Hasplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Sziasztok!
2,5 hónapos a hegem, nagyon szépen gyógyul. Szerintetek el lehet már menni szoliba? (A szilikonos tapasszal nem akarom letakarni mert akkor még feltűnőbben fehér lesz majd ha kikandikál a bikini alól, bugyiban ua.ez.)Vagy nem jól tudom, hogy a rábarnítástól csúnyább lesz a végeredmény?
Szia
Sajnos a striak nekem nem tűntek el mert én nagyon magasan Csíkos voltam.. lejjebb lett de azért maradt belőle sajnos.. azzal nem tudnak mit kezdeni ha nem esik ki abból a részből.. most kenem már egy hónapja bio oillal és mintha jó lenne ra azt látom a kissebbeket halványítja tünteti.. de aztán lehet csak a képzeletem :D de amúgy ha feszes a has sokkal jobb a kinézete..
Szia
Sok sikert a mutethez.Ha gondolod akkor csinalj egy naplot az azert is jo mert tudsz latni fogod hogy milyen volt elotte es hogy milyen lett ill magat a gyogyulasi folyamatot.Nem tudom neked hol helyezkednek el a striak de sajnos nekem egy resze megmaradt :-( mondta a doki hogy uj bort nem tud csinalni :-( ha a koldokod felett is van akkor az sajnos meg fog maradni. Van naplom nez be ott lattni fogod.
Sziasztok! Most állok hasplasztika előtt, április 1-jén lesz.
2 gyönyörű lányom van, a nagyobbik 8 a kisebbik 2 éves. 165 cm vagyok és 56 kiló. Nem híztam sokat terhesség alatt, de sajnos a hasam katasztrófa lett, kötényhas + stria :(
Persze a férjem mindig azt mondta hogy őt ez nem zavarja, de tudjátok van az a nézés amikor látom hogy nézi a hasam, és tudom hogy undorodik tőle. (Aki kiváncsi küldök képet hogy most milyen)
A képeket látva bízom benne hogy jó döntést hoztam.
Kérdésem az lenne, hogy akinek van striája az milyen lett a műtét után? Előre is köszönöm! :)
Hasplasztikával 3 éjszakát voltam.
A heget nem kell kezelni semmivel.
Gyógyszereket kapsz, csak ha van olyan amit állandóan szeded kell, azt vidd.
Papucs, nedves törlő, telefontöltő, fogkrém amire szükséged lesz, még valami unalom ellen 🙂
Eddig mindig azt, hogy sokan élnek váladékozó köldökkel, meg hogy hormon változás esetén előfordul.
Csak szerintem ez nem normális, hogy gennyes cucc jön belőle.
Hétfőn megyek hozzá mert ez nem állapot :/
További ajánlott fórumok:
- Voltál már TB által finanszírozott hasplasztikán?
- Kihez menjek hasplasztikai műtétre?
- Létezik még hasplasztika TB-re?
- Van valakinek információja Dr. Balajthy Tibor plasztikai sebészről? (mellfelvarrás implantátum nélkül és hasplasztika) Esetleg ár infók?
- Zsírleszívás, hasplasztika egészségügyi okokból
- Mire számíthatok mini hasplasztika+hasi zsírleszívás után?