Hogy bírjátok ezt a lehetetlen helyzetet? (beszélgetés)
Én eleve itthonról dolgozom már jó ideje. Nem a járvány kezdete óta, hanem attól függetlenül.
Mi az a pánik?
Felháborodhatsz, de minek??
Csak ártasz magadnak.:)
Persze, ebből kiindulva a pottyantós is jó vót, mert legalább nem fogyott a víz. 🤭
2021-et írunk. Felèbredsz vagy alszol mèg?
Szerintem senki szerint nincs rendben, ami van.
DE ki lehet menni, lehet kirándulni, lehet kicsi dolgoknak örülni és még mindig szabad boldognak lenni.
A tömött buszokat?
Az új munkatársakat akiket nem tesztelnek?
Már erőm sincs a pánikra...
Ja és nem otthon élek,megzakkant a világ ,fejetlenség ,kapkodás,semmirevaló intézkedések.
Szeretnék elbújni egy kertesházba ,sajnos pill.nem opcionális.
Nem kell álszentnek lenni! Beàlltatok egy sorba akik azt mondjátok, hogy ez így tökéletes és minden rendben, csak azért, hogy azokat basztassàtok akik szerint nincsen! Mert szerintem és többezer ember szerint nincsen minden rendben! Kellemetlen lenne már az ellenkezőjét állítanotok, de TI is elsők közt lesztek akik tépik le magukról a maszkot és viszitek a kölykeiteket a plázába vagy mentek moziba/ étterembe stb...
Tetszik vagy sem, ez így van és lesz! 😉
Nem dolgozol?
Sorozat?Szerezz be könyveket,amik érdekelnek.Inkább próbáld meg élvezni,hogy a rohanó világ kicsit lelassult.Szánj olyasmire időt,amire máskor nem lenne stb.
Próbálj új recepteket.
Annyi minden van,amivel az ember kizökkentheti magát.
Fel a fejjel!
lehetetlen helyzetet?????
KI mennyire fél , vagy lett depressziós a kialakult "BEZÁRTSÁG MIATT"???
Egyedül élő 40 éves nő vagyok, lassan urrá lesz rajtam a PÁNIK.
KI hogy foglalja éle magát??? Nincs kimondottan hobbym, inkább olvasok , gépezem, de már ehhez sincs sok türelmem.
További ajánlott fórumok:
- Orvos leszek, avagy hogyan valósítsuk meg lehetetlennek tűnő álmainkat
- Nálatok az idősek és a fiatalok, hogy viselik a vírusos helyzetet?
- Ti hogyan kezelnétek ezt a helyzetet?
- Szerintetek kinek volt igaza és ti hogyan kezelnetek egy ilyen helyzetet?
- Hisztizik a gyermek... Hogyan kezeled a helyzetet? Tanácsok szülőktől-szülőknek!
- Kizárt, hogy lehetetlen legyen (felsőoktatás)