Hideg van vagy csak én fázok? (beszélgetés)
Rögtön a film ugrott be a fórum címéből...az Urániában láttam éjszakai előadáson...20 éve,Dzsízösz de rég vó't.
Napszemüveg és dögvész elleni injekció kellett, annyi volt a robbantás és úgy hullottak a népek :o)
Na ugye hogy ugye!???
Itt a gond! Totál rosszul csináltad!
:D
Szellőztettem ma is többször,de valahogy nem lett melegebb.
A gázt megértem,hogy nem szeretnéd.
Kazánunk van szerencsére,nem gáz.
:D
egyik kedvenc filmem,és ilyen szépen ég a tűz a kazánban! :D
"nem fáztam ma, sokat loholtam,"
ezt vajon hogy sikerült úgy olvasnom, hogy sok alkoholt ittam ???? :D :D :D
Egészen jól. Amúgy határeset. :) És nincs is hideg, szerintem éppen az éghajlatunknak megfelelő.
Nyáron a kánikulában kiválóan éreztem magamat a 21-22 fokra lehűtött lakásban. Most meg szívem szerint befűtenék ugyanennyi foknál. De inkább felveszem a meleg pizsamát, köntöst, a dupla takarót. A gázt meg végképpen nem szeretném még legalább egy hónapig bekapcsolni.
Ezért jobb a hideg idő, mint a meleg: hidegben fel lehet öltözni (kedvünk szerint be lehet fűteni alternatív módokon), de a hőségriadó idején meztelenül is ájuldoztam volna, ha nincs itthon klímám.
Szerintem csak érezzük, hogy fázunk, és szellőztetni kell, de majd az illetékes elmagyarázza pontosabban. :)
Pontosabban; Channa* D
Ugye milyen jó lenne, most a 40 fokból egy pár fok?:)
Igazságtalanul van ez elosztva:)))
:DDDD
A fene se gondolta volna, hogy ilyen összefüggés van a kettő között.
Most már irtóra fogok figyelni; akkor ha nem lépek bele a tudod mibe, na akkor nem hűl le a ház 20 fok alá, és nem fogok fázni. :)
Köszönöm a felhomályosítást! ;)
Mert pocsolyába léptél...:)
Azért.:)
Én nem fáztam ma, sokat loholtam, most is szakad rólam a víz. Szeptemberben a 22 fok nem hideg.
De, persze kinek mi a hideg. Nekem az eső ellenére kellemesnek tűnt a hőmérséklet, persze, ha egy helyben ültem volna, lehet már nem lett volna olyan kellemes.
..tök jó idő van még :)
Meleg kötött pulcsi, puha pléd :) és forró tea...csodákra képes
További ajánlott fórumok:
- Esküdnél idén télen (ki tudja eső vagy hideg vagy hó lesz) jövő nyár (30 fok, napsütés)helyett csak azért, mert már nem birod kivárni?
- Melegen vagy hidegen szereted a pirítóst?
- Olyan hideg van vagy csak én fázom?
- Kislányom 20 hónapos, és nagyon gyakran kipirosodik a két arcoskája.nem csak meleg, ill. hideg hatására. Szerintetek?
- Nyáron csak extrém hidegben vagyok hajlandó zárt cipőt...
- Miért csak akkor működnek a hóágyúk, mikor van hó, és hideg is van?