Helyes dolog a boltban még fizetés előtt odaadni a gyereknek a csokit, kiflit enni? (beszélgetés)
Te nem igazán néha néhával kezdted hanem hogy úgy kivánja stb.....
Nekem nem emlékszem hogy ettek volna boltban pedig két hisztis egy kölök:))inni mint irtam egyszer bontottuk fel a nagy kiszerelésüt miután szoltam a biztonsági emberkének ha nem lett volna valószinü a boltosnak mutatom meg előtte vagy a pénztárosnak szólok,aki közelebb van.Akkor is volt innivalónk csak hamarabb elfogyott és meleg volt nagyon....a pénztárig nem hiszem hogy ne birná ki egy gyerek úgy nagyáltalánosságban.Olyan volt hogy éhes volt és vettünk neki valamit az "étkezőszigeten " vagy nem tudom hogy hivják,ott helyben megette miután kifizettük aztán mentünk tovább a sorok között.
Szerintem sem helyes.
Három gyerekem van,soha nem jutott eszembe ezzel nyugtatni őket,vásárlás közben.
Szerintem akkor sem helyes ha megtartod a csomagolását a cuccnak.
A másik amit nem helyeslek: két pofára eszik a FELNŐTT emberek a pogit és egyebeket, fizetés előtt.
(Nem vagyok eladó, sem kereskedő).
ja igen, azért mert anyunak így kevésbé okoz fejfájást.
:)
Nem írtam ilyen sarkosan-ha nem lesz kire hagyni természetesen együtt megyünk, de majd igyekszem, úgy alakítani az életünket, hogy ne kelljen eljönnie.
A friss puha kifli, otthon is az lesz, nem fog belehalni, ha addig vár, én nem szeretném ha a gyerekem ahhoz szokna hozzá, hogy mindent és azonnal megkap.
Szerintem ez butaság, hogy nem tervezed azt, hogy nagyobb bevásárlásra elviszed a gyermeked majd. És ha hirtelen nem lesz kire hagyni a gyereket? Akkor nem mentek nagy bevásárlásra? Vagy ha éppen nem éhes otthon és nem eszik? Az útravaló jó ötlet, ha éppen megeszi a boltban majd azt amit te csomagoltál neki...nem pedig a frissen sütött puha meleg kiflit! ;)
Inni amúgy én is mindig viszek kisfiamnak .
Az én kislányom 27 éves. Manapság is eszik pl. sajtos kiflit, egy kis üdítőt, de esze ágában sincs fizetés nélkül kimenni a boltból.
Kicsiként, még a boltban a kezébe nyomtam egy kiflit, ami anno 40 fillért volt, nyugodtan végig járhattam a boltot, az édességes részt is. Sokkal olcsóbb volt, mint ha hisztizett volna pl. csokiért, játékért. Ja igen, ki is fizettem mindig.
Én mindig a táskámban tartom a pénztárcámat és a bankkártyámat. A táskát meg tuti nem hagyom otthon mert abban tartom a gyereknek a cumisüvegét cumiját...! :)
Párom sem hagyta otthon még sosem a tárcáját.
nem tervezem, hogy nagyobb bevásárlásra elviszem az egy-két éves gyerekem, ha mégis, kap előtte enni, illetve lesz kis úticsomagja is.
nem megoldhatatlan, miután nem lesz alternatíva, hogy a bolti kajával tömjem meg mert nem lesz éhes, nem hiszem, hogy kialakulna az, hogy fizetés előtt kérje a kiflit.
Hát nekünk általában elcsúszik a bevásárlás. És mivel nekem kisfiam elég rossz evő, örülök ha legalább a boltban megkíván valamit vagy megéhezik. :-)
Ja meg a kassza előtti sorról ne is beszéljünk. Ha sokat kell várni de valamit majszolhat kisfiam az is leköti legalább amíg várakozunk. Nagyon nem szeret egy helyben ülni/állni várakozni.
szia
Na és Te mit szólsz a válaszokhoz mint kérdés feltevője?Érdekesen alakul!
miért? meddig bevásárol általában az ember? :)))
kaja után viszem, ha meg csúszunk, akkor a kocsiban vagy az áruházban az étteremrésznél kap tízórait/ebédet/uzsit :)
ha unja magát, akkor mindig van nálam valami amivel feldobom, ha visít mindenképp, akkor álmos, azzal nincs dolgom, ha kiérünk majd alszik...de igyekszik -gondolom én- az anya a gyerek ritmusához igazodva vásárolni menni és csak néhány esetben megy akkor ha valami szükséglet közeleg...vagy nem? vagy én nem csinálom jól? :DD
További ajánlott fórumok:
- Mi árt jobban a gyereknek? Az ordibálás vagy egy-egy pofon?
- Az anyának mindenhez joga van? A gyereknek nincs joga semmihez? Neki mindent el kell tűrnie?
- Mikor mondjam el a gyereknek, hogy nem létezik a Mikulás, Jézuska, Húsvéti nyúl? Ti mikor, hogyan mondtátok el?
- A kutya is gyereknek számít?
- Bevásárlás közben te engeded a gyereknek, hogy egyen-igyon vagy csak fizetés után kaphatja meg, amit kért?
- Heti 20 órában mennyi a reális fizetés egy ruházati boltban?