Eltérő facebook felület mitől lehet? (tudásbázis)
8. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 6. - Karmol)
márc. 13. 19:47
Miért nem?
márc. 12. 13:57
Javaslom a "Brave" nevű böngészőt.
6. Karmol (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
márc. 12. 08:00
En nem hasznalok fb-ot, de... A gepbez,bekapvsolodasi helyhez vannak ezek kotve.talan nem kellene facebookozni a nukshelyen...
5. Angel.in.the.night (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
márc. 11. 12:42
Nálam is változott (csak itthon van laptopom), de én egyből arra gondoltam, hogy maga a Fbook üzemeltetője változtatott rajta...
🤔
4. elbb
márc. 11. 11:43
Függ a kinézet az operációs rendszertől, függ a böngészőtől, sőt, a böngésző verziójától is. Ha mindent egységesre lefrissítesz, akkor egyforma felületek jelennek meg.
3. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 2. - Andi6020)
márc. 11. 11:35
Nálad is ugyanez? Nevető női fej és mindenféle emojik a bal oldalán?Óriási betűmérettel?
2. andi6020
márc. 11. 11:31
Én egy asztali gépen lépek be, és így is ugyanaz a helyzet. Váltakozik a belépő felület, ahogy írod.
márc. 11. 10:38
Sziasztok!
Fura dolog, hátha tudtok rá magyarázatot adni. 2 különböző gépen szoktam belépni a facebookomba. A munkahelyen és otthon. Az otthoni gépemen kb másfél hete másik felület jelenik meg, a facebook kezdőoldalán (ahol a jelszavakat kell beírni) bal oldalt mindenféle emojik, AI arcok jelennek meg, hatalmas betűmérettel. A munkahelyen a szokásos felület van továbbra is. Van ötletetek mitől lehet ez? (Felmerült bennem, hogy az otthonira esetleg felkerült valamilyen "kémprogram", amivel le lehet követni a beszélgetéseimet.)