Hasplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Csajok
Ki mikor támadta le az urát?ha szabad ilyet kérdezni?
Fájt a pocakotok közben? Köszönöm
Sziasztok!
Van valakinek infója arról, hogy műtét előtt lehet-e fehérjeport fogyasztani? Minimálisan magasabb a karbamid szintem a labor eredményen ma utána olvastam és írják hogy magasabb proteintartalmú táplálkozásnál illetve táplálékkiegészítők használatánál előfordul.
Sziasztok! Remélem jól van Mindenki! :)
Raktam ki új képeket :)
Igazábol a szuri volt kellemetlen,mert végig szurkálta ahol felnyitotta, 15 cm helyett 35-40 lett....
Aztán ha kezdtem érezni valamit,akkor szoltam és adtak még.
Amikor mélyre ért akkor volt olyan mintha sütne valami. Kiégette a hegeket,meg a csomot, ugyhogy tényleg a meleget éreztem.
Kb fél ora volt, aztán ott fél ora pihi, aztán 3 óra kb hazáig, addigra ment ki a lidocain koktél, akkor fájt, aztán 2 nap mulva már dolgoztam.
Azt mondta a doki,hogy egyszer szeretné végigvarrni majd késöbb,hogy szép legyen, de lehet már nem fogok bele, elég lesz lassan...
A nagymütét után olyan szép lett a heg, alig látszott igy 4 honap után, most meg tiszta hullámos, remélem még alakul majd.
Has+mellplasztika után :
🌷mikor mentetek nyirokmasszázsra?
🌷nyirok kinezi tape-t használtatok e?
Nagyon fontos lenne .
26.-án leszek 2 hónapos.
Köszönöm.🌷❤
Sziasztok!
Új vagyok az oldalon, nem régóta keresgélek, olvasok a témában.
A Sote1-en műtöttek valakit? Szívesen olvasnék tapasztalatokat :-)
Szia!
Olvastam régebben,a történeted. Sajnálom,hogy újra váladékozik.
Nekem kicsit fáj a csomó ha megfogom,de lehet csak be beszélem. A hegem se a legszebb,de az nem érdekes.
Megkérdezem mindenképp. Fájt q korrekció?
Segitetek megmutatnám a fotot de nem tufom hogy kell segit valaki köszönöm
Most vagyok 10 napos és ma viszonylag jol érzem magam
Cuki vagy, köszi. ☺️
Nem vagyok már egyáltalán, és ebben Ti sokat segítettek! ❤️😘
Tegnap bekentem egy olyan dm-es krémmel ami nem igazán szívódott be, ma még foltokban a hasamon volt, lehet az nem tetszett neki. Ma kentem rá egy pici bephanten plust, hátha...
Néztem a képet, szerintem nem vészes, bár nem értek hozzá. 🙄
Hát hallod szuperül nézel ki , remélem már nem vagy elkenődve 😉❤
Nekem is volt csomo, kb 4-5 cm hosszan, az nekem zsir volt összecsomosodva. Azt most 4 honaposan korrekcionál kivágta a doki. Èn ha csak ezért nyitna fel nem tenném... csak kellett egyenesiteni is.
3 honap után végre beforrt, most ragasztom megint,mert 2 héttel a mütét után ujra váladékozik, ugyanott ahol 3 honapig szenvedtem vele...
Most 2 hét után begyulladt, gyógyszert szedek, meg kötöm...
Kérdezd meg a dokit muszáj e kivágni ha zsir,és ha nem fáj nöhet e. Ha nem zavar szerintem ne csinálj vele semmit.
További ajánlott fórumok:
- Voltál már TB által finanszírozott hasplasztikán?
- Kihez menjek hasplasztikai műtétre?
- Létezik még hasplasztika TB-re?
- Van valakinek információja Dr. Balajthy Tibor plasztikai sebészről? (mellfelvarrás implantátum nélkül és hasplasztika) Esetleg ár infók?
- Zsírleszívás, hasplasztika egészségügyi okokból
- Mire számíthatok mini hasplasztika+hasi zsírleszívás után?