Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Hogyan viseljem a póthajat? fórum

Hogyan viseljem a póthajat? (beszélgetés)

10. Miss Angel (válaszként erre: 6. - Fórumnyitó (anonim))
márc. 13. 14:57
nem szabad előre hajolva kádban mosni,még a tincsezett hajat se ,nemhogy azt,ami varrva van
9. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 8. - Érdekes73)
márc. 12. 15:41
Három sorba van felvarrva, nem kócos, nincs összeragadva
márc. 12. 10:34
Szerintem sehogy se mert a meglévő is megritkul.
7. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 5. - Alnisa)
márc. 12. 10:19
Nem érzem nehéznek, varrva van, nem ragasztva. Szempillát én sem bírom :-)
6. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 4. - Anyagi)
márc. 12. 10:18
Nagyon szépen köszönöm :) Igazából azt nem tudom, hogy előre hajolva kádban lehet-e mosni?
5. Alnisa (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
márc. 12. 08:24
Óvatosan a póthajjal, mert ha alapban is vékony a hajad, akkor teljesen tönkre tudja lenni. Kiszakadnak a szálak. Nekem a festés is annyira elvékonyítja, hogy letörnek a szálak. Szempillát is tetettem párszor, de ugyan ez a helyzet. Pár miliméteresre letörtek a saját pilláim... Öröm volt 1 hónapig, hogy olyan voltam, mint akinek nincs is.... Nekem nem bírják ezeket a szempilláim, meg a hajam.
4. Anyagi (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
márc. 11. 18:33

Ne foglalkozz az ellenzőkkel!

Erre vágytál, most megvan, örülj neki!

Én inkább arra hívnám fel a figyelmedet, hogy alacsony hőmérsékleten szárítsd, nehogy a műanyag szálak megolvadjanak, vagy deformálódjanak!

Sok sikert hozzá és legyen örömöd benne, ha tükörbe nézel! 😊

márc. 11. 18:15
Azt írod vékony és kevés hajad van. Én hallottam olyat akinek ettől még kevesebb haja lett. Húzta a póthaj súlya és még az a kevés haja is gyérebb lett. Megbánta mint amelyik kutya 6-ot kölykedzett. Évekbe került míg helyre állt a haja. Én inkább ettől félnék.
2. andi6020 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
márc. 11. 18:07

Kár már félni, sokáig úgysem lesz a fejeden. ;)

Nyugodtan mosd, ahogy a sajátodat.

Én nem is olajoztam, de ha kell, hát kell. Igaz az vagy 25 éve volt.

márc. 11. 17:34
Régi álmom volt, hogy meghosszabbítsam a hajam, vékony és kevés volt mindig. Tudtam szerezni szintetikus hajat, amit egy fodrász felvarrt. Ideje lenne megmosni, de nem tudom hogyan kell? Fodrász azt mondta ugyan úgy, mintha sajátom lenne, csak olajozni kell. Félek tőle kicsit. Van aki tudna segíteni ebben?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2026, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Hoxa Facebook