Hasplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Szia!
Köszi a biztatást! Mennyi az a mozgás, amivel nem okozok problémát? És milyen mozgások? Gondolok az ülésre, sétára, stb. Mennyi idő után mennyi mozgás ajánlott?
Köszönöm!!!
Szia
Nyugi! Akkor aggódj ha hatalmas fájdalmad van ,ha nincs akkor nem kell!! :) az elsőnél nekem óriás volt a fájdalom nem is volt jó.. a másodiknál már nem ;) szép leszel arra gondolj;)
A cucc akkor is urulne ha lenne benned ..nem befolyásolja az amiért nincs vákuum esetleg csak annyi hogy nem sziv nekem volt sima zacsi is a végére téve és abba is jött a cuccos vákuum nélkül:) pihenj sokat! Kitartást!
Sziasztok
Engem 16an műtöttek hasplasztikával, köldöksérvvel, és zsírleszívással tarsítva... fajdalmam nincs (ez nem tudom jó-e???), csak a hátam a sok haton fekvéstől...
A csöveim még bent, remélem hamarosan kikerül. Az egyiken cserélték a flakont, mert nem volt vákuum benne.. 3ba nem is ürül tegnap óta, a cseréltbe viszont még igen. Aggódom picit. Nyugtassatok meg, h minden oké azért..
Hálisten, nagyon örülök Neked 🙂
A mozgasrol annyit, hogy ma másfél órát tudtam pihenni, ami egyébként tök jól esik, mármint ténykedni, bár estére felpuffadok mint egy 🎈. De reggelre lemegy és legalább nincs betegségtudatom.
Szerintem normális. Nekem olyan mint amikor elzsibbad a lábam és a sok "hangya " mászkálna benne😂😂
Képzeljétek ma annyit mentünk, hogy magától kijött a cucc a hasamból.. mindkét oldalt...nem kellett nyomni, kínozni... valószínű ez kellett, hogy többet mozogjak. Elmúlt a fájdalom is a bal oldalamból. Nagyon feldobódtam így estére 😜😉
Hát megnéztem, és csak annyi jutott eszembe hogy ó te jó ég...
Azt hiszem a nehezén túl vagy legalábbis azt kívánom. Nagyon erős csaj vagy ❤
Gyors gyógyulást, puszi
Sziasztok! Lányok, én teljesen hülye vagyok. Nem figyeltem oda, teljesen megfeledkeztem a hasamról, és megemeltem a lányomat, annyi volt hogy ráraktam a WC-re. 20 kg...
Remélem nem lesz gond 😞😞😞
Teljes együttérzésem, ugyanez volt velem, csak én el is ájultam, mikor felnyitott! Nyomkodjad magadnak is tusoláskor, ha állsz jobban jön! Tudom, hogy fura, de muszály, mert hamar beforrnak a lyukak és bent marad a sok zsír. Az a baj, hogy nem sokáig marad ilyen folyós, tettem fel képet, milyen sűrű állagúvá tud válni!
Kitartást kívánok neked!
További ajánlott fórumok:
- Voltál már TB által finanszírozott hasplasztikán?
- Kihez menjek hasplasztikai műtétre?
- Létezik még hasplasztika TB-re?
- Van valakinek információja Dr. Balajthy Tibor plasztikai sebészről? (mellfelvarrás implantátum nélkül és hasplasztika) Esetleg ár infók?
- Zsírleszívás, hasplasztika egészségügyi okokból
- Mire számíthatok mini hasplasztika+hasi zsírleszívás után?