Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Vajon jól választottam? fórum

Vajon jól választottam? (beszélgetés)

ápr. 1. 06:33
Ma kezdek az új munkahelyemen, izgulok! Drukkoljatok :)
12. andilaci (válaszként erre: 10. - Kedvesenfanyar)
márc. 15. 00:29
Naaa igen!!!
11. Hansika (válaszként erre: 10. - Kedvesenfanyar)
márc. 12. 19:59
Ok.
10. Kedvesenfanyar (válaszként erre: 9. - Hansika)
márc. 12. 19:59
Ne zavarjuk a fórumindítót, mert nem fogja tudni jól döntött-e?
9. Hansika (válaszként erre: 8. - Kedvesenfanyar)
márc. 12. 19:54

tyűha.. akkor most partra vetődtem..

persze, nekem is vannak eszközeim, de azok másra jók...

8. Kedvesenfanyar (válaszként erre: 7. - Hansika)
márc. 12. 19:50
Szegecselni tudok, van eszközöm is hozzá.
7. Hansika (válaszként erre: 2. - Kedvesenfanyar)
márc. 12. 19:41
jaa... szegecses Levi's ing...
6. Hansika (válaszként erre: 2. - Kedvesenfanyar)
márc. 12. 19:39

felvarrod az inggombomat, mert én nem tudom...

naaa,,, szépen kérlek...

márc. 12. 19:31

Hány éves vagy?

45 éve kezdtem tanulni egy ruhaipari szakmunkásba. Textima ipari varrógépeken. Sima, fedőző, interlock, gombozó, gomblyukazó, stb.

Tehát, hihetetlen, hogy hagyományoson tanultál. A tanműhelyben, nem 1 db volt, hanem legalább 6, 20-20 varrógép volt.

Mit jelent nálad a hagyományos és ipari varrógép?

Megnézték, hogy tudsz varrni, vagy csak bemondásra felvettek?

Sok sikert egyébként!

4. 55Judit (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
márc. 12. 17:01

Én is dolgoztam rehabos varrodában. Feltételezem azért nem kérdezték meg hogy tudok-e varrni, mert varrásra jelentkeztem. Azt hitték tudok, de életemben nem varratam előtte. Amikor megmutatták a gépemet, megkérdezték varrtam-e már ilyen gépen. Mondtam nem. Mellém adott a főnökasszony egy dolgozót, hogy tanítson be 1 nap alatt. Nem volt bonyolult. Első héten egyszerűbb varrási feladatot kaptam, később aztán nyomni kellett mindent ezerrel.

Ne aggódj, biztos hogy betanítanak. Ha csal le akarnak ültetni, mondd meg hogy nem ismered a gépet, segítsenek az első nap hogy megszokd. Jó lesz, sok sikert!

márc. 12. 16:59
Biztos betanítanak. Nyugi. Sok sikert kívánok neked.
márc. 12. 16:48

"Kicsit félek, mert én még hagyományos géppel tanultam varrni, de itthon dolgoztam már elektromos géppel is.""

"Gondolom majd betanítanak az ipari gépekre?"

Én meg azt gondolom, megkérdezték tőled tudsz-e varrni? Ha igen, akkor tudják, hogy nem, és így is alkalmaznak. Tehát betanítanak.

Ha nem kérdezték meg, akkor meg így jártak.

márc. 12. 16:12
Tavaly augusztusban kezdtem dolgozni egy rehabos munkahelyen, reggel 6-kor kezdődött a műszak fél óra utazás és hajnal 4 órai kelés. Hatalmas csarnok ismeretlen kollégák, borzasztó monoton munka és utálatos kollégák. Annyira belefásultam, hogy kaptam egy rohamot, mentő vitt kórházba. Novembertől táppénzen voltam, olyan erős gyógyszereket kaptam, amitktől képtelen voltam a hajnali kelésre. Így január 31 után már nem írtam alá a szerződést. Találtam egy nagyon humánus céget, ahol varrni kell 4 órában, de 8-12-ig van a műszak. Autóval megyek át 12km tőlem, és fizetik az utiköltséget is. 20 fő dolgozik, tegnap voltam az irataimmal és hibátlanul kitöltöttem a tesztet, így áprilisban kezdhetek. Kicsit félek, mert én még hagyományos géppel tanultam varrni, de itthon dolgoztam már elektromos géppel is. Nagyon kedvesek, be is muutattak a kollégáknak, tényleg emberszámba vesznek. Gondolom majd betanítanak az ipari gépekre?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2026, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Hoxa Facebook