Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Hideg hústál recept

Hideg hústál recept

A Hideg hústál hozzávalói:
10 szelet vékonyra vert sertéscomb
60 dkg darált sertéshús
6-8 gerezd zúzott fokhagyma
só, bors, pirospaprika
olaj vagy zsír a sütéshez

Rakott csirkemellhez:

2 nagy csirkemell vékony szeletekre vágva
25 dkg bacon szalonna
20 dkg vékonyan szelt trappista sajt
fűszerkeverék (pl. görög)


A Hideg hústál elkészítési módja:
A tekert hús töltelékének hozzávalóit alaposan összekeverjük, beletöltjük a szeletekbe, szorosan egymás mellé rakjuk egy serpenyőbe. Zsiradékban forgatva szép pirosra sütjük. A csirkemell szeleteket egy kivajazott tepsibe tesszük rétegesen. Hús, fűszerkeverék, bacon, sajt sorrendben, míg el nem fogynak a hozzávalók. Tetejére sajt kerüljön. Alufólia vagy fedő alatt süssük. sütési hőfok: 180°C


Kategória: Húsételek receptjei


A hideg hústál elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook