Használt már valaki közületek TABEX nevezetű gyógyszert a cigiről való leszokáshoz? Tapasztalatok? (beszélgetés)
igen ezzel van baj, hogy amikor nincs mit csinálni akkor rágyultok mert ez a megszokott. ezen nehéz változtatni. Reggel cigi, kaja után cigi, várakozok cigi... aki cigizett az tudja. Szóval szerintetek egyik napról a másikra érdemes.
Hát nem tudom.... mjad jelzek hogy mi lett az eredmény
En is tobb, mint 10 evig dohanyoztam. Egyik delutan nem esett jol a cigi, masnap reggel mar nem gyujtottam ra. A megmaradt fel doboz cigimet is "elajandekoztam". Csak egyik naprol a masikra lehet leszokni.
Ami meg nagyon fontos megerteni, hogy a cigizessel jaro szokasokat is at kell alakitani, megvaltoztatni. Ha kavezol, valts teara, ha a buszmegalloban az orrod elott ment a busz, vegyel elo egy ragot, vagy nyalokat es azon "ragodj". Az a legjobb, hogyha nem egyedul, hanem egy dohanyzasrol le akaro szokni ismerosoddel (akivel napi kontaktusban vagy) probalod meg.
Az elso par nap nehez lesz. Szamolni fogod az orakat, a napokat. Majd buszke leszel magadra, hogyha 1 hete nem gyujtottal ra, aztan 1 honap...
Sok sikert! Biznod kell magadban es abban, hogy meg tudod csinalni. Nem lehetetlen!
Szia:)
Tényleg akaraterő és elhatározás kérdése. ha ez nincs meg, akkor semmi esélyed, hiába is mérgezed magad akármilyen szerekkel, tapaszokkal, bogyókkal. Gondolkozz el rajta, hogy mi a fontos neked. Az egészséged, vagy a cigi. Én több mint 2 hónapja hagytam abba és ezerszer jobban érzem magam. 17 évig ezen nem gondolkoztam el soha.
Döntsd el és hajrá!!! nem kell ahhoz semmi szer, bogyó.
Sok sikert!
Ha az adagok csökkentésével próbálkozol,vagyis egyre kevesebbet próbálsz szívni,nem lesz eredmény.
Próbáltam,nem jött be.
Tudom, hogy nem gyógyszerekkel kell leszokni, és ebben igazatok is van. Egyébként régen több mint egy dobozzal szívatam, aztán egyre kevesebbet. Tehát ebben van valami. Most olyan napi 10-12 szálnár tartok. Szerintetek ha csökkentem az adagot akkor menni fog????
Amugy az a rossz, hogy párom is cigizik, és mondta hogy segít, hogy ő se gyújt rá de hát nem tudom hogy ő akarja e igazán. Mondjuk most már ő is elég keveset szív.
Lehet hogy ez a taktika jó lesz.
Bár BÉVI48 azt írja hogy egyik napról a másikra hagyta abba....most akkor melyik megoldás a jó????
hááát, nem tudom
Unokatesómnak az nem használt. De szerintem ezt is embere válogatja.
A nikotintapaszoknál nagyságrendekkel hatásosabb a biorezonanciás módszer,ahol a nikotin utáni vágyat
szüntetik meg.
Tudom, hogy nem egyszerű, de semmiképp ne nyúlj gyógyszerekhez; inkább próbálj meg taktikázni...
Pl. válts gyengébb cigarettára, majd miután megszoktad, próbáld meg csökkenteni az elszívott mennyiséget... és meglátod: szépen, lassan fokozatosan ki fog lépni az életedből a cigi...
Egyszer csak azt veszed majd észre, hogy egy nap délutánig nem is gyújtasz rá... és akkor megkérdezed majd magadtól: ha eddig kibírtam, miért gyújtsak rá éppen most???
Majd eltelik 1 nap, 1 hét, 1 hó, 1 év cigi nélkül.
Gondolni nyilván fogsz rá... de úgy leszel vele: ha eddig kibírtam, akkor mostmár azért sem gyújtok rá.
Szia!
Édesapám használt ilyet,meg tapaszt is,de még mindig cigizik,ugyhogy tényleg akarat erő!
Az meg nincs Apumnak.
Egyszer elhitette velünk hogy leszokott,de a sok önkéntes boltba járás és a kevés otthon lét miatt gyanús lett.
Egyébként én még ilyet nem hallottam hogy ez a kettő miatt a pulzus magas lehet.érdekes!
De sok sikert kívánok!
"Tudom, tudom, csak akaraterő, de nem megy és muszáj leszoknom"-ezt írod.
Pedig akaraterővel és elhatározással nagyon sokat elérhetsz,és tablettákkal meg egyéb szerekkel nem mérgezed a szervezetedet.
Főleg,hogy ilyen magas a pulzusod.
Élő példa vagyok,38 évig cigiztem,és áprilisban lesz 2 éve,hogy nem szívtam el egy szál cigit sem.
Este elhatároztam,hogy reggel nem gyújtok rá,és erős akarattal véghez is vittem ezt.
Pár hét után már nem is kívántam a cigit,most pedig ránézni sem tudok.
Hidd el,meg lehet csinálni,és hiába a sok szer,ha nincs akarat. Az viszont nem kerül semmibe.:))))
Szia.
Ha tényleg leakarsz szokni a cigiröl,akkor először az akarat erődre lesz szükség!
Sziasztok
Az érdekelne, hogy használt e már valaki közületek TABEX nevezetű gyógyszert a leszokáshoz és ha igen mik a tapasztalatok.
Tudom, tudom, csak akaraterő, de nem megy és muszály leszoknom. Orvosi utasítás. Nem lehet egyszerre szednem a fogamzásgátlót és cigizni. Ugyhogy most mindkettőt abba kell hagynom, mivel folyamatosan 120 körül van a pulzusom:-(((((
Köszi a válaszokat
További ajánlott fórumok:
- Használt már közületek valaki Öko-mosógolyót? Mik a tapasztalataitok?
- Használt már valaki Pharmatex gyógyszeres hüvelytampont? Mi a tapasztalat?
- Szedett közületek valaki Duphastont? Milyen tapasztalataitok vannak ezzel a gyógyszerrel kapcsolatosan?
- Van-e patikákban kapható gyógyszer a dohányzásról való leszokáshoz?
- Szedett már valaki közületek Coaxil nevű gyógyszert? És mi a véleményetek róla?
- Szed valaki közületek karbamazepin hatóanyagú gyógyszert vagy más antiepileptikumot?