Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Hiszti vagy sem... fórum

Hiszti vagy sem... (beszélgetés)

1 2
27. Guruljka (válaszként erre: 25. - 1c5636831a)
2019. jan. 13. 11:10

Valami lehet abban, hogy írod a féltékenységedet. Honnan tudod, mit csinál a facén? Hát csak utánanéztél valahogy...

De annyiból mindegy, hogy pontosan tudja, rendszeresen visszamehet Hozzád. Sőt azt írod, hogy esküvőre készültök, kicsit később meg, hogy már szakítottatok.

Ha ennyire csiki-csuki a dolog, akkor kár lenne esküvőre költeni.

2019. jan. 13. 10:35
Na jó mindegy köszönöm szépen a válaszokat. Igazából lehet hogy önigazolást akartam innen szerezni hogy jól döntöttem e vagy hogy túl lihegtem.szep napot mindenkinek
25. 1c5636831a (válaszként erre: 24. - Dd9dec5381)
2019. jan. 13. 10:09
Inkább nethuszárkodás szerintem mert majdnem minden idejét velem tölti illetve töltötte mert már szakítottunk. De amikor szakítunk akkor egy pár nap múlva felmegy a társkeresőre Mondjuk nem minden szakítás alkalmával régen is ott élte az életét. Érdekes mert az egyik ismerősömnek is sírt rítt hogy felakasztja magát miattam de kamu Facebookon meg az exeit keresgelte az egyiket nem találta névszerint ötször keresett rá beírta a várost is... nekem ez olyan beteges de lehet hogy az én felfogásommal van a baj Erényei..hm..Hát ez egy hosszú és bonyolult dolog mindenkinek vannak hibái es erényei persze. En ezzel az elengedéssel nagyon szenvedek mert agyammal tudom mit kellene tennem de a lelkem az húz meg hozzá
24. dd9dec5381 (válaszként erre: 23. - 1c5636831a)
2019. jan. 13. 10:02

Könnyű kívülről okosakat mondanom, meg érzelmi érintettség híján objektívebben látom a helyzetet, de szerintem te is érzed, hogy nem oké, csak nehéz elengedni. Nyilvánvalóan vannak a palinak erényei is, ezért hezitálsz.

Mennyire komolyak ezek a kicsapongások, kis nethuszárkodás, írogatás csajokra, vagy a tettek mezejére is lép (ne)?

23. 1c5636831a (válaszként erre: 22. - Dd9dec5381)
2019. jan. 13. 09:57
Nagyon rá tapintottal a lényegre se veled se nélküled kapcsolat és nagyon nehéz. Okos ember vagy gratulálok mert ezt a környezetemben élők nagyon nem értik meg és sokszor meg en sem Köszönöm a hozzáállásodat, A látásmód odaat és hogy megosztod velem esetleges tanácsai dat
22. dd9dec5381 (válaszként erre: 19. - 1c5636831a)
2019. jan. 13. 09:54

Vannak férfiak itt, hűséges és határt át nem lépő, de olyan is aki vadászgat és épp azt teszi amit a te faszid is. Na az ő véleménye nyilvánvalóan az lenne, ami az ő viselkedését igazolja.

Egyébként tök mindegy ki mit gondol, a lényeg, hogy te hogy érzel.

Van az a mondás, hogy nem zörög a haraszt ha nem fúj a szél... A te leírásod alapján alapos okod van a gyanakvásra, de az is látszik, hogy időről - időre elaltatja azt a kedves vőlegényed. Hinni akarsz neki, de lelked mélyen érzed hogy sundázás-bundázás megy a háttérben.

Nem egyszerű... Tapasztalatom szerint a se vele se nélküle kapcsolatok megoldása mindig a szakítás, ezekből a büdös életben nem lesz nyugodt, kiegyensúlyozott kapcsolat.

21. 1c5636831a (válaszként erre: 20. - Dd9dec5381)
2019. jan. 13. 09:51
Azt a telefont nem láttam mivel tagad a végtelenségig a sajátját igen azt mindig kiteszi asztalrs.de hát így persze hogy nem jön rá semmi hogy ha van mellette dugitelefon Volt már olyan megalázó helyzetben is részem hogy elmentem hozzá takarítani mert én nem dolgoztam éppen ő meg reggeltől estig ugyanis van egy lakása de nálam éltünk együtt Szóval takarítottam nála mindent puccba vágtam aztán utána a fejemhez kaptam hogy én átkutattam a lakását meg hogy én keresgéltem a telefonok között holott ez nagyon nem volt igaz És elgondolkodtam hogy a fenébe miért is nem kutakodtam legalább találtam volna valami kézzelfogható dolgot mert ezek szerint valami van a háttérben mert én itt bármikor egyedül hagyom őt és nem vágom a fejéhez azt hogy kutakodik
2019. jan. 13. 09:47
Az eredeti kérdéseden gondolkodva... Ha akarna egy titkos telót, ahhoz nem kell másik szolgáltató, elég ha vesz egy új sim-kártyát. A magyarázata nyilvánvaló hülyeség, valami kummantás van a háttérben. Láttad amúgy a telót vagy dugdossa előled?
19. 1c5636831a (válaszként erre: 17. - Dd9dec5381)
2019. jan. 13. 09:46
Az a baj hogy már milliószor kidobtam de milliószor meg is bocsátottam neki és ez így megy évek óta... Én tudom hogy én sem vagyok könnyű eset és hogy ez a féltékenység bizalmatlanság ezt biztos hogy neki is rossz Na de könyörgöm nemegyszer okot adott rá. Csak már kezdem elveszíteni a hitemet a szeretetben a férfiakban önmagamban.. tényleg nem tudom hogy ezen a fórumon van e férfi vannak a férfiak De kíváncsi lennék egy férfinak a véleményére is
18. 1c5636831a (válaszként erre: 17. - Dd9dec5381)
2019. jan. 13. 09:43
Teljesen igazad van. Koszonom.
17. dd9dec5381 (válaszként erre: 14. - 1c5636831a)
2019. jan. 13. 09:40

Kicsit össze kéne kapnod magad, több önbecsülés, több önérzet. Mi az hogy kimereviti, kinagyitja egy nő képét a tv - ben és arra nyáladzik? Hát olyat kapna hogy nyulat fog. Azt értsd meg, hogy addig megy el, amíg te hagyod neki. Te engeded meg neki a tiszteletlenséget, te rendeled alá magad. Nincs az a csudaf@sz akinek ezt elnézném.

Tényleg szerelem ez vagy félelem az egyedülléttől?

16. 1c5636831a (válaszként erre: 15. - Jessica32)
2019. jan. 13. 09:33
😁😁😁👍
15. Jessica32 (válaszként erre: 14. - 1c5636831a)
2019. jan. 13. 09:32
Jaj. Az ilyet annyira nem bírom. Csak én már ilyen mellett nem maradnék egy percig sem. Mondanám, akkor keress magadnak egy ilyet, mossa az a retkes cuccaidat, a soha viszont nem látásra apukám.
2019. jan. 13. 08:40
Sokszor úgy gondolom hogy nem vagyok normális olyan emberbe vagyok évek óta szerelmes aki becsap hazudik aláz... Volt olyan hogy néztük a tévét és azt mondta egy hölgyre hogy milyen jól néz ki micsoda szexuális kisugárzása van.. Van benne valami es kinagyította nézte...Volt olyan hogy a pénztárnál az utánam következő bicikli nadrágos szőke csajt lesegette a vállam mögött.. hozzáteszem 43 éves emberről beszélünk és én sem vagyok már fiatal és mind a ketten túl vagyunk már egy házasságon... mert valaki azt írta hogy az esküvő szép nap amiatt felesleges
13. Guruljka (válaszként erre: 12. - Trapiti)
2019. jan. 13. 08:32

Éppen hasonlót akartam írni.

Senki nem változik alapvető dolgokban. Ha "hajtja a vére", ahogy a régiek mondják, akkor az így marad. Az őszintétlenséggel, az eleve becsapással, a kerülő utakkal együtt.

2019. jan. 13. 08:30
Milyen kicsapongásai voltak(vannak). Jobb ha tudod, felnőtt emberek alapjában nem változnak, max. megtanulta ügyesebben titkolni, meg ügyesebben ver át...
11. 1c5636831a (válaszként erre: 10. - Trapiti)
2019. jan. 13. 08:28
Koszonom... igazad van Én is így gondolkodom
2019. jan. 13. 08:27
Ne menj hozzá. Az esküvő várhat. Én nem maradnék olyannal akiben nem tudok megbízni és aki hazudik.
2019. jan. 13. 08:27
Ha nincs bizalmad, miért akarsz hozzámenni? Van az esküvő ahol szép vagy, vágysz a nagy napra, de az csak 1 nap...
2019. jan. 13. 08:22
Ha amúgy is gond a bizalom,ez a kapcsolat halott!
7. 1c5636831a (válaszként erre: 6. - Amina93)
2019. jan. 13. 08:19
Persze hogy nem hittem el tudom hogy hazudik.... nálunk amúgy is gond volt a bizalommal mert volt Illetve van egy múltja az emberkének.... Amúgy más jel nem utalt megcsalásra nem tudom kivel beszélgetett ezen a telefonon
2019. jan. 13. 07:57
Ezt te se hiheted el.. Nem lehet hogy valami ismerősnek vett fel telefont?😅 Hát nem tudom..elég fura az tuti.. Ha mas jel nem utal megcsalasra,vagy ilyesmi.. Akkor nem kell gyanakodni 😊
5. 1c5636831a (válaszként erre: 4. - Apple pie)
2019. jan. 13. 07:23
Na igen ezt elfelejtettem beleírni elég szánalmas történetet adott elő azt mondta hogy visszaéltek az adataival és hogy ő nem kötött semmiféle szerződést
2019. jan. 13. 07:21
Meg kellene kérdezni a vőlegényed, mit mondott erre?
3. 1c5636831a (válaszként erre: 2. - Lávli)
2019. jan. 13. 06:33
Köszönöm a véleményedet soha nem fogom megérteni hogy miért van a férfiaknak erre szüksége 😧
2019. jan. 13. 06:27

Ha külön utakon jár a legény, akkor szeret külön utakon járni 📲 😊

Most az a kép ugrott be, mikor ül a leány meg a legény a buszon, mindketten nyomkodják a telefonjukat, és bizonyos időnként látványosan átlesnek a másikéra, hogy a másik kinek és mit nyomkod, vagy kitől jött üzenete. 😳 Ez még a jobbik eset, hogy nem titokban lesnek.

A házasságkötésedet neked kell érezni.

2019. jan. 13. 05:57
Sziasztok Az oszinte véleményeteket szeretném kérni ebben a témában úgy volt hogy a vőlegényemmel akivel több éve együtt vagyok összeházasodunk. sokszor voltak viták a kicsapongásai miatt de próbált változni és az utóbbi időben úgy vettem észre hogy változott is. Megbeszéltük hogy összeházasodunk elmentünk az anyakönyvvezetőhöz be jelentkeztünk az esküvőre. Esküvő előtt két héttel jött egy email a telefonjára hogy kötött egy másik mobil szolgáltatónál amit ugye itt nem nevezhetek meg gondolom egy szerződést Na most neki kettő telefonja volt és nem annál Mobile szolgáltatónál én nem tudtam erről a telefonról.Miért volt neki erre szükség nem tudom...gondolom nem az édesapját hívogatta rajta es nem engem mivel előttem titkolta Meginogtan és úgy gondoltam hogy vissza mondom az esküvot. Szerintetek elhamarkodottan vagy van alapja?
1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook