Hogy viselkedjek egy irtó egoista és nagyképű emberrel, aki levegőnek néz? Nézzem én is annak vagy beszéljek vele? (beszélgetés)
Mivel kínai vagyok,amint a nevem is mutatja:)
Kislány kislány ..én már nagylány vagyok...eldöntöm oké?
Mellesleg,csak nem képzeled,hogy ezt a sértést szó nélkül hagyom?
Állítsd le magad kislányom,de nagyon sürgősen!!!!!!!
Mielőtt olyat találok mondani,hogy Szent Péter is belepirul!!
Nem vagyok rideg,és van szeretet is...de olyan ember barátsága nem kell,nincs szükségem rá,aki nem érdekel!
Vegyél vissza egy kicsit:))
A lényeg,hogy benned van szeretet,oly annyira,hogy óvszer nélkül kettyentsz bárkivel,és utána még te akarsz bosszút állni:))
Nem szokásom oltogatni a népet, nincs gond az érvényesülésemmel sem, köszönöm kérdésedet.
Csak szerettem volna, hogy tisztán lásd a dolgokat.
Lehet, így akarja tudomásodra hozni, hogy kerüld el. Mivel udvarias nem küld el konkrétan a fenébe, bízik benne, hogy ennyiből értesz.
Megértem, irritáló vagy. Fórumon még elmegy, de a való életben én is kerülnélek.
Békén vagy hagyva:))
Mellesleg képeld,igen,aki NEM ÉRDEKEL,más szóval érdektelen számomra,igen elfordulok,nem köszönök,sőt ha nem veszi a lapot,hogy nem óhajtok vele barátkozni,bandázni,akkor elhajtom valahová!
Kb.3hete ez meg is történt...
bizonyara serto szamara a nyomulasod;
vagy nem is hallotta a koszonest;
Ebben igazad van.
Oltári taplóság valaki köszönését nem viszonozni.
További ajánlott fórumok:
- Szakítás után hogyan viselkedjünk "helyesen"?
- Távkapcsolatban nagyobb szabadságot akar, pedig nemsokára összeköltözünk. Hogy viselkedjek?
- Az anyósom levegőnek néz, mit tehetek?
- Együtt dolgozni szakítás után..hogyan viselkedjek
- Mi lehetett a gond és hogy viselkedjek vele ezután?
- Most mit tegyek? Mi a helyes/következő lépés? Beszéljek vele? Meddig művelhetjük ezt így tovább?