Hogyan fogyjak le 30 nap alatt min. 8 kg-t? Sürgős lenne!!! (beszélgetés)
:DDD
Szerezz be felnőtt előkét, vagy vászonszalvétát. :DDD
Igen, és inni se nagyon igyál közvetlen előtte, mert bennem pl az is felrázódik, és baromira tud fájni:s
Egyébként érdekes, engem nem pörget fel, viszont utána sokkal jobban alszom:)) Gondolom mindenki máshogy működik..:)
gratula!
én most speciel nagyon örülnék egy 68,5-nek is, de az még várat magára.
Jaaaaaa, azt hittem, hogy az a kérdésed, hogy előbb csökkentsd a vacsorát, vagy előbb kezdj el tornázni:DD
Én mindig vacsi után tornázok, igazából mostanában éjfél után szoktam..:DDD addigra legalább biztos, hogy nem rázódik össze a gyomromban a kaja:s
egyszerre csináltad? :))
torna közben vacsoráztál?
Csökkentem, ezzel nincs gond, fél 6-kor tornázok, 40 perc mondjuk, és akkor 7-kor még belefér a vacsora. :)
Szia, köszönöm:))))
Persze, nyugodtan, örülök, ha másnak is segíthetek:)
Egyébként..hát..nem tudom:DD én azt hiszem egyszerre csináltam, de próbáld meg akkor előbb azt, hogy tornázol, a vacsit meg fokozatosan csökkentsd kevesebbre, hogy ne legyen hirtelen olyan drasztikus. De teljesen ne hagyd el:)
szia, gratulálok a szép eredményhez. :)
kérdezhetek? szerinted melyiket érdemes előbb, torna vagy vacsora?
na kb ezt kezdtem el most én is:D
ügyes vagy én 18 évesen voltam utoljára 70kg alatt:D
Egyéb kérdés?:DDD
21 éves vagyok, 160 cm, 68,5 voltam kb, amikor elkezdtem januárban, és most vagyok 53,6:)
Én életmódot váltottam, mozgok minden nap (kivéve, amikor 40 fok van, akkor van,h nem tudom rávenni magam..), nem eszem kenyeret, sokat iszom (2-3 liter naponta), és vacsira már csak vmi nagyon lightos dolgot eszem. A naplómban részletesen leírtam de azt hiszem ez a lényeg:)
na volt egy óra szobabico összesen 1 óra 18,5km -680kcal
20perc 1esen 20pec maxon, husz perc 1es erősségen
nekem csak reggel megy, ha az kimarad, akkor utána már cs*hetem
kivéve ha sört iszom, mert az beindítja :D
helyes
én is nagyon elcsábulós vagyok ezért meg se veszem most az ilyeneket mert nem tudnék csak egyet enni egyelőre...még:d
Én is szeretem, de a fehér kenyeret is. Most slim kenyeret vettem, és ebből is elég 40g reggelente, laktat, és alig van benne kalória, rostdús.
A műkaján mit értessz? A konzerv dolgokat? Én ilyet nem eszek, se hamburgert, se mirelit fasírtokat, húspépeket. De a csokis habos sütiket imádom, a cukros műzlis joghurtokat is, és minden kekszet, és ezeket sem eszek most, de bármikor el tudnék csábulni, és mivel ma reggel is kegyetlen volt velem a mérleg, szívesen el is csábulnék és tojnék magasról a szabályokra. De egyelőre nem tojok. Mensim jön, adtam magamnak még 11 napot, augusztus 5-én mérlegelek csak legközelebb.
az tényleg jó, ilyen ayurvédában is van ilyen, azt hiszem szezámolajat vagy valami ilyen hülyeséget is be lehet vetni hozzá, már nem emlékszem.
sőt, a jógában van egy csomó olyan gyakorlat, amikor így ki masszírozgatod / egyenesítgeted a beleidet (nem tudom szebben mondani) és azok nagyon hatásosak. meg eleve szerintem egy rendes jógalégzés is sokat segít.