Hogyan koptassak le egy agresszív férfit? (beszélgetés)
Szia!
Én nem egy örültel találkoztam a társkeresőn. A mostani társammal is ott talélkoztam, de ö szerencsére normális. Szerintem hogy ha zaklat akkor hívd fel a rendőrséget. Én az egyik pasinál így tettem. A zsaruk meglátogatták az otthonában, utána felhívott és mindennek elmondott. Utána felhívta a bátyám és elküldte egy melegebb éghajlatra. Így aztán békén hagyott. Viszont két évvel ezelött megismerkedtem egy sráccal aki teljesen normálisnak tünt. 3-4 alkalommal találkoztunk, aztán elkezdett követni. Éjszaka a ház elött ült az autóban. Megállás nélkül hívogatott stb. Hallottam hogy már voltak nagyobb balhéi is. Egyik nap sétáltam haza felé és megpróbált elütni a járdán. Persze nem sikerült. Belerohant egy másik autóba. Én annyira felbőszültem hogy kirángattam az autóból és csak ütöttem vágtam, teli torokból kiabáltam. Körülöttünk már összegyült egy kisebb csapat, akik szétválasztottak minket. A jelenlévőknek elmeséltem hogy milyen egy aljas egy ember, hogy tönkre teszi már az életemet. Mindeki febuzdúlt és majdnem megverték. Úgy kellett elmenekülnie. Néhány hónapra egy másik városban költözött. Azóta is csak egyszer láttam, de inkább kikerült.
Tudom hogy ez rosszabbul is sülhetett volna el.
Ezek a neten erősködő szarházi alakok nem olyan nagylegények ám!! Itt könnyű fenyegetőzni! ( Még én is tudnék, 153cm, 45 kg :-)
Nem is biztos, hogy személyes találkozóra elmenne. Ha mégis, és akkor is fenyegetőzik, hááát mondom mint szódás a lovát.....Valamelyik ismerősödnek biztos van ilyen ismerőse.
Nehogymár neked kelljen félni, telcsiszámot váltani stb.
Szerintem a társkeresőn tudsz szólni a moderátoroknak, hogy zaklatnak, és valahogy le lehet blokkoltatni.
A telefonodon (már majdnem mindegyiken) szintén le tudod blokkoltatni a telszámát.
Amúgy szerintem is találj ki neki valamit, hogy összejöttél vkivel.... hátha lenyugszik...
Találkozni semmiképp ne talizz vele. Az csak olaj lenne a tűzre, szerintem.
nekem volt egy ilyen baráto, de egyszer megütött aztán elhagytam. utána még 2 barátomat megpróbálta megverni, rendőrségre is kellett mennem miatta, mert verekedett.
reméljük a legjobbakat és nem zaklat tovább
Semmi köze, hogy te fent vagy még ott, vagy sem. Számodra csak egy idegen! Ha a társkeresőn zaklat, ott szólj az illetékeseknek!
Szerintem egy-két férfi barátnak, ismerősnek szólni kellene, hogy néha kísérjenek már el.
Írnál arról, hogy miért olyan agresszív? Vagy, hogy miket tudsz róla? :O
Igen! Hagyd ott azt a társkeresőt és mondd meg neki, hogy akadt valaki, akivel mostanában komolyan együtt jársz. Változtasd meg a telefonszámodat is! Mondjuk cserélj telefont egy időre valakivel, akivel ezt jól átbeszéled....
Minnél gyorsabban, amíg komolyabb baj nem lesz!