Hogy derült ki, hogy terhes vagy? (beszélgetés)
Sziasztok Lányok!!!
A helyzet az, hogy mégsem jött meg. Tegnap este óta volt kb 2-3 csepp világos barnázás és azóta semmi. Szerintetek most mi van? Mégis lehetek terhes???
Szia!
Szerintem sem vagy terhes, nyugodj meg. Én is voltam hasonló cipőben, mensi, negatív teszt, és emelett voltak terhességi tüneteim. Mivel félelem van benned, hogy az vagy, ezért a szervezeted kivetíti a félelmeidet.
Ha végképp nem tudsz megnyugodni, menj el orvoshoz, aki csinál ultrahangot, és akkor nem kell tovább parázni. Nekem is ez segített!
Az, hogy 4 nappal hamarabb jött meg, nem jelent semmit, minden ciklus más egy kicsit, erre ne alapozz semmit!
NYUGI!!!
Köszi!!!
Bár én már nem reménykedem!!! Talán a következő hónapban.
Azért csinálok én is egy utolsó tesztet pénteken.
Ha az is negatív...ennyi...
És gőzerővel rágyúrunk a köv. hónapra. :)
Gratula Berni!!!
Nekem is ezek a tüneteim, én már volt két negatív tesztem :(
Nekem szept. 20.-án jött meg utóljára... és még semmi.
Milyen fajta tesztet csináltál?
Halihó! Na megcsináltam a tesztet +!
758: Csak bebeszéled valószinű. Pár nappal utánna lehetetlen érezni még be sem ágyazódott.
Cimpike
bocsi hogy ennyit kérdezel de látom te eléggé érted ezt:)
Holnap 27.én csinálunk egy tesztet.Gondolom amiket irtam abbol tudod már nagyjábol hogy mi hogy.
Ha holnap azt mutatja a teszt hogy nem terhes, akkor mennyire lehet megnyugodni?
Meg ugy 3-4 nap és megjön neki.
Köszönöm előre
A peteérés a 28-30 napos ciklus felénél van. Kb a 14-15.napon. Ilyenkor tud a kettő találkozni! Az a gáz h konkrétan nem lehet kiszámolni, plusz-mínusz egy-két nap eltérhet. Egyénenként változó.
Nyugi, bizti nem lesz gáz! Ha el se mentél, nincs gond sztem!
Elárulod, miért félsz ennyire attól h bekopogtat a gólya? Még korainak tartod?
kösznöm a válaszokat:) butternut
még annyi hogy.nemtudom de 72 órás gyogyszert nem akarja.biztos fél.
Ha jövöhéten megjön neki és csinálunk egy tesztet ami kimutatja hogy nem terhes akkor meglehet nyugodni vagy még egy teszt legyen?
ha pontos 28 napos a menstru-ciója, a peteérés legvalószínűbb időpontja a menstruáció + két hét, és az akörüli napok (3-7, egyéntől függ).
tehát 3.-a + 14 nap az akkor 17-e.
a legkönnyebb teherbeesni kb 15-19-ig.
de ez lehet 14-20-a is.
természetesen a nők nem gépek. van, aki még a menzesz alatt is teherbeesik, pedig annak aztán igen kicsit a valószínűsége!
ha fiatal férfi vagy, akkor az előváladékban is van ondó, tehát ma, 25-én is teherbeeshetett a barátnőd, de nem NAGYON valószínű.
a 9-i még kevésbé valószínű, mert az még közelebb volt a ciklus elejéhez.
de bármi lehet!
legközelebb 72 órás gyógyszer a patikából!!!
amúgy ha minden átlagosan működik nálatok, a barátnőd jó valószínűséggel nem terhes.
Cimpike köszönöm hogy segitessz:)
Hát biztos hogy nem mentem el.
És 3.án jött meg neki. Jövöhét közepe fele kell hogy megjöjjön neki.Kb: 28.29.30.
Én nemigazán tudod ezt a peteérés dolgot.Elmagyaráznád nekem?
Sztem ez 98% NEM!
De mint írtam, ott az esemény utáni bogyó!
De ha "semmi sem" történt, nincs félnivalód!
738-ra irjatok valamit légyszi
:(
Berni1212 - Szia! De orulnék ha nekem késne ennyit:) Szerintem csináljál tesztet :)
Nekem a 2.inszeminacióm volt 13 napja,de a derekam fájdogál 5 napja...attól félek meg fog jonni..Szerintetek? Nagyon reg óta próbálkozunk:( jó lenne egy baby :)
Én vhogy megéreztem...
Na meg késett, feszültek a melleim. Aztán "zavartak" bizonyos illatok.
Mivel előfordult máskor is h késett, csak viszonylag későn mentem el a nődokihoz. 7 hetesen aztán hivatalosan is megállapította. :)
További ajánlott fórumok:
- Most derült ki, hogy PCO-s vagyok. Ki tud róla valamit? Lehet még gyerekem?
- Mikor mutatható ki biztosan a terhességi teszten, hogy terhes vagyok?
- Elmondjam neki, hogy terhes vagyok?
- Lányok, Asszonyok, kérem segítsenek! Feleségem 10 hetes terhes, most derült ki....
- Járt úgy valaki hogy 19 nap késéssel, negatív tesztek után kiderült Uh-on hogy terhes?
- Közös megegyezéssel megszűnt munkaviszony után derült ki hogy terhes vagyok,munkanélküli segélyhez még harminc nap hiányzik, mit tegyek?