Hogyan szoktatok romantikázni? (beszélgetés)
Séta; vacsora valamelyik kedvenc helyünkön, mozi; csónakázás, bezárkózás egy olyan helyen ahol még térerő sincs mindig, közös jacuzzi egy palack jóféle borral, "túlfűtött" masszázs, lelépni pár napra wellnessezni stbstb. Gyertya és kézenfogás viszont sosincs :)
És ezt gyerek mellett, muszáj, mert különben unalom lenne az élet
mindenhogyan, bárhol, bármikor.
a gyerek folott atgyulunk es megsimogatjuk egymas homlokat az agyban. kb ennyi :D
Csenden sétálunk a természetben, itthon meg...összebújva beszélgetünk, TVzünk...vagyunk.:))
Szívesen romantikáznék!
Nincs kivel :(
Akivel szeretnék nem lehet!:(legalábbis most!
Van olyan,hogy csak sétálunk összebújva,vagy otthon bújunk össze,közben simizzük egymást,sok puszit és csókot adunk egymásnak,vagy felveszek valami szexi rucit és meglepem.A masszírozás az szinte mindennepos(persze 90%-ban én masszírozom őt,de van az a maradék 10% és az fantaztikus!).De ha nagyon romantikázni akarok,akkor szexi ruci+rengeteg gyerty+masszázs olaj...a többi jön magától:)
Nem is tudom, engem romantikusabb hangulatba hoz egy kis vasarlas :))
gyertyák,fincsi olajok párologtatása,masszázs,múltidéző,nem is tudom.Ez az egész úgy romantikus,ahogy van.
NEm vagyunk romantikusak!
De ölelkezni 3asban szoktunk ez felér bármivel:)
kb mint most, en keszulok, oszt jol kesik a gep
:((((( jajdeelcseszettezanap
megint nem vagyok igazi nő:((
Ha ma kész lesz a fürdőszobánk akkor vannak terveim.
Az utóbbi időbem még szeretkezni se szoktunk nemhogy romantikázni
Nincs az a csaj, akinek nem jön ez a díszlet be...
:-DD
Romantika egyszerű. Van egy piros hangulatlámpám, van néhány gyertya, van egy CD-lejátszó és kell egy üveg pezsgő hosszú poharakkal. Ennyi általában elég is.
Amikor Rambó kijön az erdőből és rátalál Rambónéra.
Néhány gyertya, és a kedvenc ERA CD-m, és ....
FELELEVENITJÜK A RÉGI SZÉP EMLÉKEKET.
Főztem neki fincsi vacsit, bor vagy pezsi mellé...fürdő tele mécsessél, hab, rózsaszirom..
Ágyikó tele rózsaszirommal, szexi ruci, gyertyák, halk zene, pezsi folytat...teljesen meghatódott a drágám, aztán én lettem kényeztetve :o)Minden ötletemet bedobtam, így most gondolkodhatok a következő romantikán..
Utoljára egy velemi kis nyaralóban romantikáztunk.Kevesebbet vagyunk együtt mint szeretnéknk, de az együttléteket tartalmassá tesszük.Erdei-tóparti séta, kandallótűz,illatgyertyák , közös kajci mind mind emelik a hangulatunkat.Apró figyelmességek amik esetleg utalnak az előző közös élményre.Egymás kényeztetése, úly dolgok kipróbálása.Szerencsére ő is igényli és azonos dolgokat szeretünk!
Elmegyünk és megnézegetjük azokat a helyeket, ahol a szerelmes perceket töltöttük, esténként azokat a kazettákat hallgatjuk amiket akkoriban, és gyertyafényes vacsoránál várva beszélgetünk, hogy ugye emlékszel?...................
Telerakom a szobáját apró teamécsesekkel meggyújtok egy füstölgőt és egész este az ő kegyeit "szolgálom"!
Közös séta a parkban.. (néha a kutyus is jön ha nagyon velünk akar jönni :) )
Meghitt vacsora amit én csinálok
Közös vásárlások..
Közös, meghitt és érzelmes együtt töltök napok, ezen belül bármi lehet romantikus!
A tópartra mentünk sétálni,nagyon romantikus volt.
A tó egy mellettünk levő kisvárosban van.Ez a múlt hónapban volt. Szép idő volt akkor.
További ajánlott fórumok: