Hasplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Nekem még nem szedte ki a köldöknél, még hagyta, ha már magához tért. :) (műtét után még kérdéses volt hogy megmarad, mert rossz volt a sérv miatt a vérellátása)
A hasad szuperül néz ki! Nyárra lehet venni a bikinit! :)
szia a nevemre kell kattintani és ott az oldalon az
Interaktivitás-ra és ott megtalálod a naplómat, már engedélyeztem a hozzá szólást is, ezt eddig nem vettem észre hogy nem volt engedélyezve..köszönöm, hogy megnézed, remekül érzem magam.
Ha így marad hogy nem lesz semmi szövődmény továbbra sem, ez lesz számomra a csoda műtét...
Gratulálok, nagyon jó akkor már neked, nekem kedden lesz a köldökömnél a varratszedés...
tettem fel nyolc napos képet az albumomba a hasamról...
Én most jöttem a 2 hetes kontrollról, minden ok. A köldököm szép, rendben van, a seb is ok. :)
Egy hét múlva varrat átvágás.... :O
Sziasztok
Régóta érdekel a hasplasztika csak nem vagyok tisztába vele jár e támogatás vagy sem,és hova forduljak.
Volt 3 császármetszésem,hízás,fogyás....
Nagyon ronda a hasam, strandot évek óta nem láttam...
Tettem fel képet az ötnapos műtött hasamról a naplómba, akit érdekel megnézheti...
Köszönöm
Beengedtem a jelentkezőket. :)
Vermeseva: megnéztem a naplódat, nagyon kíváncsi vagyok az utána képre is! Szép nagy részt vághatott ki/le. :)
Én is tegnap vettem betadint, átkentük a köldökömet. :)
Az en naplom nem titkos ezert barki megnezheti
Nem nekem kell beengedni az erdeklodoket
Csinalj egy masikat ami nem titkos...
Szia ...van betadin folyekonyszappanom legfeljebb azzal tusolok....neked is hiszek
De a doki iranymutatasa is nagyon fontos
Eddig amit csinalt es mondott nagyon jo bevalt
Nalam...nagyon bizom benne...a muteti modszere
Eddig is nagyon megkonnyitette a felepulesemet...
Tovabbra is nagyon remelem nem lesz semmi szovodmenyem
Koszonom a jo tanacsodat
További ajánlott fórumok:
- Voltál már TB által finanszírozott hasplasztikán?
- Kihez menjek hasplasztikai műtétre?
- Létezik még hasplasztika TB-re?
- Van valakinek információja Dr. Balajthy Tibor plasztikai sebészről? (mellfelvarrás implantátum nélkül és hasplasztika) Esetleg ár infók?
- Zsírleszívás, hasplasztika egészségügyi okokból
- Mire számíthatok mini hasplasztika+hasi zsírleszívás után?