Hogyan szerezzük vissza a szerelmünket? Illetve hogy kapjuk meg azt, akit szeretnénk? (beszélgetés)
tehát ha azt mondta volna, hogy már volt nős, akkor ejted, és örökre egyedül maradsz inkább, mint korábban írtad? :)
már nem is csodálkozom azon, a pasik mennyit bírják szidni a nőket... csak szerencsére a környezetemben nincsenek hasonlók :)
A kérdésre: Nem kell taktikázni, ha bejövünk a pasinak külsőre és a jellemünk is, akkor úgy is ő fog utánunk futkosni. Akinek meg nem jövünk be azért kár összetörnünk magunkat. Sosem taktikáznék azért, hogy megszerezzek egy pasit.
Egyszer tetszett egy srác, akinek a nálam testesebb nők tetszettek. Sajnáltam, de nem voltam hajlandó 10-15 kilót hízni, hogy tetszek neki:)))
Én sem szeretem a "használt" pasikat:)
Amikor a férjemmel megismerkedtem, a kora miatt szinte az első kérdésem az volt, hogy van feleséged, Volt feleséged? Van gyereked? És csak úgy kellett, hogy ezekre nem volt a válasz. És amikor ő megkérdezte, hogy lennék e a felesége és azt mondtam, hogy igen, akkor megkérdezte, hogy akartak már feleségül venni? Mondtam, hogy igen. És? Nem mentem férjhez:) És neki is ez a válasz kellett. Ja, és nem azt gondoltam, hogy nem kellett még senkinek, hanem azt, hogy nem feleltek meg neki az előttem lévő nők.
na jó, hogy már így kivitáztuk, kimulattuk magunkat, az eredeti témához visszakanyarodva, valószínűleg nem lehet valakit visszaszerezni vagy megszerezni, ha őbenne nincs már (vagy még) szerelem és akarat. meg lehet szerezni egy-egy alkalomra vagy rövid időre, de a kérdés feltevője bizonyára arra az igazi összetartozásra gondolt
szerintem könnyebb meghódítani, megkapni valakit, akit kinézett magának az ember, mint visszaszerezni valakit, akivel egyszer már elromlottak a dolgok :(
Vedd már észre, hogy nekem Te nem vagy partner a beszélgetésben! Nem esett még le? Csak fröcsögni tudsz, másokat sértegetni. Majd olvass szépen vissza, mit mire írtam, és rájössz, hogy miről beszélek, amikor értelmezési gondokat említek.
Majd így jársz minden fórumban, hogy senki nem áll Veled szóba!
Az agresszivitásra egyébként tudom ajánlani, hogy eddzél! :)
A 3 év az valóban semmi. Ezen én sem aggódnék egy pillanatig sem. :)
Én azt kívánom, hogy legyetek nagyon boldogok és ezek a dolgok soha ne feszélyezzenek! :)
a 3 év az semmi korkülönbségben :) emiatt, meg a gyerkőc miatt se aggódjál, a legtöbb pasi pedig azért menekül fülét-farkát behúzva, mert általában a többség csak egy kis szexkalandot keres, persze nagy romantikus maszlagba bújtatva :)
de lehet, hogy sok ilyen pasi is van, mint itt egy-két nő, aki úgy gondolja, az elvált, gyerekes ember az egy fertőző ufó :)
További ajánlott fórumok:
- Babát szeretnénk 2011-re
- Babát szeretnénk 2010-re
- Akik 2012-ben szülni szeretnének:)
- Második babát szeretnénk! Ötleteket várok, hogy lány legyen...
- Mindenkit várok, akik januárban, illetve környékén szeretnének nekiállni a babaprojektnek!
- Egy, kettő illetve 3 gyermek után mennyi szocpol jár, ha használt lakást szeretnénk venni?