Hogyan lehet kitörni a mindennapok egyhangúságából? (beszélgetés)
szia Children, én benézek, de senki se ír:-(
mit tanulsz, hogy tetszik?
nálunk is minden ok, most már(ld. anyós fórum). hétfőn és ma dolgoztam, szombaton suliba megyek, tegnap máltai játszótéren voltunk. és remélem nemsokára elkezdhetjük a következő inszeminációt is.
Sziasztok! Na,mivan csajok,VÉGLEG eltünt mindenki?? :((
Remélem mindenki jól van! Nálunk minden o.k.
Képzeljétek 2 hete suliba járok,estin.:)
Szép napot mindenkinek!
ismerős, és mellé még legyen,finom, sok , változatos ... az én szempontomból meg gyorsan elkészíthető:-)
nálunk ma palócleves lesz, fánkkal. a fánkot már csak szaggatni kell és sütni:-)
tegnap voltunk villamosnapon, kikapcsolódásként. ma már nekiállok tanulni, jövő szombaton vizsgázok...
Húúúú Miri! Valaki nagyon szorgalmas volt korán reggel! :)
Az nagyon jó játszótér,mi is szerettünk oda járni.Érezzétek jól magatokat!:)
Trimama van több fórum itt a Hoxán ahol lehet ebédötletet meríteni:-) nálunk ma zöldségleves lesz, krumplis fánk (maradék főtt krumpliból. tervben van palócleves, túrógombóc, paprikáskrumpli.
a tegnapi vendégség jól sikerült:-) már kész a levesem, a fánkot összegyúrtam, mostam egyet, így délelőtt mehetünk a máltaira ha nem szól közbe az időjárás:-)
sziasztok
ma is dolgoztam, 6 körül vendégeink lesznek, holnap délelőtt meg megyünk a máltai játszótérre ha jó idő lesz. a hétvégén neki kell állnom tanulni, jövő szombaton suli+vizsga.
remélem ti is jól vagytok!
Kicsit megkésve ... jó főzést!
Holnap találkozunk!
Izé ... valami finomat.
Mai céges menü: frankfurti leves + darás metélt.
Tegnap: paradicsomleves + debreceni tokány + rizs
Holnap: köménymagleves + rántott csirke + krumplipüré
Remélem segítettem kicsit.
További ajánlott fórumok:
- Lehet faleveleket tüzelni heteken át mindennap az utcán? (Szembeszomszédunk teszi.)
- Nestlé Fitness mindennapi fogyasztásától lehet hízni?
- Sreretnem megtudni, hogy igaz-e, hohy de. csak gyümölcsöt lehet enni mindennap?
- Mit lehet tenni a mindennapos fejfájás ellen?
- Tudnátok ajánlani MINDENNAPOS alvásra kinyitható kanapét, lehetőleg nagy fekvőfelülettel? (+ágyneműtartóval)
- Kinek milyen lábápoló krém vált be? Amivel akár mindennap lehet kenni.