Használt már valaki közületek TABEX nevezetű gyógyszert a cigiről való leszokáshoz? Tapasztalatok? (beszélgetés)
Sziasztok van kimaradva egy doboz Tabexem, ha érdekel valakit írjatok
gabriella.sz1074@gmail.com
Beszerzési árban + posta átadom
Amikor terhes voltam, édesanyam zaklatta, hogy árt a babának.
Megjegyzem,nekem a tabex szaga sokkal visszatadzitobb volt, mint a cigifust.
Férjem rengeteget dohányzott, egyszer kipróbálta a Tabexet, kb másfél évig visszatartotta
Azután vissza szokott.
Többször nem próbálkozott.
Sziasztok! Tabexet szeretnek venni (nekem bevalt), akinek van kerem irjon ram
bettina.emails@gmail.com
Koszonom!
Írtam.
Hogy alakul a leszokásod ?
Sziasztok! Én is most kezdtem el, de talán minimálisan lett más a cigi íze. Az első szemtől kellene már az undornak lenni? Vagy ez kialakul az 5.-ik napra? Elvileg addig el kell tudni hagyni a cigit.
Irnatok reszletesebben? Hogyan sikerult, hanyadik nap, mit ereztetek stb. Sehol nem találtam infot csak itt..
Sziasztok, nekem is van megmaradt Tabexem.
(Én is ezzel szoktam le a cigiről.)
cserirobi@freemail.hu
Szia,
ha esetleg van még belőle akkor én megvenném.
Üdv,
Robi
Sziasztok!
Nekem sikerült leszokni a dohanyzasrol!
Es meg maradt 3 dobozzal esetleg ha kellene valakinek szivesen att adom szép napot mindenkinek !
Szia. Írtam a ch fórumban is. Itt is megtalálod 34 hsz
bejegyzésében. Ez is 2 éves. Én ennyit tudok segíteni.
Sziasztok! Pàrom szeretne leszokni a dohányzásról.
És mint itt is olvastam sokaknak bevàlt ez a Tabex nevezetű tabletta tudnàtok segíteni honnan lehet beszerezni?
Köszönöm előre is.
Ez a tabletta nem nikotint tartalmaz, hanem egy olyan molekulát, nevesül cytisine -, ami ugyan úgy viselkedik az emberi agyban(a nikotin molekula helyére tapad), így leköti azokat a receptorokat, kvázi nem lesz nikotin éhséged. Nem vagyok orvos, bár szerves kémiát épp eleget tanultam :-)
Amúgy olvass utána, tényleg ez van:
Remélem, segítettem! Peace!
Szia!
Egyszer már nekem is segített, 5 évig nem is cigiztem, de hülye módon visszaszoktam, neki kell futnom még egyszer. Ha megvan még engem érdekelne. Sopharma gyártmány?
Válaszodat megköszönöm! Üdv!
További ajánlott fórumok:
- Használt már közületek valaki Öko-mosógolyót? Mik a tapasztalataitok?
- Szedett közületek valaki Duphastont? Milyen tapasztalataitok vannak ezzel a gyógyszerrel kapcsolatosan?
- Van-e patikákban kapható gyógyszer a dohányzásról való leszokáshoz?
- Mounjaro vagy Saxenda? Használja valaki közületek ezeket a gyógyszereket? Vélemények?
- Szedett már valaki közületek Coaxil nevű gyógyszert? És mi a véleményetek róla?
- Szed valaki közületek karbamazepin hatóanyagú gyógyszert vagy más antiepileptikumot?