Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Hasplasztika tapasztalatok fórum

Hasplasztika tapasztalatok (beszélgetés)

A fórumhoz képgaléria tartozik: hasplasztikázók képei
83450. lego.andi (válaszként erre: 83448. - Krisztiián24)
2014. márc. 27. 15:59

Igaza van krumplirózsának.Nem azért van ez a fórum.Ha nem tudtok békében egymás mellett élni,akkor nem kell hozzászólni a másikhoz.Nagy a cybertér,el kell férjetek!

Azért vagyunk hogy segítsünk.Mi is kaptunk segítséget és szeretnénk tovább adni azt ami lehet hogy nektek lesz holnaphasznos információ,de ha nem lesz kedvünk idejönni a tesztoszteron összecsapások miatt,akkor nem csak magatoktól,hanem másoktól is elveszitek a segítség és kérdés lehetőségét.

Béke!Türelem!

2014. márc. 27. 10:09
azt hiszem ez a fórum nem erről szól. legyen inkább békesség. az erő tényleg sokszor odabent lakik. ha kicsit visszaolvasgatsz, azért voltak itt igen kemény történetek, és nem a páciens gyengesége okozta. ez egy műtét, a kalapban sok minden benne van. (majd mikor olvasod a beleegyezőt lehet, hogy a szívedhez kapsz). nem dicsőség előbb vagy később felépülni, vékoy heget növeszteni... azt hiszem inkább mázli. drukkolok, hogy gyorsan és könnyen felépülj. de ne bánts másokat, ők is csak segíteni akarnak.
83448. krisztiián24 (válaszként erre: 83447. - Bearka76)
2014. márc. 27. 09:41

óóóóó alázkodom, alázkodeom. na figyelj te "nagytűrőpképességünő". Nem a tűrőképességük hanem a fájdalom küszöbük a nagyobb a nőknek elvileg, de ez a gyakorlatban teljesen relatív dolog.

3 hasnyálmirigy gyulladáson vagyok túl, bár nem tudom minek magyarázkodom. durva, primitív, és sértő hozzászólásaid vannak. de sebaj. nem tudom melyik putriból írsz, de a stílusod alapján feltételezem hogy onnan...

Nem igazán érdekel hogyan nézel ki, az edzettség nem a minél nagyobbnak tűnő izmokból áll. még ha egy testépítő is vagy, attól még nyugodtan lehetsz egy gyenge ember. Én lábból 200 kilót tolok :D Az hogy vékony csontozatu vagyok, nem jelent semmit. 40 kilóméteren az átlagom 40 km/h kerékpárral, és lefutom a maratont :D Ha nem lennék már majdnem 26, lehet komolyabban elkezdenék a kerékpárral foglalkozni. beteg nem voltam 10 éves korom óta. ez az edzettgség, nem pedig az, hogy milyen vastag a karod, lábad, hanem hogy milyen erős vagy magadhoz képest. És most nem azt mondom hogy felbírsz emelni pár másodpercig, egy nagyobb súlyt, mert lehet én nemtudok, de a kisebbel fix hogy sokkal tovább dolgozom mint te! ezért mondtam hogy az én izmaim edzésben vannak, sokkal többet eltudnak viselni...

Ui: ez az internet, tudom, én is elkövetem azt a hibát hogy nem nézem át sokszor hogy hol gépeltem el bizonyos sorokat. viszont látom hogy te NEM TUDSZ HELYESEN ÍRNI. igazán megtanulhatnál.

83447. bearka76 (válaszként erre: 83439. - Krisztiián24)
2014. márc. 27. 08:33
Kedves edzet eros Krisztian majd ha lesz idom rakok fel kepet magamrol es majd eldontod mennyire is vagy edzett. En a mutet elott azt gondoltam max kiesek 3hetet nem gond hat amikor megtortent mar maskepp gondoltam.Nyugtaval dicserd a napot mert lehet most negy a mellenyed de ki tudja lehet meg nyusziteni fogsz!!! Es mint tudjuk a noknek nagyobb a turokepesseguk szoval szerintem egy kis alazat nem artana.
83446. lego.andi (válaszként erre: 83437. - Remény26)
2014. márc. 27. 08:30
szia remeny.engem is vedzpremben mutottek.kopogj a bordiszmuves naplomban.leirtam mindent.sok sikert.tuti jo lesz.:)
83445. krumplirozsa (válaszként erre: 83437. - Remény26)
2014. márc. 27. 08:19

nekem másnap reggelig 4 drén volt, a mellekből akkor kivette, a hasival mentem haza.

a palackokat én egy vászonszatyrocskában sétáltattam, ne látsszon a tartalma.

úgy kalkulálj, hogy a bebújós hálóing, póló kezdetben nagyon nem kellemes, jó ha elöl gombolós.

ami nekem még segítség volt, vettem előre fertőtlenítős szappant, első időben azzal zuhanyoztam (vmi folyékony cucc volt)engem megnyugtatott, sok volt a seb.

kötszer, betadin sem árt otthonra.

ja, és iváshoz olyan sportkupakos üveg, nem folyik a nyakadba a cucc.

83444. szonihuni
2014. márc. 27. 06:59

Húúú most látom miről maradtam le, na visszaolvasok majd.

Krisztián egy dolog (ha olvasol még), nehogy egy fórum tántorítson el ;) Hajrá , előre, a te tested, a te életed. Nekem is voltak komplikációim, bár hamar itthon voltam, utána jöttek a gondok, de 1 percig se bántam meg, soha nem a kórházat vagy a dokit hibáztattam, ez sajna benne volt a pakliban. És hál istennek azért viszonylag hamar túl lettem rajta (1 hét volt a kemény időszak). Most meg ráadásul így madártávlatban ez is megszépült mint a szülési fájdalom, a végeredmény boldogít, pedig nem nekem van itt a legszebb hasam az tuti. De sokkal jobb mint volt...össze se lehet hasonlítani az előző léttel.

83443. krisztiián24 (válaszként erre: 83441. - Gabriella 1962)
2014. márc. 27. 00:25

nekem itt teljesen elvették a kedvemet. elnézést kérek még így is az indulataimért, de az az unintelligens kijelentés már nem azért de nagyon sértő volt....

én holnap felfogom őket hívni, és megbeszéljük. ennyi. köszönöm szépen a segítséget.

83442. Remény26 (válaszként erre: 83440. - Gabriella 1962)
2014. márc. 26. 22:58
Nagyon köszönöm Gabriella!!
2014. márc. 26. 22:45

Kedves Krisztián és Dill Emma és Agnecka!

Szomorúan olvasom ahogy itt egymást osztjátok, szinte már sértegetitek. Nem vagyunk ugye egyformák, egy fórumon ezt azért nem árt tiszteletben tartani. Biztos tisztában vagytok egy kicsit jobban az ottani kórházi viszonnyal mint Krisztián, hisz ti már túl vagytok a műtéten. Azért a ti esetetek is csak egyéni tapasztalat, nagy átlagban nem jellemző ezekre a műtétekre a hosszú kórházi tartózkodás. Szerintem nincs is értelme erről ekkora vitát nyitni. Legszerencsésebb lenne, ha Krisztián a kérdéseivel felhívná az orvost és akkor biztosabb információi lehetnének, hogy mire számítson.

Mindemellett Krisztiánnak javasolnám, hogy csak úgy vágjon bele ebbe a műtétbe, ha be is akarja tartani az orvosa utasításait akkor is ha ez némileg hosszabb kórházi tartózkodást jelenthet az általa elképzeltnél. A haskötő hordására is csak közelítöleges időpont a 6 hét, nyilván az orvos fog véleményt mondani a kontroll alkalmával.

83440. Gabriella 1962 (válaszként erre: 83437. - Remény26)
2014. márc. 26. 22:29

Szia Remény!

Akkor írom ami eszembe jut így hirtelen. Az általános tisztálkodó és személyes felszerelésen kívül vinned kell az orvosi papírjaidat, friss leleteidet. Jobb a hálóing mint a pizsi, jó ha a köntösnek van zsebe ( a palackokat bele tudod tenni). Hazafelé inkább kényelmes gumis derekú nadrágod legyen akár szabadidő nadrág is jó. Vinni kell a haskötőt is lehetőleg 2 db-ot, mivel cici is lesz a sportmelltartót is 2 db-ot. Azért érdemes kettőt vinni, mert műtét után még szivároghat a seb és ha nagyon átütne akkor van mire cserélni. Mivel nem pattanhatsz be a zuhany alá ezért jó a szivacs és törülközőből is inkább 2 kicsi kell (1 felülre, 1 alulra). Én vittem nedves WC papírt is.

Szívó drént kapsz, a palack vákumos. A vákumot onnan látod, hogy megfelelő, hogy a palack tetején van egy kis harmónikás kiemelkedés. Ha ez össze van húzódva akkor a vákum jó, ha nem akkor érdemes megnézetni a nővérrel. a szívódrént és a palackot azért kapod, mert a sebüregben váladék képződhet még. Ez természetes. A szívás hatására ez kiürül, a seb hamarab összetapadhat. Általában akkor veszik ki a csövet, ha a napi mennyiség nem haladja meg a 30 ml-t, de ezt nyilván az orvos fogja megítélni.

2014. márc. 26. 22:04

jah, és miért játtszom a praxisával a dokinak? ezt sem értem. Mellesleg, mert te meg ez a tyúk aki engem itt nagyban unintelligensezik, -neharagudj, de erre már nem tudok szebbet írni, azt sem tudom hogy jön ehez, hogy ilyet kijelentsen rólam, amikor én soha nem vontam kétségbe az ő képességeit, de ezek után...- gennyeztetek nagyban a műtét után, meg ösze vissza szenvedtetek, attól még egy éppen edzésben lévő erős fiatal srác akit nem dönt le a lábáról minden szrszar még nem fog 3 hétig bent feküdni... mellesleg a haskötő 4-6 hét max. ha utána is azzal tudsz csak aludni, hát akkor ott bibi van. 6 hét elteltével minden sport-kivéve, a hasazás, és az erő edzés, az 2-3 hónap- tevékenység visszaépíthető...

UI: "Az intelligencia teszten lassusága, és nagyfokú szorongása ellenére is átlag feletti, (128) értékkel teljesített". bocsi fejből idéztem, nemrég csinálták a diszlexiám miatt. jah és annyira unintelligens vagyok hogy főiskolára járok :D

83438. krisztiián24 (válaszként erre: 83436. - Agnecka)
2014. márc. 26. 21:54
hát persze :D miért játszanék az életemmel? megnézted amit linkeltem? egyáltalán elolvastad? 6 hét a teljes felépülési idő ahogy minden műtét után. mellesleg nem értem miért játszanék az életemmel, de nem is érdekel...
83437. Remény26
2014. márc. 26. 21:50

Sziasztok,poci sorstársak!

Mindenkinek garatul akik átestek már a tervezett beavatkozáson...:)

Elvoltam tűnve de néha azért rajtatok volt a szemem..:)

Kicsit zsufik voltak az év első hónapjai.

Ház eladás költözködés,nem is sorolom...

De elkezdtem az utolsó vissza számolást hisz már nincs 1 hónap (április .23) és én is lábadozni fogok.

Két nagyobb mértékü kérdés kattog a fejemben.

Remélem válaszra lelek..:)

1. Az álltalános kórházi csomag (amit az ember gyereke összekészít ),jó jó de esetleg mi az amit mindenképpen vigyek/ne vigyek és mi az amire nem is gondolok hogy kellene!!!??

Has és cici műtét lesz így akinek ilyen jellegű tanácsa van azt szívesen fogadom.

2. Ez most lehet hogy buta kérdés,de felteszem hisz nem minden nap csináltat az ember ilyen jellegű beavatkozást....

Tehát Papírforma szerint 1 éjjelt kell bent feküdnöm és másnap jöhetek haza.A Drain csövet mikor veszik ki vagy tesznek e be egyáltalán? Mert erről is eltérőket olvasni.

Pl: Van ahol a mellekbe nem is tesznek

Én Veszprémben leszek operálva,ha konkrétan van onnan infó.

Hogy az ember felkészüljön arra esetleg hogy 4 "diszkó gömbbel" indulok haza vagy eggyel sem..

83436. agnecka (válaszként erre: 83430. - Krisztiián24)
2014. márc. 26. 21:43
Krisztián! Te akkorát fogsz pofára esni és olyat fog koppanni.Te már most játszol Molnár doki praxisával és az életeddel is.A doki nem azért fog bent tartani,mert több pénzt gombol le miattad,amikor amúgy is telt ház van és már nem tudják hova fektetni a betegeket.Beszélsz itt sületlenségeket,pedig jobb lenne ha figyelnél Dill Emmára,mert mi együtt feküdtünk és mindkettőnket a Molnár Béla doki műtött.műtött. Egyszerűen nem tudsz a hasszorító nélkül aludni sem még a 6-ik hét után sem!Neked meg különösen nagy műtéted lesz!!!
83435. 14a552b981
2014. márc. 26. 18:29
Huuurá........ végre itthogyot a nátha elmult:))) nagy kanics esetle szívecskémröl.:D
83434. JJnew (válaszként erre: 83432. - Dill Emma)
2014. márc. 26. 17:27

Persze minden rendben Emma.

Csak nezzed meg a kepeket.

Majd elmegyek egy kontrollra valamikor nyar elejen. Azt mondta akkor akar latni ha Mo-n leszek.

Az oldalammal van a gond nekem is, mint sok masnak. Majd mondta lehet h korrigalja.

83433. Dill Emma (válaszként erre: 83430. - Krisztiián24)
2014. márc. 26. 12:36

Elgondolkodtatott,hogy reagáljak e vagy sem .Annyit azért mindenképpen megjegyeznék,hogy milyen kevés is elég ahoz,hogy képet alkossak a jellemedről....Az életben is kerülöm az uninteliges embereket....Ja és remélem tanulsz hogyan lehet valakinek finoman kifejteni a véleményed.Elnézem neked,meg azt is ,hogy rossz helyre címezted.

.

83432. Dill Emma (válaszként erre: 83428. - JJnew)
2014. márc. 26. 12:20
Szia!És teljesen jól vagy már,minden rendben?Megtudod oldani a kontrollt,gondolom nem egyszerű...
83431. 14a552b981 (válaszként erre: 83427. - Dill Emma)
2014. márc. 25. 15:59
Hát sajna alaposan:((( köszi,
83430. krisztiián24 (válaszként erre: 83424. - Dill Emma)
2014. márc. 25. 15:18
akkor félre értettelek bocsi. most mindentr támadásnak veszek, mert pánikolok a műtét miatt... de az fix hogy én ilyen heteket nem maradok bent. nem neked lázadozom hanem mondom hogy én ugyan fix hogy nem. lehet ezzel magam nyugtatom. mondjuk én rossz beteg vagyok, ha voltam is kórházban sosem maradtam ben addig amíg az orvos akarta volna, megtudtam beszélni hogy szépen kimenőre hazamegyek és így a kórháznak is jó, ugyanis ez áll a dolog mögött, hogy a kórház kapjon pénzt utánam, és ezt teljesen meg is értem. ez korrekt. de nem bírom elviselni a sok félig hulla embert magam körül hosszú távon, ezért is jobb ha már otthon lábadozom, akár drain csővel együtt, mert még lelkileg is jobban vagyok, mint hogy azt lássam ahogy a mások a halálán van....
83429. krumplirozsa (válaszként erre: 83428. - JJnew)
2014. márc. 25. 12:59

kis kíváncsi doki :)

sztem amúgy eseti dolog, hogy ki meddig kell h bennmaradjon. és a doki felelőssége, hát jobb ha ő dönt.

a haskötő-kérdéskört amúgy nem látom tisztán, az is olyan sokféle. de biztos van egy határ, mikor már inkább árt, és van míg nélküle nem ok. régen begipszelték a páciensket, ahhoz képest hawaii :)

83428. JJnew (válaszként erre: 83419. - Dill Emma)
2014. márc. 25. 12:08

Oktober 23-an mutottek Pecsett. Has es cici egyutt.

Csak Londonban lakom es a doki 12 naposan latott utoljara....

erre irta tegnap ha van modom akkor szeretne latni egy kontrollra valamikor.

par hete en is elegedetlen voltam az oldalammal, de ahogy itt latom ezt a korrekcio dolgot, inkabb ne mint igen.

83427. Dill Emma (válaszként erre: 83426. - 14a552b981)
2014. márc. 25. 11:27
Sajnàlom.Akkor ezt most jól kifogtad.Szerintem ha már itt az ideje ettől függetlenül a varratot kiszedi a doki.
83426. 14a552b981 (válaszként erre: 83422. - Dill Emma)
2014. márc. 25. 11:05
Sajna nem, még mindig hapcizok meg faj a fejem is:((((((((
83425. Dill Emma (válaszként erre: 83423. - Krisztiián24)
2014. márc. 25. 10:45
Naaaaa?
83424. Dill Emma
2014. márc. 25. 10:43
Kérlek olvasd vissza mit írtál te ,és mit is írtam én!!!2014 03 24 23:27!a 3 hetet a haskotő hordàsára keveseltem.
83423. krisztiián24 (válaszként erre: 83421. - Dill Emma)
2014. márc. 25. 10:31

nem mondtam hogy egy napot maradok. én olyan 2-3 ra számítok.

amúgy őt is pár óra után a műtőből már lábraállították.

[link]

én sem vagyok amúgy híve annak hogy haazaküldjenek valakit már másnap, de ez a 3 hetes baromságod kiakasztott, mikor ennél jóval kom olyabb műtétből is hazazavarnak valakit egy hét múlva. tehát én megértem ha van szövődmény akár, de szerintem aki 3 hétig van bent ezzel annál nem a gyógyulásssal , hanem magával az emberrel van valami gond...

nem vettem támadásnak csak egyszerüen hülyeségnek tartom. múgy meg légyszí ezt a nem mehetsz haza, nem engednek haza dolgot mellőzd, ugyanis én a magyar köztársaság szabad állampolgára vagyok, azt tehetek amit csak akarok oda mehetek ahova csak akarok, ha az éppen törvénybe nem ütközik. köszönöm. szia.

83422. Dill Emma (válaszként erre: 83420. - 14a552b981)
2014. márc. 25. 10:22
Szia!Nagyon nem vagy jól?
83421. Dill Emma (válaszként erre: 83409. - Krisztiián24)
2014. márc. 25. 10:20
Szia!Én ezen az 1 napoos benntartózkodádon lepődtem meg,a te esetedben teljesen kizárt.Ne vetítsd magadra,szelektálj egy kicsit.Sokan támadásnak veszik de nem gondolnám te így vetted...Én kicsit fenntartással jezelném a leírtakat.Egész egyszerűen erröl van szó.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook