Hasplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Hát én is őszintén remélem!
Köszönöm csajok a bíztatást, nagyon kellett😊
Naplómba írom a fejleményeket...
Nekem kb 35-40 cm hosszan nyitotta fel, kiégetett egy csomo heget, meg kb 5 cm ami nagy csomo volt. Most van még hasam,de az már marad is, de legalább egyenes :) Raktam fel képet milyen ferde lett ahogy beforrt a lyuk.
Nem tudom amugy mennyit vágott ki ,mert berajzolt elötte az pár centi széles csik volt.
Azt mondta kb 2 hét,ha beszáradt teljesen akár futhatok is :)
Ugyhogy indul még a fogyi :)
Nekem a 3 császár után ez felüdülés volt :) 3 órával utána simán felkeltem, kimentem wc-re. Semmi nem volt ahhoz az égetö fájdalomhoz képest ami a császárnál volt.
Remélem neked is kellemes meglepetés lesz :)
Sziasztok. Én is túl vagyok...reggel első voltam :)
Szerencsére iszonyat fájdalmam nincs.
Szabina szurkolok, nem lesz semmi baj.
Sziasztok! Már kórházban, cuki nővérek, hatásos salaktalanítás. Megszánt a nővér, beöntést szeretett volna, mondtam 3 műtétem volt, 1x sem kaptam, ha lehet nem most kezdeném el. Újratervezte 😁
Holnap műtét, picit félek mi lesz ébredés után, mekkora fájdalmat fogok érezni. 2 császár után remélem nem ér nagy meglepetés 😮
Nekem pénteken volt egy korrekcio... Nekem nem fájt, csak belül olyan volt mintha nagyon sok vizet ittam volna és az feszit. De most nem volt benne folyadék,hanem rengeteg heg. a vágás mentén meg egy kb 5 cm -en összecsomosodott zsir.
4 honapos már az enyém. Mostmár remélem rendben lesz.
3 honapig szivárgott, azt hittem sosem zár be.
Most . hogy kiégette azokat a hegeket, meg kivágta azt a bört jobban fáj mint az elsö nagy mütét után.
Teszek képet,hogy milyen ferde volt a hasam ahogy beforrt az behuzodott, a asik oldal meg logott. Van plusz rajtam, marad hasam, de az már semmi ahhoz képest amitöl megszabadultam.
Ne keseredj el,biztosan minden rendben lesz.
Kédeztem a dokit,hogy csak én vagyok ilyen problémás? Azt mondta nem, nagyon sok mütét utáni probléma van...
Kitartás neked, majd irj,hogy mi volt ha tul vagy rajta.
Sziasztok! régen jelentkeztem, fél éve volt köldök és hasi sérvvel együtt műtétem, de azóta is fájdalmaim vannak. Varratszedés után megnyílt a seb a T varrásnál, majd 2x kellett még varratot kiszedni, majd következett a köldöksipoly. Kb. másfél hónapja ismét nagy fájdalmaim vannak, főleg a köldök és a T varrat mentén, olyan mintha belülről húznánk, mintha rajtam lenne 5 kg zsák állandóan. Ülőmunkát végzek, felállás után nem tudok percekig kiegyenesedni, annyira fáj a hasam alja.
Elmentem ultrahangra, több csomó van a köldök körül, valamint az egész heg vonalában folyadéksáv látható, ezért 16-án feltárják a vágást, belenéz az orvos! Járt már valaki így, hogy ennyi idő is nagy fájdalmai vannak? Okés, hogy azt mondja az orvos, hogy kb 2 év kell a belső hegeknek, de most sokkal jobban fáj, mint 3-4 hónappal ezelőtt. Ja és szét van csúszva a hasam bal fele, teljesen máshogy néz ki a két oldal. A bal felén újra megjelent a "hurka", pedig nem híztam egy dekát sem. El vagyok nagyon keseredve.
Köszönöm szépen a válaszodat! 😘 Igazából nagyon vegyes, van amikor oldalt párnával kitámasztva és van amikor háton, akkor is párna van a lábam alatt. Tegnap este ittam citromfűlevél teát, attól talán kicsit jobb volt! :)
Ma kötéscsere, a naplómba fogok képet tölteni. Holnap lesz egy hete ☺️
Szia
Ez olyan vicces ahogy hangzik..de igen csinált pl nekem is :D és mindig féltem ahogy megfeszültem,hogy vmi baj lesz de valahogy nem tudtam ellene tenni mindig csinálta a testem.. :D de nem lett baj..
Sziasztok!
Ma vagyok 5. napos, és úgy a legkényelmesebb aludni ha oldalt vagyok, és ki vagyok támasztva. Háton aludni egyszerűen nem megy :( Szerintetek ez probléma lehet?
Most vagyok 4 honapos. A korrekcio azért kellett, mert a varrat mentén lett egy kb 5 cm -es összecsomosodott zsir, meg azt hittük megint folyadék van a hasamban, fel volt dagadva.
Tegnap voltam, hát jobban fáj mint a nagy mütét után.
Csak helyi érzéstelenitésben csinálta,beszélgettünk közben.
3 honapig szivárgott és mikor végre beforrt, akkor az a rész egész behuzodott, a másik oldalon meg lógott és ott most kivágott egy kis bört, meg azt a zsircsomot.
Folyadék már nincs a hasamban. Azt mondja a doki,hogy nagyon sok heg volt belül. Na most elvileg kiegyenesitett, talán már szép lesz ha begyógyul. Kb 15 cm-es a vágás.
Elég érdekes szag volt, kérdeztem,hogy most kiégeti ott és igen... Kb fél órát voltam a mütöben, néha olyan volt mintha égetne valami.
Azt mondja,hogy egyszer majd valamikor szeretné ujra végigvarrni, hogy még szebb legyen, meg ha fogyok esetleg akkor szebb lesz a heg.
Sziasztok
Tudnátok segíteni?
Hétfőn lesz hasplasztikám.A kérdés,ha netán addig megjön attól még megműtenek, vagy kezdjek el félni? :D
Előre is köszönöm
További ajánlott fórumok:
- Voltál már TB által finanszírozott hasplasztikán?
- Kihez menjek hasplasztikai műtétre?
- Létezik még hasplasztika TB-re?
- Van valakinek információja Dr. Balajthy Tibor plasztikai sebészről? (mellfelvarrás implantátum nélkül és hasplasztika) Esetleg ár infók?
- Zsírleszívás, hasplasztika egészségügyi okokból
- Mire számíthatok mini hasplasztika+hasi zsírleszívás után?