Hogy tudnék eltűnni a világ elől pár napra??Úgyse... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Lenyugodtam.
Igy, hogy ki tudtam adni magamból segített. Nem gondoltam, hogy ismeretlenük is felajánlják a segítséget, amiért őszintén hálás vagyok.
Remélem sose fogok annyira mélyre jutni, hogy meg is tegyem ezt a lépést.
Még egyszer köszönöm m indenkinek.
Köszönöm a támogató hozzászólásokat.
A javaslatokat és ajánlatokat fontolóra veszem, vettem ezeket is köszönöm. Ha el jön az a pillanat felhasználom.
Ha nem hiányoznál senkinek miért akarsz eltűnni?
Amit 55Judit javasolt az nem járható számodra?
Valójában a fórumindítóban nem írtad meg, hogy mi fáj neked! Csak, hogy el akarsz tűnni a világ szeme elől, és hogy a kutyának sem hiányoznál, ha ezt teszed. Ez a két kijelentés nem segíti az ittenieket, hogy megértsék a problémádat, hiszen ellentmondásosak. Majd kiderül, hogy van párod. Neki sem hiányoznál, ha csak úgy eltűnsz? Ő nem segít a problémád megoldásában?
Jó válaszokat, csak jól feltett kérdésekre remélhetsz itt is!
Én amúgy nem értem az embereket.
Valaki kiírja hogy mi fáj neki, kiadja magából és akkor jönnek és rúgnak még rajta párat. Egy se gondol bele, hogy kerülhet még Ő is ilyen helyzetbe.
Ítélkeznek, elítélnek csak épp nem tudják a miértját.
Hosszú az élet, egyik pillanatról a másikra 180 fokos fordulatot vehet.
NE ITÉLKEZZ, NEM TUDHATOD MI VÁR RÁD!!!!
Hidd el nem rinyálás.
Olvasok minden javaslatot, ezer dolog megfordul a fejembe.
A kutya is jó ötlet, csak a párom nem engedi, macska van, de azt meg nem tudom elviselni.
A szállás ajánlatért is hálás vagyok, csak fogalmam sincs hogy vágjak bele.
Előbb utóbb az is eljön, hogy minden gondolkodás nélkül nekimegyek a nagyvilágnak.
Szerencsére ott még nem tartok, még van 1-2 barát aki tartja bennem a lelket.
55Judit, nem kivánom, hogy átéld azt, ami ennek a posztnak a kiirására vitt rá. Ne kerülj soha ilyen helyzetbe, vagy ha mégis oda jutsz, akkor jusson eszedbe amit most irtál. Neked hogy esne?
Biztos hogy jó szándékkal biztatod kiskutyára, de veszélyes. Nem ismerjük őt. Persze, elege lett a családból, de nem tudhatjuk ki volt a konfliktus okozója eredetileg. Én is jó kis társnak gondolom a kutyát, mellettem is élt egy 13 évig. De ő tudja hogy tudna-e felelősen gondoskodni róla. Mi nem ismerjük a körülményeit. A felelős kutyatartás iszonyú sokba van. Ha még orvoshoz is kell vinni, egy pokol. Egy átlag keresetű embert hirtelen le tud nullázni pláne ha műteni is kell.
Lentebb megvan én mit javasoltam ha tényleg pár napra akar kikapcsolni, abban szívesen is segítek mert a nyaralótulajdonost ismerem.
További ajánlott fórumok:
- Való Világ 2010
- Mi a megoldás? - Kezd eltűnni az a bizonyos szikra...
- Színes hajformázó hab nem tűnt el hajmosás után. Mikor fog eltűnni?
- Mit tennél, ha egy napra a tiéd lenne a világ?(no limit)
- Hatalmas pattanás az orromon, ami nem akar eltűnni
- 50. születésnapra magyar költőktől vagy a világirodalomból tudnátok szép verset?