Hogy is vagyunk a témával? (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Hogy is vagyunk a témával?
Ez a címe:
Kontrollálhatatlan következményei lehetnek annak, hogy milyen meleg van most az Északi-sarkon
Azért megtaláltam az oldalt! Szerintem nem érdekli, nem hiszi.
A tények neki sem számítanak...
Egy induló napelemekkel foglalkozó cég kérdőíve. Nagy segítség lenne nekik, ha kitöltenétek:
:(
Azt írja, együtt tették tönkre ezt az oldalt.
Akkor megvan hogy mért ő nyert.
Már mehetnének is a Marsukra és vihetnék a büdöset is.
Nekem elég a zöld fű, kerékpár és napelem.
Mert nem sokára a Marsra költözhetnek! :)
Őket nem érdeklik az ilyen dolgok.
Trump, meg maga mondta, hogy nem hisz a klímaváltozásban.
Pedig hát az mindig is változott, csak mi ráteszünk most egy lapáttal.
Ennyit a környezetvédelemről:
Trump az amerikai szénbányák újranyitását is tervezi.
Ő nem hisz a klímaváltozásban...
Szerintem jelenleg itt nincs miért reménykedni.
A zöld energia alig rúg labdába egyelőre. Pedig nagyon sok előnye van. Környezetbarát, munkahelyteremtő, egyre olcsóbb.
Egy atomerőmű szerintem egy szunnyadó atombomba. Nem csak balesetre gondolok, de jó célpont is. :(
A sugárzó anyagok lebomlása nagyon hosszú idő, tárolása még nem teljesen megoldott, főleg nálunk.
Mi van, ha nem viszik el tőlünk...
Reméljük, itt is győzni fog a józan ész, s a pénzéhségnél fontosabb lesz az igazi környezetvédelem, s leszoknak az olyan hülye érvelésekről, hogy nem kell naperőmű, mert a nap nem süt mindig, s szélerőmű se kell, mert vannak szélcsendek is; s egyáltalán, ha a berendezések kiszolgálnak, drága a megsemmisítésük, az újrahasznosítások.
Megkérdezném az atomenergia mellett kardoskodókat. Mondják meg, mi lesz a temérdek sugárfertőzött atomerőmű tartozékkal? Azok semlegesítése ingyen van? Nem hiszem. Csak nehogy drágább legyen, mint a többié!
Nem beszélve egy esetleges baleset beláthatatlan, fatális következményeiről.
Kizárt!
Azért van, ahol a józan ész dönt!
"Elkaszálták a vietnami Paks II.-t, amit a feltörekvő ázsiai országban éppen úgy 2009 óta terveznek megépíteni, mint nálunk, éppenséggel pont orosz segítséggel. De a nemzetgyűlés most úgy döntött, hogy több szempontból sem éri meg nekik a projekt. Például azért, mert drágán termelné meg az amúgy igencsak szükséges áramot."
További ajánlott fórumok:
- Hogy tud egy nemzet megváltozni? Mi emberek vagyunk felelősek?
- Szerintetek ciki ha a párunknál vagyunk pár napot és hát...nagy WC-znünk kell?:D Ki hogyan kezeli ezt?
- Megéri az állandó fogyókúra? Vagy esetleg egyszerűbb lenne elfogadni magunkat úgy ahogy vagyunk?
- Az mit jenethet, ha sűrűn azon kapjuk magunkat, hogy "ugyanolyanok" vagyunk, egyszerre történnek velünk dolgok, már nem először?
- 3x7 éve vagyunk házasok, igaz hogy vízválasztó?
- Hogy csinálják mások? Csak én/mi vagyunk ilyen vesztesek?