Hideg van vagy csak én fázok? (beszélgetés)
XDDDD
Legközelebb küldjél télisapkát! :D
A lányom az előbb abba ment el itthonról! :DDDDDDDDDD Lökött tinédzserek :D
Köszi a sütit!
Kár,hogy radiátor jel nincs,azt küldtem volna!
Egészségetekre!! :)
Hozzám is jöhetnél sütni,mert a légiposta nem jó ötlet!Ki nem nyitom az ablakot!!
Nem fázok.
Nyitva ablak, teraszajtó.
Kellemes a levegő a lakásban
Ne is mond!
Kimentem a kertbe,leszedni a paprikát,paradicsomot.Mire végeztem vörösre átfáztak a kezeim.
Van egy olyan sanda gyanúm,hogy ma is be lesz gyújtva estére!
Irigylem!
25 fok alatt meg akarok fagyni. :D
Őszintén mondom,hogy nem tudom,mert nem vezettettem be a gázt,és nem is áll szándékomban,így nem is ismerem.
Nekünk is vegyes kazánunk van,annyi könnyítéssel,hogy nincs pincénk így egy helyiség lett neki kialakítva,lépcső nélkül.
Apósék fűtenek gázzal ilyen időben,kazánnal meg nagy hidegben.
Miért is nem szeretjük a gázt? Mert agyonvizezik -hamisítják? (Ember legyen a talpán, aki ezt a multikkal szemben bebizonyítja.)
Szerencsére volt eszem, megtartottam a vegyes tüzelésű kazánt, amikor kb. fúúú, azt se tudom melyik évben bevezették hozzánk a gázt, amiről addig csak álmodoztunk. De már így a nyugdíj felé elég strapás pincét mászni. De felfogom testedzésnek, legalább hétvégeken, meg az olyan átmeneti időszakban, amikor 1-2 nap alatt 10-20 fokos hőkülönbségek is vannak.
:D
Tegnap este hazajött,húú de hideg van itt.../Kockásra fagytam,de nem tudtam,hogy feltöltötte-e már a rendszert,mert kevesellte múltkor a nyomást./
Begyújtott,majd 10 perc múlva velem cirkuszolt,hogy meg lehet itt dögleni...
Erre már mit mondjak? :D
Akkor egál!
Kettőnél tarok én is! :D
Anno panelban ilyenkor még én sem fáztam,de mióta családi házban élek,jobban fázok.
Bár,ott meg az volt a rossz,hogy távfűtés volt,hiába fáztunk ha még nem volt fűtésszezon.
Én még nyitott ablaknál aludtam.
A lakásban 24 fok van.
Igazad van!
Csak most azt nem tudom,hogy egyátalán ne nyissam ki vagy ne csukjam be az ablakot! :D
További ajánlott fórumok:
- Esküdnél idén télen (ki tudja eső vagy hideg vagy hó lesz) jövő nyár (30 fok, napsütés)helyett csak azért, mert már nem birod kivárni?
- Melegen vagy hidegen szereted a pirítóst?
- Olyan hideg van vagy csak én fázom?
- Kislányom 20 hónapos, és nagyon gyakran kipirosodik a két arcoskája.nem csak meleg, ill. hideg hatására. Szerintetek?
- Nyáron csak extrém hidegben vagyok hajlandó zárt cipőt...
- Miért csak akkor működnek a hóágyúk, mikor van hó, és hideg is van?