Hogyan lehet kitörni a mindennapok egyhangúságából? (beszélgetés)
Csacsiiii! Nem is akarnánk!
Most érzem csak, hogy megint milyen jó itt fecserészni :)
Jaj,de drága vagy! Kár hogy olyan messze laksz! :)
Igazából a bejárással van a baj,az elmúlt napokban vagy betegek voltak,vagy nem volt aki menyen értük a suliba. Így már sok kimaradt.
Ja,és mióta hamarabb sötétedik panaszkodnak hogy nem akarnak egyedül itthon maradni.
Nem is tudom hogy gondoltam az egészet,annyira szerettem volna hogy nem kalkuláltam be mindent.
Talán 2-3 év múlva újra nekifutok,ha már nagyobbak lesznek a fiúk.
Sziasztok!
Emlegetett szamár.....:D
Hát,a sulival hadilábon állok mostanában,mégsem olyan könnyű 3 gyerek mellett mint gondoltam.
Nagyon úgy tűnik hogy ennyi volt! :(
Hogy vagytok?
Trimama,remélem már jobban vagy lelkileg és te nem fogsz el tűnni mint Miri!
Igen, ez egy jól sikerült fórum, itt nincs cirkusz. Olyan kis nyugalom szigete :)
Járt még egy - két fórumra, nem tudom, hogy ott volt - e valami vita, vagy ilyesmi. De lehet, hogy egyszerűen csak megunta.
Jó főzést.
Egyszer csak kiregisztrált - talán piszkálta volna valaki? Vagy ennyire nehezen viselte volna, hogy nem sikerült az első inszemináció ...
Itt minden rendben van - nem hagyom, hogy máshogyan legyen.
Neeeem! Ne hagyjuk neki.
Nem tudod, Miri miért tűnt el?
Nem tehetsz róla. Amikor összejöttetek, akkor még nem tudhattad, hogy ez lesz. Ha tudod, akkor nem mész bele. Ezt tessék gyorsan elfelejteni. Ja, és bízz magadban!!!!
A kisasszonynak meg jobbulást!
Igen, és ő szeretettel fog segíteni, és szépen ki fog simulni a lelked.
Te nem ezt érdemelted - nehéz, de jó döntést hoztál ... szerintem
:) Ezek jó hírek! Tetszik az edzés a fiadnak, gondolom. Mozgás, csapatmunka, fegyelem, tapasztalat - és ez jóóóó!
De aranyosak lehetnek a szőrgombócaitok - el akarjátok adni őket?
Ne akadj fel a gáncsoskodókon - annyit sem érdemelnek. Ha megmutatod, hogy Te igenis felállsz, akkor abba fogják hagyni.
Szia.
Egyenlőre csak terv.Sok mindennek kell utánanézni.
Azóta sok minden más is történt.Nagy fiam elkezdte a kézilabda edzéseit.Tegnap reggelre pedig lefialt az anya nyúlam.10 pici nyuszink született.Optimistán gondolkodva,ha minden igy sikerül amit szeretnénk,akkor egyenesbe érhet az életünk.Sokan gáncsoskodnak,de mindig felálunk!
További ajánlott fórumok:
- Lehet faleveleket tüzelni heteken át mindennap az utcán? (Szembeszomszédunk teszi.)
- Nestlé Fitness mindennapi fogyasztásától lehet hízni?
- Sreretnem megtudni, hogy igaz-e, hohy de. csak gyümölcsöt lehet enni mindennap?
- Mit lehet tenni a mindennapos fejfájás ellen?
- Tudnátok ajánlani MINDENNAPOS alvásra kinyitható kanapét, lehetőleg nagy fekvőfelülettel? (+ágyneműtartóval)
- Kinek milyen lábápoló krém vált be? Amivel akár mindennap lehet kenni.