Hiteles még bárkinek is Schobert Norbi? (beszélgetés)
Réka ezt írta Norbinak születésnapjára:
"Isten éltessen Szerelmem! Igazi harcos, túlélő, Főnixmadár vagy, aki hivatalosan 1971-ben született, de azóta 2x néztél farkasszemet a halállal és születtél újjá! Egyszer a szívműtéted, egyszer pedig a sztrók után! Rengetegen elárultak, megloptak, hátba támadtak, de Te mindezek ellenére emelt fővel mindig felálltál és a legfontosabb egység a CSALÁD és az IGAZ BARÁTAID mindig veled és melletted álltak és állnak! Ennél nem kell több! Egészség és szeretet, amely nap, mint nap körbevesz! A legnagyobb ajándék, amit az élet adhat! Boldog 55. Születésnapot! "
Így ismeretlenül is boldog szülinapot! :)
A Schobert család internetes támadói olyan beteges szinten vannak, hogy oda nem szabadna követni őket. Sajnos vannak, akik itt az interneten élik ki a hajlamukat és olyan módon nyilvánulnak meg, amelyben semmi emberi sincs. Vannak ugyan, akiket sikerül elkapni és büntetni, de vannak akik megússzák.
Csak remélhetjük, hogy azt az internetes bélférget is el fogják kapni, aki Larára azt írta rá: "Te rákos vagy már?"
A lánynak az a bűne, hogy a Norbi és Réka lánya és ez elég is ezeknek...
Ez hogy jön ide?
Láthatóan nem vagy demens, de ez nem érdekel senkit...
Na akkor a Réka képzettebb, mint a Jane Fonda mert neki okj képzése van. Nem tudom, hogy ez mit jelent a gyakorlatban, de ez valami államilag elfogadott képzés, amit csak tanulás útján lehet megszerezni.
A Norbi nem tudom, hogy szerzett-e képesítést.
:))))
Ez egy nagyon jellemző, mai magyar gondolat. :)
Majd kiderül ma, hogy mennyi a jövőbeli esélye...
Ha lenne valamennyi kis alapja, akkor nem a Norbi fia, hanem akkor inkább a Liptai Claudia lánya lett volna az esélyesebb, nem gondolod? Merthogy ő is versenyben volt.
Valamit jól megtaníthatott a fiának. Most egy zenés Tv műsorban a Nagy duett-ben a srác nyert a párjával együtt.
Valaki mondta itt, hogy milyen búbánatosak a gyerekei a Norbinak. Hát csak ennyire elbaltázottak legyenek a gyerekeink! Akkor nem lenne semmi gond...
Azért egy aerobik edzés levezetéséhez nem kell egyetemi végzettség. A Jane Fonda a fél világot tanította edzeni, nem hiszem, hogy volt bármiféle képzettsége. Mondjuk Rékának még van is valami papírja.
Saját magunk megmozgatásához meg végképp nem kell diploma...
Aki évtizedek óta edzősködik nem érthet hozzá?
Én saját magam edzője vagyok.😉
Te is edző vagy?
Igen, lehet edzeni hozzáértően és kóklerként is sérülésveszéllyel. Ők így csinálják, nulla anatómiai ismeretek, semmi.
A te olvasatodban mit jelent hogy nem ért az edzéshez?
Ha engem látnál mit művelek edzés gyanánt lehet rám is azt mondanád nem értek hozzá, vagy nem vagyok normális. Lehet edzeni így is-úgy is, más-más eredménnyel.
Mint az étkezésnél. Mindent lehet enni, de ha szelektálunk mindig más lesz az eredmény.😉
Nos, utoljára neki futok nég, aztán vagy érted, vagy nem.
Értem, amit mondasz, és alapvetően egyet is értek abban, hogy nem attól lesz valaki 'jobb' vagy intelligensebb, hogy mit nem néz vagy nem olvas. Viszont szerintem ez nem is erről szól.
Egyszerűen mások a prioritásaim. Engem nem kötnek le a celebek, vagy az ő életük, ezért nem is foglalkozom velük. Ez nem felsőbbrendűség, hanem ízlés kérdése. Attól még, hogy valaki nem érdeklődik ez iránt, nem "bizonygat" semmit, csak máshol találja meg azt, ami számára értékes vagy érdekes.
A fórumozás nálam pedig nem mások életének kitárgyalásáról szól, hanem beszélgetésről, eszmecseréről, néha kikapcsolódásról, olyan emberekkel, akikkel jól esik kommunikálni. És igen, számomra pont ez a különbség. Nem az, hogy ki miről beszél, hanem az, hogy milyen szándékkal és hangnemben. Szóval nem érzem, hogy ezt védenem vagy magyaráznom kellene, egyszerűen csak így működöm.
Akivel itt beszélgetek, az meg is tudja magát védeni, ha úgy gondolja.
Ők egy házaspár. Minden sikeres férfi mögött ott egy nő, szokták mondani
Norbinak volt valamiféle szívműtéte, gondolom a felesége ott szoritott neki
Most fordítva van
Kívánom , élje túl!
További ajánlott fórumok:
- Schobert Norbi nem vállal 3. gyereket mert nincs annyi pénze
- Mondjátok el, miért kell bántani Schobert Norbit?
- Ha te is úgy szereted Schobert Norbit ahogy én…
- Mi a véleményed Schobert Norbi a Hal a tortánban való étkezéséről? Szalonna, palacsinta..stb.
- Schobert Norbi tornaórái
- Schobert Norbi legújabb könyve szerint fogyókúrázott már valaki?