Hogyan szerezzem vissza Őt? (beszélgetés)
Igen, basszus, akkor kezded megint elorol es a kovetkezovel is, meg a kovetkezovel is. Micsoda kerdes? Én 20 evet sem sajnalnek eldobni, ha kell, kell.
Persze, B terv neked az is lehet, hogy igy elvagytok 3-asban, amig meg egyszer ki nem dob. Mert ha te nem zarod le, o ugyis lezarja am egyszer. Csak ido kerdese, amikor talal egy masik not vagy egy harmadikat, vagy ezzel, aki most van neki, össze szeretne koltozni. Es akkor a lepest, amit most megtehetsz szabad akaratbol de nem teszed, igenis, rad kenyszeriti az elet az o dontesen keresztül. Ugyis, hidd el, minden megtortenik, aminek kell, hogy te teszed meg vagy o, mindegy. Es akkor sirankozhatsz, hogy nem 7, de 10-12 mittudomen hany evet bactal el. Mondjuk mint mondtam, nem erdemes az eltoltott eveken sirankozni soha...
Itt vagyok lassan 34 és fél évesen, de nem pánikolok.
Ne legyél csak azért valakivel, hogy legyen valakid, hogy ne legyél egyedül! Meg persze azért, hogy ki ne fuss az időből. Ne akarj így leélni egy életet.
És mi van, ha kibékültök, és 2-3 év múlva pedig Te jössz rá, hogy nem jó ez így? És akkor merre mész? Főleg, ha már esetleg akkorra gyerek is van?
1. Ha nemet mond, nem pusztulsz bele!
2. Legyen tartásod, és ne könyörögj neki!
3. Veszteni valód "csak" az önbecsülésed.
Én is azt hittem minden kibékülésnél -holott ő szakított és akart visszajönni, ígért fűt-fát-, hogy biztos jobb lesz majd. Naná, hogy nem lett az.
Lehet magadat hitegetni, de tapasztalatból írom, hogy nem lesz jobb, sőt. A kétség mindig ott marad. Így nem lehet egy életet leélni.
Nem akartam keménykedni, hidd el! Csak hasonló cipőben jártam, mint Te. Nekem is mondtaák, hogy legyen eszem, hagyjam a fenébe, de nem ment.
Megértelek, rohadt nehéz, nehéz is lesz egy ideig, ha vége. De úgyis lesz Valaki, akinek Te vagy a fontos, a kettőtök kapcsolata a fontos.
33 évesen ne temesd már magad!!
És mi van, ha "rendbe hozzátok", és 2 év múlva vele derül ki, hogy ugyanúgy nem megy. Akkor már örökre mellette maradsz boldogtalanul, mert még öregebb lettél???
Jó, ezt megúsztuk, nem lesz fórum terhességről...:D
Viccen kívül, nem lehet, hogy ő valamilyen krízisen is átmegy most, hogy 40 éves? Nem akar kötöttségeket, nem akar semmit, meg egy kicsit életunt is, elképzelhető, hogy attól is fél, hogy öregszik és ki szeretné használni az időt, ezért is van több nője, stb.
Nem felvenni a telefont ok nélkül, ez nagyon bántó azok után, hogy te szeretnéd a dolgokat újból elrendezni. Ha nem kért utólag bocsánatot, vagy nem magyarázkodik, direkt csinálni nagyon sértő gesztus. Nézd, még annak is felveszem, akit utálok, hát még annak, akit szeretek, nem?
Persze,hogy jó!
Nem negatívan értettem,imkább úgy,hogy egy 7éves kapcsolatot nem csak a szexnek kéne összetartania..ha valóban vannak érzelmek.
De a szex dögivel mindkettőnek jó. Szóval ezt nem értem, mi ezen a negatív? Ha a pasinak szex van dögivel, a csajnak is szex van dögivel (ha együtt csinálják) és ha másért nem is, de már a szexért megérte a szex. Nem? Akkora kín lenne egyes nőknek, vagy mi? Mert akkor oké, ne szexeljen és pont. De felhánytorgatni olyat, ami mindkettejüknek jó, nincs értelme, senki nem vesztett semmit.
Én inkább azt hánytorgatnám fel, hogy miért birtokol még mindig minden közös cuccot a pasas? Vissza mindent! Vagy a felét...
Nem azt tartom elképzelhetetlennek,hogy valaki szeressen,hanem azt,hogy ő szeret!
Tök kényelmes neki..van szex dögivel..
Lehet,hogy valamkior szeretett téged,de hogy most nem,az szinte 100százalék.
Megcsalt,depis lettél,te meg tepersz utána ezerrel,kinyalod magad,még jó,hogy lefekszik veled!
Mivel ő nem tepert érted,te tepersz érte.
7év után,ha az egyik fél időt kér,azt nem véletlenül teszi.
Van az a pont,amikor be kell vallania az embernek saját magának a "vereséget"MÉLTÓSÁGGAL!
Amiket leírtál magadról, az alapján, nem ismerve a külsődet, szerintem ilyet, mint ő, találsz. Dolgos csaj vagy, ez lejött. Inkább csak ragaszkodsz hozzá a sok eltöltött év miatt, de tisztán látszik, hogy te húztad a szekeret jobban egész idő alatt, a te szüleidnél laktatok, egy pont a javadra, közös a kamion, közös minden, ennek ellenére, mikor ő más nőket hajkurászott a közös kamionnal, te ugyanúgy melóztál a családi vállalkozásba, nem tudom, miért gondolod, hogy le kellene állnod egy ilyennel, aki így hiteget? Persze, tök jó, ha van egy harmónia köztetek az ágyban meg az is, hogy együtt dolgoztatok és ezalatt nem mentetek egymás idegeire (mint sokan), de részéről nem ugyanaz van érzelmileg, és nem is hiszem, hogy fel tudna zárkózni hozzád, egyértelmű, hogy te jóval előtte vagy emberileg. A depresszió meg egy az egyben egy jele annak, hogy nem a te párod, az igazi mellett nem lehetsz depressziós, kizárt.
Ja, és ne ess teherbe, már írták előttem, tényleg nehogy eszedbe jusson!
Tedd meg!De ne alázkodj meg neki!!!
Az nem lesz soha jó kapcsolat,ahol Te mindent megteszel Ő meg élvezkedik és nem kapsz semmit!Ezt tartsd szem előtt,ha leülsz vele megbeszélni a dolgokat.Ha meg azt mondja vége vegyél egy nagy levegőt,öleld meg és sétálj el.Ne hisztizz vagy sírj,legyen büszkeséged!!!!!