Hogyan szerezzük vissza a szerelmünket? Illetve hogy kapjuk meg azt, akit szeretnénk? (beszélgetés)
nem tudom, más ugrálva netezik-e, én a hátsómon ülök :)
nekem mindig furcsa, ha valaki ennyire korlátolt semmi normális indok nélkül, és csomó más emberre, aki esetleg elvált, pláne gyereke van, vagy hasonló paraméterrel bír, az selejt, csak persze ő a helikopter :)
mint írtam, nekem még nem volt elvált pasim, vagy olyan, akinek gyereke van, de ha megismerkedtem valakivel, egymásba szerettünk, nem ilyesmik voltak a szempontok, hogy akkor maradok-e vagy menekülök. nem is tudom elképzelni azt, hogy valaki azért hagyja el a szerelmét, mert kiderül róla például, hogy már volt nős vagy férjezett :) nevetséges :)
igen mert a válás az életszerű?:DDDDDDDD
ti tényleg bárkire ráugrotok aki veletek nem egy követ fúj:D
Pont azt írtam, hogy nem szeretnélek meggyőzni a saját véleményemről. Olvasd csak el még egyszer! :)
Nem vagyunk egyformák és ez így van jól! :)
kiforgatod a szavaimat:DDDD
1.mindketten hibásak ha válás a vége...
2.már oviban is úgy gondoltam hogy nem lesz elvált pasim, biztos a bölis élményeken alapul:D
szóval te az első pasiddal élsz boldogan, még senki sem hagyott el, és még senkit sem hagytál el? :) millió oka lehet egy házasság megromlásának, olykor egyszerűen csak az, hogy elmúlt a szerelem, nem egymáshoz valók, és már nem tudnak férfi-nőként egy párt alkotni
ma már ritkaság, hogy két ember 40-50 vagy még több évet él le együtt, és nem vagyok biztos abban, hogy régen azért volt gyakoribb, mert olyan jó házasságok voltak :)
Akkor szerinted mindig a férfi a hibás. :) Ez érdekes!
Nagyon rossz tapasztalatod lehetett, ha így vélekedsz. :(
akkor sem kell:DDD valószinüleg nem véletlen hagyták el:D
sose fogsz megérteni:D
én nem ezt mondom:D azt mondom hogy nem kell minden szar kapcsolatba lebabázni:D
és magamról beszéltem, felőlem mindenki annyiszor válik ahányszor akar...nekem akkor sem kell elvált ember:D
belegondolok, de felesleges:D
ilyen vagyok és kész. Nekem nem lehet olyan az igazim aki mástól elvált:D
megfelelő társválasztással és kommunikációval és szeretettel egymásfelé fordulva mindent meg lehet oldani szerintem, vagy ha nem ilyen a kapcsolat akkor oda nem kell gyerek, aztán ha megunta léphet...
De ha elvált, az nem a másé! :D
Nekem se kellene olyan pasi, akinek van kapcsolata! :) Házinyúlra soha nem lőttem és nem is fogok!
ennyi, ez a kialakult értékrendtől függ. egy apának a gyereke mellett a helye a gyereknek meg az anyja mellett, úgyhogy az így egy család, mégha hülyék is ahhoz hogy békében együttmaradjanak a sírig.
van elég bajuk nélkülem is:D
és nekem meg nyugalmam, így:D
Én értem, de gondolkozz egy kicsit fordítva! Mi lenne, ha azért nem kellenél senkinek, meg lennél bélyegezve, mert van már Gyereked, de szingli vagy és szeretnél magad mellé Párt? Nem tudod egyedül elképzelni az életedet és ugye egyszer az a Gyerek majd kirepül a házból, és saját családja lesz, még az is megeshet, hogy Tőled több száz/ezer km-re.
Nem szabad senkit megbélyegezni azért, mert már előtted volt egy kapcsolata, ami nem sikerült! Lehet, hogy Ő lenne az igazi, de Te egy ilyen miatt eldobod.
Én amúgy sem tartom jó ötletnek, hogy egy boldogtalan házasságban a Gyerek miatt együtt maradjanak a szülők! De ez már egy másik topic! :)
További ajánlott fórumok:
- Babát szeretnénk 2011-re
- Babát szeretnénk 2010-re
- Akik 2012-ben szülni szeretnének:)
- Második babát szeretnénk! Ötleteket várok, hogy lány legyen...
- Mindenkit várok, akik januárban, illetve környékén szeretnének nekiállni a babaprojektnek!
- Egy, kettő illetve 3 gyermek után mennyi szocpol jár, ha használt lakást szeretnénk venni?