Hogyan töltődtök fel otthon munka után? (beszélgetés)
Én a BKV-n meditálok, azután meg mosogatás közben nézem a virágokat a kertben. Ez a gyorsprogram hétköznapra.
Hétvégén mindig elmegyünk valahova, vagy főzünk együtt, gyerek és apa is. Múlt vasárnap mondjuk odaégettem az ujjam olajjal, viszont mindenki elmondta, mi van vele, és meg is hallgattuk.:-)
Sajna én nem dolgozok, csak a párom, de azt leírom, hogy õ hogyan szokott felfrissülni, energiát kovácsolni. Munkaprogramja: vagy reggel 7-tõl este 7-ig, vagy este 7-tõl reggel 7-ig. Minden mûszak után egy szabadnap...de a progi mindig változik sajna, majdnem minden hónapban más a beosztás. Na mindegy,rátérek a lényegre :)
Munka után mindig zuhany, attól friss lesz :) aztán egyet számítógépezik, olykor játszik rajta valamit, azzal kikapcsolódik. Közbe összebújunk, megmasszírozom, attól mindig jobban lesz. Néha iszik valami fincsit, hidegen, vagy csak energia italt.
A masszázsta, meg a relax fürdõt ajánlom...csajsziknak gyertyákkal, illatosítóval, fürdõsóval, habbal, zenével :) nyami...nagyon szeretem :)
További ajánlott fórumok:
- Valós, otthonról végezhető internetes munka, távmunka (nem MLM, nem alászervezős, nem átverés)
- Mennyit ér a háziasszony (a nő otthoni) munkája?
- Fundamentás munkában otthon van valaki?
- Hogyan osztod be az otthoni munkákat?
- Mik a tapasztalatok az otthon végezhető munkákkal kapcsolatban?
- Tud valaki valós otthon végezhető, nem mlm munkát?