Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Házassági évfordulók fórum

Házassági évfordulók (beszélgetés)

Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Házassági évfordulók (Jó tudni!)

aug. 5. 20:54
Az hiszem mi csúcsot döntöttünk. Szeptemberben ismerkedtünk meg és decemberben volt az esküvőnk. Az esküvőnk a hatodik találkozásunk volt. Tehát mindössze ötször találkoztunk. Én Pesten laktam, a férjem Tatán volt katonatiszt és ennyiszer jött Pestre.
aug. 5. 20:49
Jövőre lesz a Smaragdlakodalmunk ezek szerint. Az idén még "csak" 54 éves házasok leszünk decemberben. Persze még meg kell élnünk!
14. Kaliforniai tornádó (válaszként erre: 13. - Franc22)
aug. 3. 08:39
Igen, valahol jóval később történik a házasság mint a gyerekek születése, de olyan is van ahol már a válás is előbb van. Ismerek olyat pl aki 29 éves és 45 éve elváltak a szülei. Nem volt egy hosszú házasság, de 16 évvel a válás után összejöttek egy éjszakára, aztán újra külön úton jártak, függetlenül attól hogy jött a gyerek. Meg aztán olyan is van, hogy leélnek együtt 40 évet házasság nélkül mert úgy gondolják ez csak papír, valaki meg kifejezetten minél előbb összehozza, csak hogy legyen mit ünnepelni, mert annyira szeretik az ünneplést.
aug. 2. 21:41

Ezekről nem is hallottam még.

Nekünk augusztus végén lesz a Bőrlakodalmunk.

Viszont 18éve vagyunk együtt, 17éve élünk együtt és 3gyermekünk van .

12. Lady Lavender (válaszként erre: 1. - Kaliforniai tornádó)
aug. 1. 23:33
Eroltetett kaka ez az egész. Akik szeretik egymást, ilyen hülyeségen nem pörögnek. Már az eljegyzés előtt is dátumokat kell adni? Én ilyet nem szeretnék.
11. Kaliforniai tornádó (válaszként erre: 7. - Sirga)
aug. 1. 19:10
Köszi szépen, tényleg vannak olyanok benne amiről nem hallottam
10. Kaliforniai tornádó (válaszként erre: 8. - Cilabogyó)
aug. 1. 19:09
Na, akkor jövő február 27.-én lesz az alumínium lakodalmotok. A 37.5 pont a 25 és 50 között van, azért jelentős. Legalább tudtok majd ünnepelni, és ha a férjed se ismerte ezt, akkor meglepődik majd hogy mit ünnepeltek🙂
9. globus (válaszként erre: 8. - Cilabogyó)
aug. 1. 18:07

Próbáld meg itt

[link]

aug. 1. 17:52
Ma is okosabb lettem. Mi 37 éves házasok leszünk augusztus 27-én, de csak a 37,5 évet írták.
7. Sirga (válaszként erre: 4. - Kaliforniai tornádó)
aug. 1. 14:19
Sok helyen. :) Pl. itt: [link]
6. Csicsi25 (válaszként erre: 5. - Kaliforniai tornádó)
aug. 1. 11:04
Köszönjük szépen! :)
5. Kaliforniai tornádó (válaszként erre: 2. - Csicsi25)
aug. 1. 10:50
Sok boldogságot nektek
4. Kaliforniai tornádó (válaszként erre: 3. - Sirga)
aug. 1. 10:49
Na én meg azt nem tudtam hogy minden egyes évbe van. Hol lehet megtalálni ahol ez mind le van írva?
aug. 1. 08:11
Nahát! Tudom, hogy minden évfordulónak van neve - mi a gneiszlakodalomnál tartunk (33 év) -, de azt nem tudtam, hogy vannak nem kerek ünnepek is. Köszi az információt! :)
júl. 31. 23:23

Milyen érdekes! 🙂

Néhányról hallottam, de nem tudtam, hogy ennyiféle van. Köszönöm, hogy olvashattam!

Nekünk a férjemmel idén, augusztus 11-én lesz a vászonlakodalmunk 😀

júl. 31. 09:35
A házasság nem csupán egy nap ünnepe, hanem egy közös életút, amelynek minden állomása megérdemli a figyelmet. Az évek múlásával a kapcsolat egyre mélyebbé, erősebbé és értékesebbé válik – ezt tükrözik a különféle házassági évfordulók jelképes elnevezései is. Az alábbiakban 31 ilyen megnevezést mutatok be, köztük a legfontosabb mérföldkövekkel, melyek méltón jelképezik két ember összetartozását.

Ugrás a teljes írásra: Házassági évfordulók

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook