Használ-e a 4.3.2.1. nevű fogyi-ital? (beszélgetés)
többen nem panaszkodtak rá itt Hoxán, csak nem ide írták le, de senkit nem hallottam még hogy megvenné a stabilizáló második üveget, gondolom anyagi okokból sem...
barátnőm 8 kg-ot fogyott tőle 3 hónap alatt :)
de én már nem is számítok... :D
nekem is így volt, nyugi, gépekkel töltik fel (gondolom) és az is hibázhat, örülj neki
(bár egyik üvegemnél kevesebb volt :S nemhogy több) ez változó
Sziasztok!
Nekem lenne egy kérdésem! Most használom először a szert, és a méricskéléssel akadt problémám! Ott a kupak és egyértelműen be van rajt jelölve egy vonal, és oda mutat egy nyíl, hogy az a 16ml! Én szépen adagoltam is mindegyik nap, de most több maradt meg, mint amennyi kellene!
500ml-es az üveg ugye, és ha kiszámolom 480ml-nek kellene elfogynia a 10 nap alatt!
4 nap 4 kupak x16ml = 256ml
3 nap 3 kupak x16ml = 144 ml
2 nap 2 kupak x16ml = 64 ml
1 nap 1 kupak x16ml = 16 ml
összesen: 10 nap 480ml!
Csakhogy nálam még pluszba megmaradt 5x16ml!:S pedig elvileg csak 20ml-nek kellene megmaradnia! Pedig sosem öntöttem kevesebbet a vonalnál! Másnál is volt ilyen probléma, vagy csak én szerencsétlenkedek?
én már nem szedek gyógyszert, a hízásom miatt állítottam le magam róla...
én "sima" sok zöldség no cukor, no kenyér-és tésztaféle magam és családom által kreált kaja diétán vagyok, ebéd után egész nap semmi max egy joghurt evéssel...
persze!
fogamzásgátló mellett még alkoholt is lehet!
ez teljesen természetes alapú ital
Sziasztok!
Szerintetek fogamzásgátló mellett lehet szedni/inni a 4.3.2.1-et?
(első üveg 1-10 nap)
1. nap:4 kupak
2.nap:4 kupak
3.nap:4 kupak
4.nap:4 kupak
5.nap:3 kupak
6.nap 3 kupak
7.nap 3 kupak
8.nap:2 kupak
9.nap:2 kupak
10.nap:1 kupak
második üveg:11.-25. nap 2 kupak végig
Igen, jól írtad. Szerintem is így kell csinálni. Legalábbis én így csinálom! :)
Holnap lesz 5-ik napja hogy iszom és már csak 3 kupakkal teszek az 1 liter vízbe.
én ebben még nem tudok segíteni, de valami olyan van a honlapon, h 4 napig 4 kupak egy l vízben(szóval 1.nap 4 kupak, 2.nap szintén 4... ez így megy 4 napig, majd 3 napig minden nap 3 kupak, azt hiszem így lesz jó. )
Én is ma rendeltem meg a lötyit, duopackosat, nemtudja valaki megmondani, h kb mikorra fog ideérni? Nem szeretnék egész héten itthon ülni, 5 mnapot írtak, de remélem előbb jönnek
A lötyi szerintem teljesen elviselhető ízű. Nem tudom, hogy van-e többfajta is, de ez fekete ribizlis. Ha szörp lenne, akkor többet tennék a vízbe, de így hogy elő van írva a mennyiség kicsit olyan mintha túl hígitott szörpös víz lenne. :)
Tegnap csak rengeteget kellett pisilnem, de ma volt egy kis hasmenés is, de nem vészes.
Szia!
Köszönöm, benéztem a másik fórumra is! :)
Eddig jól megy, mert nem vagyok egyáltalán éhes, pedig sokkal kevesebbet eszem mint előtte, és persze az összetételen is nagyban változtattam.
Szia!
Ez a lehető legjobb amit csinálhatsz!
Szorítok neked, és kíváncsian várom, neked bejön-e az ital :)
Ha gondolod, és lehet itt reklámozni más fórumját, a zsírbontó keménymag július 18-tól topikban minden nap leírjuk, ki mit eszik, mit sportol, nekem sokat segít mert így van lelkiismeret furdalásom nap közben, csatlakozz ha szeretnél!
Sziasztok!
Én tegnap vettem meg az italt, és ma kezdtem el inni. Mellette egy egyszerű, zöldségeken, gyümölcsökön, és fehér húsokon alapuló diétát terveztem. Remélem a zöldségekben és gyümölcsökben található szénhidrát elegendő lesz, mert nem tervezek egyéb szénhidrátforrást fogyasztani. Tavaly decemberben elkezdtem a 90 naposat, és kb 60 napig csináltam, lement 8 kg, de most a nyáron ebből visszajött 2, ezért gondoltam hogy újra belekezdek valamibe. Bízom a sikerben!!! :)
További ajánlott fórumok:
- Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban?
- Különleges nevű babák/gyerekek
- Párásító gépet használ-e valaki a babaszobában? Mik a tapasztalatok?
- Cefzil szuszpenziot használ-e valaki?
- Energy Saver Pro-t használ-e valaki?
- Használta már valaki a Gerovital Plant anticellulitisz testápolót? Ha igen, használ-e és hol lehet kapni?