Hogy derült ki, hogy terhes vagy? (beszélgetés)
Sziasztok!
Légyszi irjatok mer eléggé ideges vagyok.
Barátnőmnek 3.án jött meg.
9.én egymással voltunk és nem védekeztünk, vizbe.
1 hét mulva kb csináltunk tesztet és azt mutatta h nem terhes.
Ma is együtt voltunk és elszakadt az ovszer, de nem vettük észre.De nem mentem el.
Jövöhét közepe fele kéne megjönni neki.Remélem megfog.Légyszi irjatok hogy szerintetek mi lehet.
köszi
sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy szerintetek lehetséges h mégis terhes vagyok? Mivel 4hete lefeküdtünk a barátommal, persze óvszerrel, de már 11. napja nemjött meg. Csináltam tegnap délután egy tesztet de az negatív lett. Nemtudom, hogy mennyire megbízhatóak ezek. Igaz volt már régebben, hogy nagyon sokat késett, de akkor még szűz voltam. Lehet okom félni?
Aki kutyával hál, bolhásan ébredhet :)
Csinálj tesztet, bármelyik drogériában vehetsz!
Sziasztok,
Vegigolvastam az eddigi hozzaszolasokat, es most en is tanacsot szeretnek kerni.
Ket honapja hagytam abba a Yadinet. Utana 24 napra barna, pecsetelo verzesem volt, ezt kovette a rendes verzes 2 nap utan, normails mennyisegben es ideig. Utana probalkoztunk parommal, felidoben is, rogton a mensi utan is, azta nra ket hetre rosszul lettem. Tudni kell, hogy regen tobbszor volt panikrohamom, ezek a rosszulletek is ilyenek voltak. Pluszban hanyingerem is volt, szedultem. Ez ket hetig tartott, nem is tudtma dolgozni jonni. Azota, ket hete ujra dolgozom. Felidoben egyebkent volt mellfeszules, ingerlekenyseg, ahogy szokott lenni a peteeres idejen.
Aztan szamolgattam, mikor fog megjonni. Elvileg legkesobb tegnap kellett volna (ma vagyok a 30. napon). De meg semmi. Kozben neha rosszul vagyok, hanyinger, szedules, szuro erzes a hasamban, fel van puffadva az alhasam, rengetegszer jarok pisilni kb masfel hete es neha feszul a mellem. Meg elegge megnott es kicsit sotetebb is a mellbimbom. Eleg nagy mennyisegu vizszeru folyasom is van ket napja. Parom napok ota mondogatjak, hogy valami valtozott rajtam, es en is erzem, de en inkabb még nem merem elhinni. Lehet egy kb ket hetes terhesseg ennyire latvanyos????
Szerintetek tesztet csinaljak vagy meg nem erdemes? Lehetek terhes vajon?
Mondanom se mkell ,eleg pesszimistna allok neki, mert ugy gondoltam ,en tuti nem lehetek terhes es majd evekig kell problakoznunk.
De ilyet mint most, meg sosem ereztem. Es furi, lehet bebeszeltem, de mult heten furdes kozben jott egy irtozatosan eros gondolat, hogy igen, teljesen biztos, hogy a baba mar ott van. De lehet, csak kepzelodtem :)
Sziasztok!
Hát sajna az előző hónapban nem jött össze a babóca, és voltam hasi ultrahangon, ahogy mirli tanácsolta, és hála istennek nem vagyok méhen kívüli terhes.
De nem hiszitek el, most összejött!!!!!!!!!!!! Már 4 napja késik, tegnap csináltam 2 tesztet, ma reggel még egyet, és mindegyik egyértelműen pozitív!!!!! És már vannak is tüneteim.... Nagyon boldog vagyok! Persze félek is rendesen, de jövő 7en megyünk orvoshoz megnézni. Szorítsatok értem, értünk :)
Szia!
Ultrahang kell, es ha semmi, esetleg hasi ultrahang is, h a mehen kivuli terhessseget kizarjak.
minden jot.
Szia!
Én is pont ebben a cipőben járok. Igaz nekem még nem lett pozitív, mert lehet hogy később fogant. A tüneteket már az elején éreztem. Még emelni sem volt erőm. Aztán egyik délután elkezdtem barnázni, és másnapra megjött. 3 napig tartott. Utána márcsak barnázgatott. Még most is. A hasam ugyanúgy fájdogál.Előttem is egy nagy ? van.
Sziasztok! A segítségetekre lenne szükségem!
Nem tudom már, hogy kihez forduljak,nagyon össze vagyok zavarodva. A párommal hónapok óta szeretnénk kisbabát, és múlt héten hétfőn csináltam egy terhességi tesztet (Clear Blue)és lett rajta egy halvány pozitív csík. Voltak is tüneteim, mellfeszülés, émelygés, bizonyos ételek kívánása. Aztán megjött a menstruációm, 3 napot késett. Sok helyen olvastam, hogy bizonyos esetekben előfordul vérzés a terhesség során, de nem olyan mértékű. Nekem sajnos ugyanolyan volt, mint szokott lenni, élénkpiros, nagy mennyiségű vérzés, a szokásos görcsöléssel...Annyi volt a különbség, hogy ez nem tartott olyan sokáig, mint szokott.
A biztonság kedvéért csináltam még egy tesztet, ami határozottan negatív volt (Gabriel).
De a tüneteim azóta sem maradtak abba. Bár a mellem most nem olyan érzékeny, mint volt, de az ereim kitüremkednek, napról napra szembetűnőbb... És tegnap óta egyfolytában olyan érzésem van, mintha meg akarna jönni a menstruációm. Ilyen soha nem volt, hisz még egy hete sincs, hogy elmúlt a bajom. És ma olyan hányingerem volt reggel, mint még eddig soha. Na meg a fáradékonyság. Állandóan aludnék, ha lehetne, még a munkahelyemen is képes vagyok elaludni a székemben...
A közvetlen környezetemben is van olyan nő, aki végig menstruálta a terhességét, és a teszt se mutatta ki nagyon sokáig.Most akkor terhes vagyok, vagy sem? Mi tévő legyek?
Válaszotokat előre is köszönöm!
Sziasztok!
A segítségeteket kérném. Az lenne a kérdésem, hogy terhes lehetek-e, ha megjött a menstruációm, de a mellem nagyon fájnak, néha rosszul vagyok, és nagyon fáradt vagyok, egész nap csak feküdnék. Nekem még soha nem fájt menstruáció előtt a mellem, és most nagyon fáj, ez a furcsa. Tesztet még nem csináltam, mivel megjött, és úgy gondoltam, hogy akkor nem vagyok terhes, de még azért reménykedem,hogy hátha. Nagyon szeretnénk már gyereket. Szerintetek mennyi az esélye, hogy terhes vagyok? Előre is köszi a választ!
Sziasztok!
Egy kérdéssel fordulnék hozzátok.
Május 04-én múlt el a menzim és május 14-én voltunk együtt a párommal.Igaz védekeztünk de úgy vettem észre hogy hibás volt az óvszer mert szivárgott belőle egy kis sperma.
Szerintetek van félni valóm?Mennyi esély van arra hogy teherbe estem?
Köszi a válaszok.=)
Üdv és szép estét mindenkinek:Kriszta
További ajánlott fórumok:
- Most derült ki, hogy PCO-s vagyok. Ki tud róla valamit? Lehet még gyerekem?
- Mikor mutatható ki biztosan a terhességi teszten, hogy terhes vagyok?
- Elmondjam neki, hogy terhes vagyok?
- Lányok, Asszonyok, kérem segítsenek! Feleségem 10 hetes terhes, most derült ki....
- Járt úgy valaki hogy 19 nap késéssel, negatív tesztek után kiderült Uh-on hogy terhes?
- Közös megegyezéssel megszűnt munkaviszony után derült ki hogy terhes vagyok,munkanélküli segélyhez még harminc nap hiányzik, mit tegyek?