Hogy viselkedjek egy irtó egoista és nagyképű emberrel, aki levegőnek néz? Nézzem én is annak vagy beszéljek vele? (beszélgetés)
"Én mit tegyek,h letörjük a szarvát?"
Tanulj meg fogalmazni es viselkedni... es nem cimkezni (irtó egoista és nagyképű...)
Számára semmitmondó vagy a bugyuta kérdéseiddel együtt!
Maximálisan meg is értem....
Engedd már meg neki,hogy annak köszönjön,akinek ő akar!
Letörni a szarvát,minek?
Ez olyan mint a bosszú,a gomba miatt..:)
Megint a belemagyarázás.
Vannak emberek akikkel egyszerűen nem foglalkozom, nem érdekelnek. Ezt lehet lenézésnek venni, pedig egyszerűen közöny. Van épp elég érdekes ember, inkább velük beszélgetek.
Vedd tudomásul, hogy ezt az illetőt kicsit sem érdekled, hagyd a fenébe. Találd meg a saját társaságodat.
Ez megint egy butuska hozzászólás volt. Az ész/intelligencia nem hivatás vagy diploma függő!
Ha tudnád, hány ostoba jogásszal találkoztam életem során...
Még mindig nem tudjuk, hogy ő ki az életedben, és mit takar az, hogy lenéz.
Nem akar veled párkapcsolatot létesíteni, ezért mondod, hogy lenéz?
Magánügye, hogy kivel akar barátkozni, haverkodni, ismerkedni.
"volt pár bugyuta hozzászolasom", meg van is;
kerulnelek...
Kiről van szó???
Milyen kapcsolatban vagy vele?
Pl. engem.
Ha valakiről lesújtó véleménnyel vagyok bármi okból, akkor egyszerűen nem foglalkozom vele, nem keresem a társaságát. Nem értem, miért pedálozol. Magad is írod a félig-meddig a sorok között, hogy nem vagytok egy szinten. Keress olyat, aki mellett nem tűnsz butuskának!
Azért, mert valaki talpraesett és tapasztalt, még nem kell letörni a szarvát, és valószínűleg nem is lehet, és nincs is miért.
Ha zavar, hogy valaki nem veled foglalkozik állandóan, akkor a hiba nem a másikban van.
További ajánlott fórumok:
- Szakítás után hogyan viselkedjünk "helyesen"?
- Távkapcsolatban nagyobb szabadságot akar, pedig nemsokára összeköltözünk. Hogy viselkedjek?
- Az anyósom levegőnek néz, mit tehetek?
- Együtt dolgozni szakítás után..hogyan viselkedjek
- Mi lehetett a gond és hogy viselkedjek vele ezután?
- Most mit tegyek? Mi a helyes/következő lépés? Beszéljek vele? Meddig művelhetjük ezt így tovább?