Hogyan szoktatok romantikázni? (beszélgetés)
Te akkor most végülis reszelsz vagy pumpálsz?:))))
Jól feldobtad különben az estém, édes vagy!:)
Én és kedvesen Lacimaci molett pár vagyuk, de büszkén vállaljuk, együtt fürcsizünk, megmossuk egymás mocskos tappancsocskáját, bekenem "miszimaszat" márákjú finom olajjal, mert szagos egy picit Lacimacim, de én így szeretem.Érzem, hogy mit eszik, mert sohsem mos fogat, de sem érdekel, hiszem hogy így férfias...
a romantika nálunk ismert fogalom: naplemente mellett költjük el vacsinkat, miután mgettük , felcsapja rakott szoknyámat és alámránt...
:)
Közös fürdés a kádban, hátmosás, simogatás gyertyafényben, aztán testmasszírozás és szeretkezés. Nekünk nagyon bejött. Szinte minden héten megejtünk egy ilyen estét.
Nagyon kell a kikapcsolás!
szinte sehogy
ha en torekszem egy kis zenehallgatasra, gzertyafenyre, a parom teljesen hdgen hagyja az ilyesmi, pedig mikor megismerkedtunk nem ilyennek mutatkozott be.
A párom és én nem élünk együtt, általában hétvégén és egyszer-egyszer hétközben is talizunk. A hétközbeni randik alkalmával mindig előbb érek haza, mint ő, ilyenkor olyan ételt készítek, amiről tudom, hogy nagyon szereti. Mire hazajön vacsi készen van, ágy megvetve, Darien csábító göncben. :) Lassan két éve vagyunk együtt, de amikor ilyenkor rámnéz, és megcsókol, még mindig remeg a térdem, és bizsereg a fejbőröm. Nem túl romantikus alkat, de jól esik neki a figyelmesség. Cserébe ő megveszi a kedvenc kekszemet, a tékából romantikus vígjátékokat kölcsönöz ki, szerelmes üzeneteket küld a telcsimre. :)
Mindent összevetve egyetértek veletek abban, hogy kölcsönös odafigyelés nélkül nem ér semmit az egész.
Mi csak hétvégén vagyunk együtt, mivel a párom messze dolgozik.
Ha itthon van, egész nap kerülgetem és puszikat meg csókokat lopkodok tőle.
Romantika mindig kell. Anélkül ellaposodik a kapcsolat.
Kézenfogva sétálás, egymásra figyelés, puszi stb.