Hogyan folytatnád a mesét? Mindenki írjon! (beszélgetés)
és szembetalálkoztak egy magyar turulmadárral, aki azt mondta ruszkik haza, vodka marad, mire ők...
És bemasirozott a faluba Nikaláj az orosz.a macska aki vörös volt ,de magyar,és az egér...
És a Kalasnyikovot keresik rajtam! Pedig azt ott hagytam a ...
kapaszkodott, lefetyelt, már jártányi ereje sem volt, de a harangozó elkapta hátulról a derekát: te Maris, ébredj, jönnek a ...
Kiszáradt a szája, lefetyelni kezdte a szentel vizet.
ezt az álmot már félig állva, félig lerogyva, kapaszkodva látta
mondjuk úgyis mindegy volt, mert begombázva, bepippantva kapaszkodott egy Szűz Mária szoborba megroggyant térddel.
Bolondgombára nem jól jött: egyszer csak elalélt, és fura álmot látott ... Egy óriási kígyó közeledett felé
Sekrestyébe pipázni?-Méltatlankodott....,van itt elég bűz,hisz a tömjén szagától már Maris is elkábult,neki már...
Szítta a pipát rendesen Maris, nem kellet bíztani.
Menjünk be a sekrestyébe. De először el kell szívnod a béke pipát!
pontosabban felhúzta a lépcsőn meg le is. Kopogott a feje rendesen. Persze csak az ördög kapta, ami benne volt.
Meg is húzta Marist a lécsőn lefelé meg felfelé is..
a megvadult Maris hetykén azt mondta:
- Kend inkább húzzon meg engem!
de legalább diskurálni... Azt mondta neki: Te Maris, húzzuk meg együtt a harangot! Erre..
A harangozó be is tessékelte a gyóntató fülkébe ,ha nem is gyónni....
igenám, de a halucinogén gomba (mondhatni bolondgomba) megtréfálta Marist, és a határ helyyett a templom lépcsőn ocsúdott fel.
Maris pedig maga maradt, és besározódott alsószoknyáját siratta...
szöcskékkel mert azt már odaígérte a macskának pocokért.
a határ felé,mert már repkednek a májusi cserebogarak,és nem szeretné,ha összekeverednének a .....
Nem baj rikkantott egyet,aztán úgy leokádta marist,hogy az menten fölébredt.
-Ni Isten éggya,ost főzzön az úrának valami finomat,ha mán a fontosat nekem adta.
Oszt öles léptekkel megindult...
Úr isten ebből a fejből pedig,egy is elég!Nem hogy elég, még sok is!
...indult volna, de Maris megszédült és beesett a vájlingok közé. A megfiatalodott Gézának meg a gyomra égett. Ejj, az a gomba, amit a tehenész Pista hozott tegnap. Be kellett volna vizsgáltatni.
Nézte pista Marist, nézte, nézte, a lába földbe gyökerezett, mert mitha egy másik feje kezdett volna a bögyösnek nőni.
Igazad van Maris,legközelebb ragyás képű gnóm képében jövök,magában persze azt gondolta milyen érzés legyen iránta,mikor ha az ura nincs itthon minden férfiember befogadást nyer.Ezzel tova....
Meg történt a dolog,de Maris fel ismerte,mert már régen voltak együtt. Fel kiáltott,te vagy az?Mit ér a szépség, ha nincs semmi érzés!
Hát átment,a kutya is megugatta.Maris kidugta a fejét-te jó ég ki ez a jóképű fazon?
Maris egy igazi csöcsös bögyös,faros menyecske vót,nem ém ropinak való.Ilyen való a férfiembernek -gondolta papó,aki azon kapta magát,elég fiatalosan jár az esze is.Marisnak az ura se vót itthom....
Átmegyesk a szomszéd Marishoz, hogy ő is látja-e a változást.
tükörbe nézett,és fiatalkori önmagát látta benne.
-Na mia roseb,ennyire szenilis vagyok?Itt a halál együtt értem a kaszás,má rémeket látok.
-nem értette a gatyájába is ficerget valami,am már csak pisini vót jó.
-Egy igazi jó pasi nézett vissza rá.szőke zöld szemű ,daliás,legalább 190 magas,izmos vékony.
Most aztán mit csináljak?.....
További ajánlott fórumok: