Hasplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Siófok Debreceni Béla is nagyon jó
Attol fugg h mennyire zavar!
Sajnos meg egyik dokirol sem hallottam.
múltkor filóztam, h vajon egymenetben ez kikerülhető-e. este beteszem a képet a naplóba az enyémről.
Sziasztok.
Erdeklödni szeretnek, hogy kinek milyen tapasztalata, velemenye van a dokikrol. Nem tudok roluk semmit sajna, de jo lenne valami info a hasplasztika elött.
Dr. Ferenczy Jozsef ( Kaposvar)
Dr. Tamas Robert es
Dr. Koldnics Gyula ( Siofok) .
Elöre is köszönöm a segitsegeteket. Szep napot.
Tettem fel kepet. Velemeny? ???
nálam még alakulóban a helyzet. este csinálok képet, és akkor a naplóban meg tudod nézni. de, lehet, hogy van, de még ott tartok, hogy nem hiszek a szememnek, ha magamat látom, nem értem rá kritikus szemekkel bámulni. (ill. de, mostanában a combommal rém elégedetlen vagyok. valszeg eddig spontán nem is láttam. )
Sziasztok, napsütéses szép naocskàt mindenkinek,
Bal oldalamra kaptam egy beepitett uszogumit krumplirozsa. :D
Jobb oldal az jobb.
neked nincs?
még mindig nem tudsz írni.... :D A kövérség nem betegség hanem állapot. mellesleg a betegséget úgy értettem vírus, vagy egyéb nyavaja nem döntött le...
DE ELSORE NEM MASODJARA!!
Van itt valaki olyan aki 100 szazalekban meg van elegedve az oldalaval???
Elol szupcsi, de oldalt???
Deszkazz csak, de vigyazz csak az elit helyen putri fele nehogy menj mert kiszorok eleg egy marek kavicsot es osszetorod azt az ontelt mosolygos kis pofikadat . 10 eves korod ota nem voltal beteg akkor a 140 kilodat mivel magyarazod. Latszik hogy te egy kis okostojas vagy az ameriai oldalaiddal.
Tudod, Krisztián azt tartják, hogy aki kicsit is bizonytalan, annak nem szabad belevágni. Akkor lehet, még nincs itt a Te időd. De majd eljön az is. :) Addig meg deszkázz, süt a nap. És egyáltalán.
én már leálltam. mondtam hogy bocsi is, és ennyi volt részemről, gyereks vita volt. de nem én kezdtem. vagy igen? nbem tudom... de sztem nem én hanem ők. :D
amúgy meg most elment a kedvem, főleg hogy itt a szép idő, és kint deszkázom....
Na most aztán jól kitolsz mindenkivel, hogy nem csináltatod meg! :D :D :D
Durcáskodsz? :D
Be kellene fejeznetek ezt az értelmetlen és durva vitát. Te sem vagy ám különb, ha sértegeted a többieket, csak újabb vitát és sértegetést generálsz.
Álljatok már le ezzel!!!!!
Nagyon szivesen :)
Még az jutott eszembe, hogy ha otthon kötöznöd kell magad, akkor szerezz be Betadine oldatot (seb fertőtlenítése), steril hajtogatott gézlapot, bocs de gyógyszertári méretet nem tudok mondani, mert én magamnak csináltam, de a kocsik elsősegély dobozában is van olyan hosszú, keskeny steril gézlap ami az egész sebet egyben befedi.
Nekem egy idő után ette a bőröm a haskötő, ezért vékony pamut derékmelegítőt vettem fel a kötésre és rá a haskötőt. Klasszisokkal jobb volt így :)
Ha van még kérdésed nyugodtan tedd fel, segítünk.
:)
Be is engedtelek!:)
Természetes,hisz ezért vagyunk itt:)
Nagyon köszönöm az infót Krumplirozsa.
Szia Kedves Andi.
Kopogtam..:)
És köszönöm előre is a segítséget..:)
a 24-48 órás kórházi bentartózkodás, nem a naivitás szülte, hanem a magán klinikán EZ A TREND! beszéltem is orvossal aki ott dolgozik, ős is mondta hogy ez így megy, nagyon súlyos esetekben kell bennmaradni tovább, de 24-48 óra múlva a páciens haza mehet... most akkor mi ebben a naivitás, és a hiszákenység? Maga az orvos mondta. mind egy. én nekem már teljesen elment a kedvem ettől. nem csináltatom meg. legyen nektek jó. kívánok egészséget, és jókedvet mindenkinek, ha valakit pedig megbántottam, elnézést! (nekem sem könnyü most)
KRISZTIÁN!
Azért ennyire nem volna szabad sértegetni az embereket,mert nem tudhatod,hogy mit hoz az élet .PUTRIBÓL ? Nem tudom,hogy miért vagy ilyen,de ez az igazi gyengeség.Sajnálom,mert nem így kéne hozzá állni a dolgokhoz.
Kedves fórumozók! Igazán sajnálom hogy idáig fajultak a dolgok és elnézést kérek ,ha bárkit is bántott a hozzászólásom.Úgy gondolom,hogy mindannyian akik hozzá szólunk valamihez,azt azért tesszük,mert már van benne tapasztalatunk sajnos és átestünk ezeken a műtéteken.Puszta segítő szándékkal szerettem volna Krisztiánnak írni,de ez sajnos rosszul sült el.Azért kíváncsian várom Krisztián beszámolóját a műtét után. Könnyű és gyors lábadozást kívánok mindenkinek és további szép napot :)
Drága kenyér......elmondom,hogy mit gondolok.Krisztián volt több olyan hozzászólàsod,ami annyira irreális volt.Nehéz eldönteni,úgy àlltalàban,hogy ha valaki ennyire naív és rosszul értelmez dolgokat akkor segítek e neki azzal ha elmondom a valóság màs is lehet....Korràbban írtam persze fő a pozitív gondolkodàs .Én nagyon jól vagyok,gyönyörű gyógyúlt a vàgásom semmi genny,váladék valószinű azért mert nincs elfertőződve...A héten màr dolgozom és testileg lelkileg minden ok.Hasznàlom a bioptron làmpàt és krémet,hogy a heg is szép legyen.JJnew megnéztem a képeid,és azt gondoltam ez igen!Kezdem érezni már a lelki hatàsait,ezt vártam már!Ui:Krisztián,tiszta lap?
További ajánlott fórumok: