Hasplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Gabi Pecstol London is messze van meg Pest is.
hova a nagy rohanas?
Na mondjad meg.
Na, ezt el kell mesélnem Nektek!
Altató orvosunk mesélte, hogy a nőgyógyászati műtőben dolgozott. Felhozták a nőt a műtőbe. A doki fogadta, bemutatkozott: XY aneszteziológus orvos vagyok, én fogom csinálni a műtéti érzéstelenítést.
A nő furcsán nézett rá. de nem szólt semmit.
Megtörtént az érzéstelenítés, a beteget betolták a műtőbe.
A beteg egyszer csak bátortalanul az orvoshoz fordult és megkérdezte: MAGA TÉNYLEG ÁLLATORVOS??
:D
Ez tényleg megtörtént, nem vicc. Valamit nagyon félreértett szerencsétlen :)
Rengeteg ilyen történetünk van :D
Mar masnap hazajottel?
Ez igen!
Szia!
Èn most vagyok 2 hetes, sèrvmûtètem volt izomkorrekciò ès hasplasztika 3 csàszàr utàn ahol az utolsònàl ikreim lettek.Ès hàt a csajok elèggè leamortizàltak...Dèlutàn 1/2 5-kor volt a mûtèt màsnap du. 3-kor jöttem is haza.Teljesen kibìrhatò a fàjdalom, a haskötô meg kimonfottan jòl esik hordani.Minden nap kevesebb a fàjdalom ès ugye az eredmèny..... az mindent megèr! :)
Kitartàst neked, ki fogod bìrni, ha màr tùl leszel rajta nagyon fogsz örülni a lapos hasadnak! ;)
Nekem mindig az van elôttem, hogy innen màr kifele megyek!!!!!
Na én tegnap voltam fél éves... minden szép és jó lenne ha nem jött volna fel 4 kiló a télen :( SOS le kell adnom... tornázni tegnap is voltam már a kajára kéne figyelnem még...Érdekes , hasazásnál (a zsír alatt), betonkemény a hasam :D
Remélem bikinis testem lesz nyárra :D
Sziasztok csajok! '8.-án leszek 4hónapos, el sem hiszem, hogy így szalad az idő. A hegem szép, bár még elég sötét egyenlőre csak módjával tornázok, mert nagyon fáj, nem értem miért :( Valamelyik nap a gyerek elszaladt tőlem az utcán és utána rohantam, na azt hittem betojok, nagyon bele sajgott.
De egyébként külsőre meg vagyok elégedve :D
Engem 24 oran keresztul nem engedtek felkelni a sok valadek miatt, de nekem nagyon ment az agyba (agytalba) pisiles.
volt egy kisebb laparoszkopos mutetem angliaban, ott azonnal....
Szia Krisztián!
Azért nem kibírhatatlan :) a dolog. Az elején én szedtem fájdalomcsillapítót, de napi 2x1 Fortedol elég is volt. Persze nekem végig varrták a hasizmot is teljes hosszában. A korrekció már koránt sem viselt meg annyira :)
Ha rászánod az időt és betartod az utasításokat akkor biztos gyorsan rendbe jöhetsz :)
engem másnap hajnalba szedtek ki az ágyból.
És bevallom du, már én kértem a katétert annyira szenvedtem már, de nem ment az ágytálba pisilés, lehet pasiknál ez könnyebben megy :D
Sziasztok. én egy 25 éves fiú vagyok. remélem nem baj hí ide írok erre a női lapra, de hát sehol másutt nem találtam ilyen témát. tehát:
mennyire fog fájni a hasam és mellkasom ébredés után?
mellkas, és teljes hasfal rekonstrukció lesz, hatalmas fogyás után. Nagyon félek, mert szörnyü dolgokat olvastam a műtétről. egyesek hetekig sírtak a fájdalomtól, én meg pokolian félek, mert el sem tudom képzelni milyen fájdalmas lesz miután magamhoz térek. :S
volt egy epehólyag műtétem, oké az akut volt hasnyálmirigy gyuszival, de az elégg szar volt utána. maga a seb nem fájt csak belül, és a hasfalam rohadtul :S
tudnátok valami megnyugatót írni nekem??? 28. án fekszem be... és Dr Molnár Béla Ákos plasztikai sebész fog műteni.
További ajánlott fórumok:
- Voltál már TB által finanszírozott hasplasztikán?
- Kihez menjek hasplasztikai műtétre?
- Létezik még hasplasztika TB-re?
- Van valakinek információja Dr. Balajthy Tibor plasztikai sebészről? (mellfelvarrás implantátum nélkül és hasplasztika) Esetleg ár infók?
- Zsírleszívás, hasplasztika egészségügyi okokból
- Mire számíthatok mini hasplasztika+hasi zsírleszívás után?