyunk. Nem azt mondom, hogy adja fel önmagát; sőt én biztattam lentebb, hogy önismeret, önbecsülés és szórakozás, neki is jár annyi kikapcsolódás, mint a férjének.

Itt nem ellenség a férj, ő megtesz mindent a családjáért, nem kocsmába jár, nem szórja a pénzt, nem üti a családot, nem csajozik; egyszerűen csak fáradt, ingerült ezért viselkedik így. Erre tesz rá a fórumindító azzal, hogy ha a pasi közeledne felé akkor "rácsapja az ajtót" daccból.

Figyelembe kell venni a pasi igényeit, elvárásait is, hogy mondjuk 10 óra munka után lehet nem egy duzzogó, hisztis, megkeseredett feleségre kíváncsi. Mert ha ez várja otthon nap, mint nap elhiszem, hogy fonotsabb munka után elugrani valahova a haverokkal, mint haza sietni.


Ahogy a mandulafa írta a férje abszolút jól reagált arra, hogy ő el akart járni a barátnőjével edzeni/tornázni, szívesen otthon maradt volna a gyerekekkel. Nem a pasi köti őt gúzsba, megteszi ezt ő maga.

1 2 3 4 5 6 7 8 9

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2020, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook